Author | Message |
---|
andreutza PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 2741 Kwan : 8172 Varsta : 24 Localizare : Rm. Valcea
| Subject: Re: Parfum de inger Sun Aug 19, 2012 4:46 pm | |
| - Atunci ma bucur!Iar acum sa te conduc la camera lui Chuck. O conduse pe Blair la camera lui Chuck dupa care se duse sa se schimbe.Se schimbase intr-un babydoll negru dupa care s-a dus direct in camera ei. - Scuze ca te-am lasat singur!zise blondina intrand in camera. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Sun Aug 19, 2012 5:01 pm | |
| Blair intra in camera, inchizand-o incet. Se apropia cu un mers de felina de patul pe care statea Chuck si isi ridica piciorul punandu-l chiar langa el. - Ajuta-ma sa-mi dau jos dresurile...ii sopti zambind inocenta. Nate tresari cand auzi vocea blondinei, iar cand o vazu ii pica fata. - Aaaa... isi pierdu el cuvintele. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Sun Aug 19, 2012 5:16 pm | |
| Chuck incepe sa o dezbrace pe Blair si apoi sa o sarute cu foc ,iar Serena se aseza in pat. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Sun Aug 19, 2012 5:43 pm | |
| - Nu-ti e frica ca ai putea sa patesti ceva daca "patezi" un inger? il intreaba ea pe o vocisoara dulce si isi duce ambele picioare dupa braul sau sarutandu-i iar cu patima buzele. Nate isi intoarce privirea albastra si fermecatoare spre blondina. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Sun Aug 19, 2012 6:08 pm | |
| - Nu!Nu mie frica de nimic...fiindca sunt un demon!Si oricum te plac mult si...nu o sa las ca sentimentele meele sa dispara. Serena nu spune nimic si doar spera ca Nate sa faca primul pas. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Sun Aug 19, 2012 6:30 pm | |
| - Bine atunci, demonul meu neinfricat, spune pe vocea sa alintata prinzandu-l de camasa si sarutandu-l cu foc. O priveste inocent cateva clipe apropiindu-si capul de al ei.
Last edited by Anne Marie. on Tue Nov 13, 2012 8:35 pm; edited 2 times in total |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Sun Aug 19, 2012 6:38 pm | |
| - Ingerasul meu dulce si nazdravan,zice el si o saruta din nou. Blonda isi lasa capul pe umarul lui Nate. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Sun Aug 19, 2012 6:43 pm | |
| Nate isi trece mana prin parul ei sarutand-o in coltul buzelor. Blair surade cand il auzi. Se rostogoli ajungand deasupra lui si ii deschise primii nasturi de la camasa cu varful degetelor sarutandu-i apoi pieptul. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Sun Aug 19, 2012 10:42 pm | |
| Serena rosii usor in obraji fara sa faca sau sa zica ceva. Chuck o lasa pe tanara sa-si faca de cap cateva clipe apoi se rostogoli ajungand deasupra ei. Ii mangaie piciorul golas in timp ce o saruta cu foc pe gat, deschiindu-i fermuarul rochiei. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Sun Aug 19, 2012 11:00 pm | |
| Nate isi duce usor o mana pe ceafa ei si o saruta tandru. - Rrrrrr, marai Blair ca o pisicuta si isi duse un picior dupa braul lui. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Mon Aug 20, 2012 10:17 am | |
| Serena ii raspunde cu mult foc si multa pasiune la sarut.Chuck continua sa o sarute pe Blair dupa care-i sopteste la ureche:''Esti minunata''. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Mon Aug 20, 2012 10:34 am | |
| O aduce mai aproape de el sarutand-o in acelasi mod. - Chuck? ciripii ea pe vocisoara ei dulce si inocenta. Nu am mai facut asta.. o sa fii bland, asa-i? ii zambeste nevinovata. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Mon Aug 20, 2012 10:59 am | |
| Il saruta in acelasi mod,dar cu mai multa pasiune si mai multa dragoste. - Blair...voi fi foarte bland,zise el dupa care o saruta din nou. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Mon Aug 20, 2012 11:12 am | |
| O intinde pe pat tinand mainile pe talia sa si sarutand-o cu foc. - Mmm, bine, se pisicii ea raspunzand sarutului si lipindu-se cu totul de el. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Mon Aug 20, 2012 11:37 am | |
| - Nate,I like you,ii spune blondina. Chuck o saruta in continuare cu aceasi ardoare pe Blair. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Mon Aug 20, 2012 3:56 pm | |
| - Me too, sopti ingerul zambindu-i in cel mai inocent mod posibil. Blair ii raspunde la sarut scapand de camasa lui. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Mon Aug 20, 2012 4:25 pm | |
| Blondina roseste usor si incearca sa ascunda acest lucru. - Esti cea mai frumoasa!ii sopteste Chuck lui Blair. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Mon Aug 20, 2012 5:09 pm | |
| Ii saruta unul din obraji, admirandu-i apoi roseata. - Stiu, ciripeste Blair pe o voce alintata lipindu-se ca o pisicuta de el si sarutandu-l iar. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Mon Aug 20, 2012 5:29 pm | |
| Blonda roseste si mai tare,dar il saruta din nou cu multa pasiune pe tanar. Chuck raspunde la sarut cu aceasi pasiune ca a fetei. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Mon Aug 20, 2012 5:54 pm | |
| O aduce mai aproape de el raspunzand cu ardoare sarutului. Il saruta in continuare incercand sa-i desfaca cureaua. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Mon Aug 20, 2012 6:06 pm | |
| Il saruta in continuare pe Nate cu aceasi ardoare. Isi da cureaua de la pantaloni jos si o saruta in continuare. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Mon Aug 20, 2012 6:12 pm | |
| Isi strecura o mana pe sub babydollul tinerei sarutand-o la fel. Incerca sa-i dea pantalonii jos si pana la urma reusi dupa cateva incercari esuate. - Atinge-ma... ii sopti lui Chuck in ureche si lua mana lui punand-o pe pieptul sau. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Mon Aug 20, 2012 6:31 pm | |
| Se departeaza putin de el pentru ca sa ia aer dupa care continua sa-l sarute. Continua sa o sarute in timp ce o pipaie pe tot corpul. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Mon Aug 20, 2012 6:42 pm | |
| Ii raspunde cu foc sarutului uitand sa mai respire. Blair isi dadu jos sutienul si chilotii ramanand nud si isi departa usor picioarele parca invitandu-l "inauntru" pe Chuck. - Take me now... ii sopti trecandu-si limba printre buze. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Mon Aug 20, 2012 7:04 pm | |
| Se departeaza de tanar ca sa poata respira dupa care il saruta din nou. Isi da blugii jos dupa care o saruta pe gura cu foc si semisca usor in interoriul ei.
Last edited by andreutza on Mon Aug 20, 2012 7:13 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Parfum de inger | |
| |
|
| |
| Parfum de inger | |
|