Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Noul Delfinariu Tue Sep 04, 2012 7:10 pm | |
| Se auzi un fluier de inceput si apoi cele 10 dresoare isi facura aparitia. Toate 10 erau elfe. Incepura sa se prezinte si sa isi spuna studiille. Una studiasera facultatea de biologie marina sectia oceanografie, alta era medic veterinar insa era axata pe biologie marina, alta era fosta salvamar, alta era fosta instructoare de innot si tot asa. Toate 10 aveau legaturi cu meserii acvatice. Dupa aceasta cand una din instructoare suflasera intr-o trompeta, 10 pinguini incepura sa marsaluiasca ca o armata si chiar stiau la comenzile ei sa se comporte asemenea unor soldati, marsaluind in jurul piscinei. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Noul Delfinariu Tue Sep 04, 2012 8:02 pm | |
| Rose se uita cu atentie fara sa clipeasca. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Noul Delfinariu Tue Sep 04, 2012 8:57 pm | |
| Dupa aceasta aparura cele 3 foci care la inceput tineau fiecare pe nas cate o minge apoi se jucau pase cu una din mingi, pasand cu nasul de la una la alta. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Noul Delfinariu Tue Sep 04, 2012 8:59 pm | |
| Continua sa priveasca atenta. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noul Delfinariu Tue Sep 04, 2012 9:19 pm | |
| Si eu priveam atenta. Dupa aceea cele 3 foci isi folosira aripioarele pe post de maini facand la revedere dupa care intra in scena cei 5 delfini care incepura sa faca diverse giumbuslucuri si salturi. Si era ceva inedit fpatul ca nu dresorii alegeau numarul care sa il faca delfinii ci delfinii insisi isi alegeau reprezentatia. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Noul Delfinariu Tue Sep 04, 2012 9:26 pm | |
| Rose priveste incantata fara sa zica ceva. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noul Delfinariu Tue Sep 04, 2012 9:51 pm | |
| Priveam si eu spectacolul destul de incantata si fericita. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Noul Delfinariu Tue Sep 04, 2012 9:54 pm | |
| Ii placea spectacolul, era interesant. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noul Delfinariu Wed Sep 05, 2012 3:27 am | |
| Si mie mi se parea interesant. Dupa ce delfinii isi terminara exercitiile, aparura sirenele care faceau salturi ca si delfinii si incercau sa loveaca cu coada o minge suspendata. Sau care sareau din apa si facceau piruete si acrobatii in aer inainte de a ateriza inapoi in apa. Dupa acesta 2 dintre sirene incepura sa joace volei intre ele lovind mingea cu coada. la sfarsitul primei lor reprezentatii una din sirene scrise pe o minge a carei poza era cu ea, cu un marker un autograf dupa care arunca mingea in sus cu mainile se intoarse si o lovi cu coada asa tare incat mingea se duse in public. Celelalte 8 sirene urmara exemplul primei. La fiecare reprezentatie din publicul de mii de spectatori, erau alesi cate 9 norocosi. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Noul Delfinariu Wed Sep 05, 2012 3:47 pm | |
| Una din mingi ateriza chiar in bratele lui Rose. - O da, marii ea ochii. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noul Delfinariu Wed Sep 05, 2012 4:42 pm | |
| -Bravo, Rose. Esti norocoasa. Ii raspund eu. Si a cui e autograful? Intreb eu. Apoi auzim la difuzor un anunt ca urmeaza pauza. Si aceeasi voce incepu sa dea alt anunt. ne invita sa venim din nou la delfinariu, la mai multe reprezentatii. Si anunta: "Cei care vor veni de mai multe ori si vor fi norocosi sa stranga 3 mingi cu autograful aceleasi sirene, va avea sansa sa obtina un interviu de 15 minute cu sirena respectiva" | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Noul Delfinariu Wed Sep 05, 2012 4:44 pm | |
| - Interesant... ce zici mai venim? zambi Rose. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noul Delfinariu Wed Sep 05, 2012 5:22 pm | |
| -Desigur. De cate ori vom avea timp. Spun eu. Comentatorul incepu sa mai faca reclama la alte produse si obiecte personalizate sub marca regiei muzeale de care apartinea delfinariul. -Ce zici cat este pauza coboram un pic sa ne luam ceva de rontait pentru repriza a 2-a? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Noul Delfinariu Wed Sep 05, 2012 6:20 pm | |
| - Da, este o idee buna, fu ea de acord. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noul Delfinariu Wed Sep 05, 2012 7:49 pm | |
| -Bine. Spun eu si ma ridic de pe scaun sa cobor la parter. Ajung langa un automat de mancare si bauturi calde si racoritoare. Eu imi iau o ciocolata, o punga de snacks-uri, un capuccino cu ciocolata, o Coca-Cola si un Ice Tea. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Noul Delfinariu Wed Sep 05, 2012 9:47 pm | |
| Rose se uita ganditoare si isi lua o punga de Lays si un Nestea. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noul Delfinariu Thu Sep 06, 2012 1:58 am | |
| Urcam iarasi la ultimul etaj la piscina. Si mai ramasese doar 2 minute pana incepea repriza a 2-a.
Last edited by Sanara on Thu Sep 06, 2012 5:49 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Noul Delfinariu Thu Sep 06, 2012 2:43 pm | |
| - Am ajuns inainte sa inceapa, ce bine... n-as fi vrut sa pierd ceva. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noul Delfinariu Thu Sep 06, 2012 6:02 pm | |
| De cum se dadu startul repreizei a 2-a printr-un fluier. Isi facu din nou aparitia una din sirene si o orca. Iar comentatorul anuntase ca orcile sunt dresate de sirene. Apoi aparura alte 2 din sirene si celelalte orci. Iar sirenele incepu sa le arate diverse semne orcilor si ele incepura sa faca diverse giumbuslucuri pentru a primi pesti. Una din ele batu apa cu coada si apoi sari in sus la minge lovind-o cu botul si cand ateriza in nou in apa bomba rezultata stropi cu apa intreg publicul, pana la ultimul rand. Apoi orcile se asezara in linie si sel asara calarite de sirene si dadura ocolul bazinului in formatie de trenulet iar cea din fata scoase apa pe orificiu la fel cum o locomotiva cu aburi scoate aburul si in acelasi timp a 2-a incepu sa scoata sunetul specific orcilor. Spre amuzamentul publicului. Apoi cand o sirena aprinse un cerc de foc si ii arata unei orci un peste mic, aceasta o arunca pe sirena de pe spatele ei prin cercul de foc si sirena batu aerul cu coada innotand prin aer apoicand colega ei ii arunca pestele il prinse din zbor si apoi facu o tripla pirueta aterizand apoi in apa, in aplauzele multimii. Apoi ca sa existe si un moment de suspans, una din orci se repezi asupra unei sirene, aparent inghitind-o de vie dintr-o singura inghititura. Toata lumea se intreba ce va urma. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Noul Delfinariu Thu Sep 06, 2012 6:16 pm | |
| Rose asteapta sa vada ce se intampla. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noul Delfinariu Thu Sep 06, 2012 6:32 pm | |
| Dupa cateva minute de suspans aparu veterinarul delfinariului iar orca statea cuminte la aparatul cu raze X. Se vazu ca sirena ajunsese in stomacul ei. Dar imediat dupa ce veterinarul pleca, orca scoase prin orificiu un jet de apa, impingand prin presiunea apei afara pe sirena. Lumea aplauda din nou. Iar orca se alesese din partea altei sirene cu o galeata plina cu ton pentru acest numar spectaculos.
Last edited by Sanara on Thu Sep 06, 2012 6:48 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Noul Delfinariu Thu Sep 06, 2012 6:41 pm | |
| Rose aplauda, i se paru un numar grozav. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noul Delfinariu Thu Sep 06, 2012 6:52 pm | |
| -Aplaud si eu destul de tare. Apoi se auzi vocea comentatorului la microfon. Cine vrea sa se lase mancat de orca si sa faca o radiografie si o poza cu ea? Costa doar 100 kwani. Eu cand aud asta tresar repede de pe locul meu ridicandu-ma in picioare si ridicand 2 degete ca la scoala. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Noul Delfinariu Thu Sep 06, 2012 7:04 pm | |
| Rose surase cand o vazu pe Sanara. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noul Delfinariu Thu Sep 06, 2012 7:19 pm | |
| Aud ca comentatorul ma cheama pe mine. Ma duc acolo langa dresori si apoi ma dezbrac de fusta si bluza si ma descalt de sandale. Raman in costumul de baie si apoi platesc cei 100 kwan dupa care intru in bazin. Mi se spune sa raman pe loc si sa nu fac nici o miscare. Asa ca doar innot din maini cat sa ma mentin la suprafata apei insa sa stau pe loc. Aveam doar capul deasupra apei. Se aude un fluier al unei sirene si vad cum ditamai orca vine inspre mine. Facu un salt si imediat ma trezesc inghitita, alunecand in jos pe gatul ei prin esofag pana in stomac. Ma trezesc in intuneric bezna. Imi aprind luminile de la aripi si observ carnea rosie a balenei. Innotam intr-un lac de acid gastric si apa. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Noul Delfinariu | |
| |
|
| |
| Noul Delfinariu | |
|