Author | Message |
---|
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 6:02 pm | |
| Inchise geamul si iesi din camera ducandu-se direct in living. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 6:09 pm | |
| - Uite, nu-si revine si e numai vina ta... - Vina meea?! Dar tu ai darmat-o. - Da si asta fiindca TU ai tipat! |
|
| |
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 6:11 pm | |
| Cand ajunse in living se tranti pe canapea si aprinse televizorul incepand sa butoneze telecomanda | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 6:18 pm | |
| - Poate doar doarme profund... - Sunt convinsa! |
|
| |
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 6:21 pm | |
| Sting televizorul si in living apara mama si tata -Cristina avem o veste care suntem siguri ca te va bucura,spune mama -Si care este aceea?intreb eu curioasa -L-am infrant pe acel demon si ne putem intoarce inapoi | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 6:29 pm | |
| - Te uraasc! incepu sa arunce cu perne in el. - Oh, frate, opreste-te, se planse el incercand sa se fereasca. |
|
| |
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 6:30 pm | |
| -Super ma duc sa-l anunt pe Kail Ma teleportez direct in camera lui Kail si ii spun vestea. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 6:32 pm | |
| - Gata ? - Da, dar asta doar pentru ca s-au terminat pernele!! |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 6:34 pm | |
| Imi deschid ochii, usor. -Hei, ce s-a intamplat? Spun eu incercand sa ma ridic. Dar o durere de picior nu ma lasa sa ma ridic. Incerc sa dau putin din aripi crezand ca le simt putin amortite dar incep sa tip de durere. pentru ca atunci cand ma daramasem cazusem fix intr-o pozitie incat toata greutatea corpului meu se tranti pe aripa stanga, rupand unul sau poate mai multe osisoare firave. -Se pare ca am o entorsa la glezna piciorului stang si una sau mai multe fracturi la aripa stanga. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 6:46 pm | |
| - Vezi ce ai facut, BOULE! tuna Rose lovindu-l de repetate ori pe Kol. E numai vina lui, a inceput sa tipe cum ca ma pipaie cineva si eu m-am speriat si te-am doborit.... mai bine te-am duce la doctor. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 6:52 pm | |
| -Da. Sa mergem la spitalul din Metropolis, din Fairytopia dar nu stiu daca azi doctorita zana este pe tura de dimineata sau pe cea de dupa amiaza. Stiu ca spitalul asta e mic si are doar cate un doctor pentru fiecare specie. Dar stai teleportarea nu cred ca e recomandata. Oare cum ma voi putea intoarce in Fairytopia? daca ma teleportezi sau intru printr-un portal exista riscul ca sa ajung acolo cu partile fracturate, amputate. Dar sa ma vada un doctor de aici de pe Terra, mar trimite imediat la un institut de cercetare unde as ajunge cobai si as impartasi soarta broscutelor disecate.
Last edited by Sanara on Wed Jul 25, 2012 6:59 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 6:55 pm | |
| off: Erau pe Terra, in casa Cristinei... nu mai erau in Metropolis, plecasera de acolo de muult :"> |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 7:00 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 7:02 pm | |
| - Nu merge sa te teleportez eu acolo? intreba Rose nesigura. Sau si asa partile fracturate vor fi amputate? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 7:30 pm | |
| -Nu merge sa ma teleportezi pentru ca partile fracturate ar fi amputate in urma teleportarii si sunt prea tanara sa patesc asta. Mai bine te-ai intoarce tu in Utopia si ai aduce-o de acolo pe doctorita. | |
|
| |
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 7:37 pm | |
| -Si cand o sa plecam?intreaba curios Kail -Nu stiu,dar ce e important e ca totul s-a rezolvat,spun eu fericita | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 9:45 pm | |
| - Nu, eu o sa raman cu tine in caz ca ai nevoie de ceva. Cum Kol a fost de vina el se duce dupa doctorita. - Dar... incerca el sa prostesteze, insa cand vazu privirea lui Rose isi inghiti cuvintele. Bine, bine, ma duc! isi dadu ochii peste cap. |
|
| |
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 9:46 pm | |
| -Si tu esti foarte fericita ca il vei vedea iar pe Kol -Nu ma face sa iti dau una Kail -Dar de ce? -Pentru ca comentezi aiurea | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 9:51 pm | |
| Se teleporta si lua o doctorita pe sus, facand-o sa tipe si sa dea din maini, apoi se intoarse. - Gata, am adus-o, zambeste stralucitor lasand-o jos langa Sanara. Cand vazu cum o adusese Rose se plezni peste fata. |
|
| |
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 9:53 pm | |
| Ies din camera lui Kail si ma duc direct in living unde stiam ca sunt mama si tata. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 10:00 pm | |
| - Esti un dobitoc, marai ea spre Kol, apoi isi intoarce privirea spre doctorita. Imi pare rau pentru fratele meu, e mai incet la minte. Dar avem o urgenta, si i-o indica pe Sanara. - Ce ai patit? o intreba ea pe zana. |
|
| |
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 10:21 pm | |
| Ajung in living unde o vad pe mama stand pe canapea asa ca ma duc la ea. -Si cand plecam?o intreb ajungand chiar langa canapea -Chiar acum,spune mama zambind -Serios?intreb eu fericita -Da,tatal tau s-a dus sa-l anunte pe Kail si plecam Nici nu apuca mama sa termine de zic ca apare si tata cu Kail.Mama deschide un portal,iar eu trec prima prin el ajungand in livingul casei mele. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 10:22 pm | |
| - Cristina... se lumina Kol la fata uitand de prostia pe care o facuse si se duse sa o ia in brate. |
|
| |
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 10:25 pm | |
| Dupa mine apar prin portal si parintii mei impreuna cu Kail portalul inchizandu-se in urma lor | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! Wed Jul 25, 2012 10:28 pm | |
| - V-ati intors mai repede... s-a rezolvat cu demonul? intreba privind-o in ochi. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: The Hitman : Pure evil ! | |
| |
|
| |
| The Hitman : Pure evil ! | |
|