Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Life Sun Nov 15, 2009 11:44 am | |
| Am decis sa lansez un nou concurs. Va puteti inscrie la concurs completand urmatoarea fisa.
Nume personaj: Specie personaj: (se accepta doar animale si fiinte magice) Poate fi chiar personajul vostru sau poate fi un animalut de companie. Varsta personaj: Este obligatoriu caci dupa aceasta se pot calcula nevoile personajului/animalutului
Personajul dumneavoastra, o data inscris in acest concurs va incepe sa aiba nevoi: hrana, apa, energie, distractie. etc. Atentie concurenti! Va trebui sa stiti ca o data intrati in competitie veti primi pe MP din partea mea o lista actualizata la 24 de ore cu resursele disponibile. In functie de acst lucru va vti da seama de nevoile personajului. De cate ori in aceasta lista scade o anumita resursa voi va trebui sa trimiteti un mesaj privat mie pentru reincarcarea acestei resurse. Desigur va va costa Kwani insa in schimb pentru activitatea voastra veti primi AUR! Aur se primeste din partea mea. 1 Aur de cate ori intrati sa ingrijiti perrsonajul. Intrati de 2 ori pentru concurs primiti 2 Aur, intrati de 5 ori, primiti 5 Aur etc. Desigur vor exista anumite evenimente in care veti castiga sau pierde resurse. (Lupta cu alt personaj/animalut)Acesta va aparea in sectiunea de RPG cand dumneavoastra veti dori sa va luptati cu personajul altcuiva sau postand ca personajul dumneavoastra se intalneste cu un lup, etc. Actiunile personajului dumneavoastra si a interlocutorilor vor fi permanent monitorizate astfel ca veti primi sau pierde resurse. Competitia se va incheia cand in concurs va ramane un singur personaj/animalut castigator | |
|
Death The Kid MEMBRU
Sex : Mesaje : 40 Kwan : 361 Varsta : 27 Localizare : Liceul Shibusen
| Subject: Re: Life Tue Dec 22, 2009 2:07 am | |
| Nume personaj: Sayuki Specie personaj: Pisica Varsta personaj: 3 luni | |
|
fairy.pink PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 3960 Kwan : 12599 Varsta : 29 Localizare : Pe marte
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Life Fri Feb 05, 2010 7:20 pm | |
| nume personaj:kioko specie personaj:tigru vastra 5 saptamani | |
|
Sahia Ida MEMBRU
Sex : Mesaje : 139 Kwan : 166 Varsta : 27 Localizare : Iasi
| Subject: Re: Life Sat Feb 06, 2010 2:59 pm | |
| Nume personaj: Nalire [se citeste Nalir] Specie personaj: leu alb Varsta personaj: 1 an | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Life Sat Feb 06, 2010 5:12 pm | |
| Oficial CONCURSUL A INCEPUT!!!
Avem 2 concurenti Fairy.pink si Sahia.
Deoarece animalutele sunt de varsta diferita, consuma resursele in mod diferit.
Tigrul lui Fairy.pink consuma 0,01% pe zi fiind pui Leul Sahiei consuma 0,1% pe zi fiind adult. Explicatiile in legatura cu consumul le aveti in MP
Va trebui sa aveti grija de animalutele voastre sa le actualizati. Cea careia ii moare animalutul va pierde concursul. De fapt ma asteptam sa fie mai multi concurenti si regula ar fi fost Castiga cel care ramane ultimul cu animalutul teafar. De fapt regula e aceeasi. observ ca Death Kid s-a retras de pe forum deci automat si din concurs. | |
|