Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo» TaurMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo» Gemeni Mon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» RacMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» LeuMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» Fecioară Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» Balanță Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» Scorpion Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorMon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Tue Nov 02, 2021 8:12 pm | |
| `Oricum este un lucru bun ca pana acum v-ati tot vazut si ati interactionat. Chiar mi se pare ca Asun e mai buna in prezenta dumneavoastra.` Orion isi pastra mereu un ton formal si politicos, iar vocea lui suna calda, desi arata foarte impunator, fiind un barbat inalt. | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Wed Nov 03, 2021 8:31 am | |
| Haideti sa va arat zona aceasta. Aici suntem in curtea Fabricii principale. Toate aceste cladiri reprezinta fabrici cu linii de productie si depozite. Fiecare cladire fabrica un anumit tip de miere de zana. Miere poliflora sau miere specifica dupa o anumita planta. In alta cladire este o alta fabrica unde se face miere din plante medicinale care ii dau mierii proprietati vindecatoare. Aceea pot zice ca e cea mai bine vanduta. Deasemenea acea miere medicinala este si divers colorata, avand o varianta gama de culori. Daca vreti putem intra sa va arat linia de productie. Liniile noastre de productie imita intr-o oarecare masura stupii de albine. | |
| | | Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Wed Nov 03, 2021 11:37 am | |
| `Sigur ca ne-ar placea, dupa dumneavoastra` inganase Orion si o urmase pe Sanara, stand insa in urma ei si a lui Asun, ca de obicei fiind acolo sa le protejeze. Nu era ca si cum exista vreun pericol in fabrica, dar asa era el, ultraprotector. | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Wed Nov 03, 2021 3:45 pm | |
| -Aici sunt 4 cazane principale mari, rezervoarele liniei de productie. In primul se toarna nectarul si in al doilea se toarna polenul. Dupa cel de-al doilea rezervor urmeaza un macaz unde linia de productie e divizata in doua cai. Linia in care iese mierea simpla, laptisorul de matca si alte produse apicole simple. In bratul 2 sunt celelalte 2 rezervoare unde pe langa polen si nectar, se toarna seva si zahar de copac. Aici iese mierea complexa si alte produse apicole complexe care insa nu sunt finisate in fabrica aceasta principala ci semi-produsul e transportata intr-una din celelalte fabrici pentru a il transforma in ceea ce decidem. Astfel avem cate o fabrica cu linii de productii separate pentru fiecare tip de miere vindecatoare. Da exista cladiri mari cu cate 16-24 linii de productii dar si cladiri cu 4-8 linii de productie.
Organizarea angajatilor e cheia succesului, fiecare angajat are disciplina unei albine.
Mai avem si o alta fabrica in alt sector unde lucram cu nectar si polen de flori otravitoare si nectar de plante carnivore. Daca sunt folosite atent si dozate in cantitati extrem de mici de ordinul a miimilor de microgram atunci pot iesi medicamente naturiste foarte eficiente. La acea fabrica totul este super-automatizat si super pazit. Rezervoarele sunt in exterior si un singur angajat intra pentru a face modificari/calibrari a programului si verificari tehnice. Acolo lucram cu zane-robot datorita potentialului de vapori toxici. | |
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Wed Nov 03, 2021 3:56 pm | |
| Orion:
Le urmasem linistit pe amandoua si ascultam ce ne povestea Sanara despre fabrica avand un mic zambet pe buze, cu toate ca eu de obicei nu zambeam. Vazusem o ocheada anume sireata de la Asun ,insa incerc sa nu o bag in seama. Am vazut ca face eforturi de Cupidon ca sa ne faca lipeala mie si Sanarei, dar eu nu voiam sa ma intind mai mult decat imi era plapuma, pentru ca nu eram de vita regala si probabil printesa avea standarde pe care eu nu le atingeam. | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Wed Nov 03, 2021 8:31 pm | |
| Apoi le duc in parteafabricii unde amestecul obtinut trebuia zvantat pentru a se evapora apa din el si a se obtine consistenta vascoasa a mierii.
-Spre deosebire de albine care zvanta cu aripile lor, noi acum folosim tehnologie. Avem un aparat care ventileaza, usuca si absoarbe apa si umiditatea. | |
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Wed Nov 03, 2021 9:24 pm | |
| `Si asta inseamna ca mierea voastra e mai buna ca cea a albinelor?` intrebase Asun curioasa in timp ce Orion ramase tacut, urmarind insa procedeul cu atentie. | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Wed Nov 03, 2021 10:20 pm | |
| -Teoretic da insa nu ne place sa ne laudam. Exista persoane care aprecieaza mierea de zane dar si persoane care prefera mierea albinelor. Insa miere de albine nu prea se gaseste in Fairytopia. Trebuie importata din alte tinuturi. La noi in Fairytopia exista ceva ce tine departe albinele. Astfel ca noi ne ocupam de treaba ce trebuie facuta de albine, de la polenizarea florilor pana la facutul mierii dar datorita inteligentei noastre superioare putem maximiza beneficiile. | |
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Thu Nov 04, 2021 10:30 am | |
| `Aha, am inteles. Mie personal nu prea imi place mierea de niciun fel, e prea dulce. Prefer gustul acru sau amar.` | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Thu Nov 04, 2021 6:50 pm | |
| -Mie imi place gustul dulce. As manca doar dulce toata ziua. Ii spun eu. | |
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Thu Nov 04, 2021 7:48 pm | |
| ` Fiecare cu gusturile lui pana la urma` zambesc eu fara sa ma deranjeze ca aveam gusturi total diferite. | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei Thu Nov 04, 2021 11:35 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Noua zona industriala a Fairytopiei | |
| |
| | | | Noua zona industriala a Fairytopiei | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |