| Infiintare noi taramuri subacvatice | |
|
|
Doriti infiintarea unor taramuri noi, taramuri subacvatice? | DA, PE TOATE | | 67% | [ 2 ] | NU | | 0% | [ 0 ] | DA, DOAR UNUL | | 33% | [ 1 ] |
| Total Votes : 3 | | Poll closed |
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Infiintare noi taramuri subacvatice Tue Jul 24, 2012 4:41 pm | |
| Doriti infiintarea unor taramuri noi, taramuri subacvatice? Taramuri populate de sirene?
Aceste taramuri ar fi:
Oceana Atlantica Atlantida Indiana Pacifica Mediterana Arctica Antarctica
| |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Infiintare noi taramuri subacvatice Tue Jul 24, 2012 4:49 pm | |
| da, eu una zic ca ar fi dragut dar pot intra si alte specii acolo inafara de sirene? *unsure* |
|
| |
fairy.pink PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 3960 Kwan : 12599 Varsta : 29 Localizare : Pe marte
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Infiintare noi taramuri subacvatice Tue Jul 24, 2012 5:05 pm | |
| Daca facem si alge cu care poti respira sub apa ar fi perfect | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Infiintare noi taramuri subacvatice Tue Jul 24, 2012 8:40 pm | |
| Desigur. S-ar putea sa existe un fel de alge medicament ca sa repiri sub apa. Dar pana la urma nu v-ati exprimat votul. Cate categorii noi vreti? Doar una sau pe toate enumerate? Si da ar putea exista mai multe specii care pot vizita lumea subacvatica sau care sunt rezidenti acolo. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Infiintare noi taramuri subacvatice Tue Jul 24, 2012 8:49 pm | |
| Din cate stiu eu vampirii isi pot tine respiratie la infinit si toate personajele mele sunt vampiri inafara de Caleb, deci pot intra in aceste taramuri subacvatice si fara acele alge |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Infiintare noi taramuri subacvatice Tue Jul 24, 2012 8:53 pm | |
| Sa vedem eu am votat ca doar unul pentru ca nu stiam cate are rost sa facem. Desi de preferat si eu inclin sa le facem pe toate. Dar sa vedem ce voturi vor da fairy.pink si alexcrazygirl. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Infiintare noi taramuri subacvatice Wed Jul 25, 2012 3:16 pm | |
| Sa vedem cineva nu a otat. O singura persoana stiu ca nu a votat inca si cred ca aceea este Alexcrazygirl. Astept votul. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Infiintare noi taramuri subacvatice Wed Jul 25, 2012 5:17 pm | |
| mmm, daca ea voteaza "da, doar unul" o sa fie egalitate. ce se va face in cazul asta? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Infiintare noi taramuri subacvatice Wed Jul 25, 2012 6:14 pm | |
| Pai eu am votat Da, doar unul. As putea sa nu imi iau in considerare votul. Cred ca in caz de baraj votul adminului nu ar trebui sa cantareasca prea mult. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Infiintare noi taramuri subacvatice Wed Aug 08, 2012 9:35 am | |
| Deci sondaj incheiat. Conform votului le voi infiinta pe toate. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Infiintare noi taramuri subacvatice | |
| |
|
| |
| Infiintare noi taramuri subacvatice | |
|