Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Prin cartierul rezidential. Mon Aug 20, 2012 4:10 pm | |
| Eufacuse o smecherie. Ma dusesem spre stalp asa transformata in masina ca sa pot fugi repede si cand ajunsesem la stalp scuipasem apa din stergatoare pe stalp. Dar e pusese si el mana destul de rapid. Ma transform inapoi in zana. -Hei, stati un pic, nu a filmat nimeni? Spun eu si chicotesc. -Eu si Tyler am atins simultan sau ma rog aproape simultan stalpul. Deci cine a atins primul stalpul? Palma lui sau apa din stergatoarele masinii in care eram transformata. Spun eu. | |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 2741 Kwan : 8172 Varsta : 24 Localizare : Rm. Valcea
| Subject: Re: Prin cartierul rezidential. Mon Aug 20, 2012 4:33 pm | |
| - Nu stiu,zise blondina.Ati ajuns amandoi in acelasi timp. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Prin cartierul rezidential. Mon Aug 20, 2012 4:58 pm | |
| - Oricum nu mai conteaza... eu una m-am plictisit de jocul asta, hai sa facem altceva, spune Katherine leganandu-se. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Prin cartierul rezidential. Mon Aug 20, 2012 5:09 pm | |
| -Bine, sa facem altceva. Cum ar fi... | |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 2741 Kwan : 8172 Varsta : 24 Localizare : Rm. Valcea
| Subject: Re: Prin cartierul rezidential. Mon Aug 20, 2012 5:32 pm | |
| - Aveti voi vreo noua idee ca eu nu am,spuse blonda. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prin cartierul rezidential. Mon Aug 20, 2012 8:17 pm | |
| -Eu da am o idee. Sa mergem in Parcul Central la marginea lui si sa mai vedem cum evolueaza santierul de peste stada aceea din spatele parcului. Am auzit ca acolo se va construi un nou cartier. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Prin cartierul rezidential. Mon Aug 20, 2012 9:46 pm | |
| - Daca asa vreti, ridica Tyler din umeri in acelasi timp cu Leloush. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prin cartierul rezidential. Mon Aug 20, 2012 10:52 pm | |
| Mergem si in curand ajungem acolo langa santier. Pe o placuta scria: Noul cartier Gardenia si noua Gradina Botanica. Insa atmosfera de santier inca mai persista. Blocuri in constructii, schele, macarale, excavatoare, camioane si diverse utilaje. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Prin cartierul rezidential. Mon Aug 20, 2012 10:53 pm | |
| Katherine se uita curioasa in jur cu ochii ei de caprioara. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prin cartierul rezidential. Mon Aug 20, 2012 11:01 pm | |
| Ii vad ochii de caprioara si imi amintesc ceva. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Prin cartierul rezidential. Mon Aug 20, 2012 11:02 pm | |
| - S-a intamplat ceva? o intreba pe zana. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prin cartierul rezidential. Mon Aug 20, 2012 11:03 pm | |
| -Da, ochisorii tai de caprioara mi-au amintit ca nu m-am mai transformat de mult intr-o caprioara. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Prin cartierul rezidential. Mon Aug 20, 2012 11:18 pm | |
| - De ce ai vrea sa te transformi intr-un animal? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prin cartierul rezidential. Tue Aug 21, 2012 10:13 am | |
| -Nu vorbesc neaparat in momentul asta, ci asa in general. Si o zana se transforma in animale fie pentru a trece neobservata de catre alte zane fie de placere. Ei bine, ultima data m-am transformat in caprioara pentru a nu da ochii cu fostul meu profesor de potiuni. E mai rau ca un prof de matematica si ca unul de chimie la un loc. Chiar daca sa zicem ca te afli in vacanta si te intalnesti intamplator cu el, incepe sa iti puna intrebari de genul: Care e formula cimica a potiunii cutare, care e ecuatia chimica pentru obtinerea ei, si multe alte intrebari de parca te afli la scoala. In plus profesorul asta are niste ochi incat daca ma micsorez sau ma transform in fluture, tot stie ca sunt eu, dar daca ma transform intr-un animal nu isi mai da seama ca sunt eu. Si eu prefer caprioara, mi se pare cea mai draguta.
Last edited by Sanara on Mon Sep 03, 2012 9:41 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Prin cartierul rezidential. Tue Aug 21, 2012 6:53 pm | |
| - Ahm, cred ca am inteles, ciripeste ea. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prin cartierul rezidential. Mon Sep 03, 2012 9:47 am | |
| -Acum as prefera sa mergem sa ne plimbam inspre iesire si mai mult sa o luam pe trotuarul din soseaua de la nord si sa ne plimbam pana iesim in autostrada apoi sa ne intoarcem dar pe soseaua de centura incat o sa intram direct pe strada care vine din sud inspre acest cartier. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Prin cartierul rezidential. | |
| |
|
| |
| Prin cartierul rezidential. | |
|