Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Mon Oct 29, 2012 2:41 am | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Mon Oct 29, 2012 2:44 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Tue Nov 06, 2012 10:56 am | |
| Ma uit pe parbriz si observ ce mica se vedea lumea. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Thu Nov 08, 2012 2:20 pm | |
| Continua sa piloteze cu atentie elicopterul. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Sat Jun 01, 2013 7:51 am | |
| E frumos sa zbori cu elicopterul. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Tue Jun 04, 2019 11:42 pm | |
| Asun:
Cum auzise ca exista o noua zona industriala a Fairytopiei venise imediat sa vada despre ce e vorba, cum ea isi baga nasul peste tot. Orion o insotea bineinteles, mergand fix in spatele ei si avand grija nimeni sa nu o atace. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Wed Jun 05, 2019 4:10 am | |
| In curând elicopterul ateriza pe o clădire si de acolo eu ieșind din elicopter zbor spre pământ cu propriile mele aripi si aterizez lângă Asun.
-Buna Asun! Ce mai faci? Eu am survolat aceasta zona. Aici voi inaugura astăzi nous zona industriala. Se vor construi stupi in care se va fabrica miere de zâne luând nectar de la florile din zona si din Pădurea de Bronz care e in apropiere. Apoi mai deschidem si diverse fabrici precum: Fabrica de arme din gheare de dragon si fabrica de armuri si scuturi din solzi de dragon. Firește folosim doar solzii de dragoni care năpârlesc si gheare de dragonite care își fac manichiura.
Firește dragonii sunt inteligenți si au o oarecare idee despre manichiura. Ei folosesc unelte primitive sa își ascută ghearele sau sa își taie ghearele prea lungi si sa si le slefuiasca. De asemenea observ ca își fabrica si o anumită oja primitiva. Ii explic eu lui Asun.
Last edited by Sanara on Wed Nov 03, 2021 8:19 am; edited 2 times in total | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Wed Jun 05, 2019 7:27 pm | |
| te rog fii mai atent! e deja al treilea topic in care nu te uiti ca nu am postat cu Ioana, ci cu alt personaj | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Wed Jun 05, 2019 7:52 pm | |
| Scuze eram rupt de somn. Promit sa fiu mai atent. Am indreptat. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Wed Jun 05, 2019 8:05 pm | |
| Orion se dadu mai aproape de Asun, ca si cum nu avea incredere in nimeni sa fie aproape de fata fara ca el sa fie cu ochii pe aceea persoana. - Bine fac. Interesanta idee, murmura si se uita in jur ganditoare. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Wed Jun 05, 2019 8:08 pm | |
| -Noua nu ne place sa chinuim animalele si sa alergam dupa profit. Preferam sa folosim strict cat ne ofera natura fara a o forta. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Wed Jun 05, 2019 9:18 pm | |
| - N-am sa mint. Metodele mele sunt diferite. Ma gandeam sa construiesc si eu ceva nou in Curtea Intunericului. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Wed Jun 05, 2019 9:30 pm | |
| Presimt ca vrei sa chinuiesti animalele pe care le vei detine ca sa poti produce cat mai mult. Spun eu. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Wed Jun 05, 2019 11:33 pm | |
| -Nu, nu ma intereseaza animalele. Am total alte idei. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Thu Jun 06, 2019 7:59 am | |
| Ce idei? O intreb curioasa | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Thu Jun 06, 2019 3:17 pm | |
| Asun era gata sa se laude cand simtii o palma mare peste gura...a lui Orion. - Secrete regale, ingana el pe o voce ragusita si o facu pe Asun sa isi dea ochii peste cap si sa-l muste de mana. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Thu Jun 06, 2019 8:28 pm | |
| | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Fri Jun 07, 2019 12:17 am | |
| - Iti reamintesc ca eu sunt sefa, spun si fac ce vreau, il marai pe Orion care ramase calm,desi avea rana acum la mana. - Si eu iti reamintesc ca sunt sfatuitorul tau si toata ideea este sa ma si asculti. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Fri Jun 07, 2019 12:25 am | |
| -Bine, daca Orion zice sa nu imi spui, nu imi spui. Ii spun eu. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Wed Jun 12, 2019 9:16 pm | |
| - Nu ma intelege gresit, te rog, printesa , doar ca..anumite lucruri trebuie pastrate secret pana in momentul sigurantei ca vor fi posibile. Sa nu faca iluzii false nimanui cu niste idei care nu sunt sigure ca vor fi puse in practica. Sper ca ma intelegi si nu imi porti pica. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Wed Jun 12, 2019 11:22 pm | |
| | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Wed Jun 26, 2019 2:46 pm | |
| - Multumesc de intelegere. Sper ca nu crezi ca am ceva cu dumneata. Chiar cred ca esti o persoana buna si ai putea avea niste influente bune asupra lui Asun. Asta daca ai vrea si tu desigur. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Wed Jun 26, 2019 2:49 pm | |
| Eu dau aprobator din cap. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Fri Aug 16, 2019 3:40 am | |
| - Perfect. Ma bucur sa aud asta. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Fri Aug 16, 2019 9:44 am | |
| Sper sa reusesc sa ma imprietenesc destul de bine cu Asun. Sa fie mai deschisa si poate putin mai buna. Ii spun eu lui Orion. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei | |
| |
|
| |
| Noua zona industriala a Fairytopiei | |
|