Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: O plimbare Tue Sep 04, 2012 9:31 pm | |
| Klaus rase. - Poaate, zambeste el larg. Rose il priveste la fel, ramanand tacuta. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: O plimbare Tue Sep 04, 2012 9:48 pm | |
| Eu zambesc si incep apoi sa chicotesc. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: O plimbare Tue Sep 04, 2012 9:52 pm | |
| - De ce esti asa serioasa, scumpa mea Rose? o intreaba zambitor, luandu-i mana in a lui si sarutand-o scurt. - Pentru ca nu-mi pot da seama ce pui la cale. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: O plimbare Wed Sep 05, 2012 4:27 am | |
| -Mie nu mi se pare ca ar pune ceva la cale. Cel putin nu in seara asta. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: O plimbare Wed Sep 05, 2012 3:33 pm | |
| - Intr-adevar, nu am intentii ascunse... nici in seara asta, nici in altele! zambeste el finut. - Si ar trebui sa te cred? Pana nu ma conving raman neutra. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare Wed Sep 05, 2012 4:25 pm | |
| -Stii intentii ascunse nu are dar ne-a dat mie un trandafir alb si tie unul rosu. Iar asta spune destule. Intentii ascunse nu are ci chiar o inentie care a si aratat-o prin simplul gest. Probabil vrea sa ii fii prietena. Cam asta spune un trandafir rosu iar un trandafir alb e semn de amicitie. Cel putin asa am fost invatata despre simbolismul florilor daruite. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: O plimbare Wed Sep 05, 2012 4:29 pm | |
| - Ai dreptate, Sanara, zice el zambind in coltul gurii. - Ma mai gandesc, murmura si se infipse in mancarea sa care fu adusa. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare Wed Sep 05, 2012 10:02 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: O plimbare Wed Sep 05, 2012 10:04 pm | |
| In cele din urma chelnerita termina de adus intreaga comanda. Rose isi tinu privirea in mancare ca sa evite irisii misteriosi a lui Klaus. Acesta surade cand o observa si isi toarna un pahar de vin. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare Thu Sep 06, 2012 1:15 am | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: O plimbare Thu Sep 06, 2012 1:17 am | |
| Continua sa manance ignorandu-l. - Doar n-o sa eviti toata seara sa ma privesti, nu? intreba dupa ce-si bau paharul. - Mhm, nu, ingana ea. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare Thu Sep 06, 2012 2:07 am | |
| -Sa stii ca nu prea e frumos sa eviti sa privesti in ochi persoana ce te-a invitat la masa. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: O plimbare Thu Sep 06, 2012 2:36 pm | |
| - Nu evitam, eram atenta la mancat, spune si se sterge cu servetel, privindu-l apoi in ochi pe Klaus. - Mai bine... sopti el zambindu-i fermecator. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare Thu Sep 06, 2012 5:16 pm | |
| -Stateam fara sa spun nimic si imi vedeam de mancat dar cu ochii nu in farfurie ci la Klaus. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: O plimbare Thu Sep 06, 2012 6:05 pm | |
| - Si ce ai mai facut in tot acest timp, draga mea Rose? - Am avut grija ca fratemiu sa nu distruga totul in jur ca deobicei. Presupun ca stii cum e... si tu o ai pe Rebekah pe cap. - Da... vezi? Avem ceva in comun, surade si ia o gura de vin. Tu ai frati sau surori? isi intoarce privirea misterioasa spre zana. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare Fri Sep 07, 2012 9:30 pm | |
| -Da, am o sora cu 4 ani mai mare, Katrina. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: O plimbare Fri Sep 07, 2012 9:49 pm | |
| - Dragut, murmura pe vocea sa moale, linistita. - Apropo de Rebekah, cum de nu se mai tine dupa Kol? Si-a gasit alta "jucarie" ? - Wow, nu credeam ca poti fi asa rautacioasa, incepu el sa rada. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare Sat Sep 08, 2012 4:09 pm | |
| -Deci Rebekah e sora lui Klaus? O intreb eu soptit pe Rose. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: O plimbare Sat Sep 08, 2012 4:47 pm | |
| - Da... nu ca asemanarea e izbitoare? sopti zambind acru. - Va aud, se opri el din ras. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare Sat Sep 08, 2012 11:41 pm | |
| -Da, destul de izbitoare. Spun eu chicotind. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: O plimbare Sat Sep 08, 2012 11:46 pm | |
| - Exista totusi o maare diferenta, ridica acesta aratatorul in aer. Rebekah l-a tradat pe Kol, eu nu am facut niciodata asta cu tine cu toate ca ma consideri ingrozitor. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare Sun Sep 09, 2012 12:07 am | |
| Ascultam foarte atenta la ce vorbeau ei doi. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: O plimbare Sun Sep 09, 2012 12:10 am | |
| - Nu mai tradat... dar o s-o faci sau si mai rau o sa ma omori sau nu stiu... ceva diabolic ca deobicei. Incepu sa rada in hohote cand o auzi. - Nu fi prostuta, regina mea, n-o sa-ti fac niciun rau, ii lua mana in a lui sarutand-o. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare Sun Sep 09, 2012 12:00 pm | |
| -Probabil a citit prea multe carti gen thriller si horror. Astea fac rau daca ajungi sa exagerezi cu ele. Spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: O plimbare Sun Sep 09, 2012 2:31 pm | |
| - Nu am citit nimic, asa e el... acum joaca teatru. - Marie... sopti pe o voce moale, cu un accent frantuzesc perfect. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: O plimbare | |
| |
|
| |
| O plimbare | |
|