Author | Message |
---|
andreutza PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 2741 Kwan : 8172 Varsta : 24 Localizare : Rm. Valcea
| Subject: Re: Parfum de inger Thu Dec 27, 2012 5:48 pm | |
| - Serios?Vrei doar unul?Sunt multe?Mult prea multe si nu am chef sa iti spun nici macar unul din ele!spuse blonda iesind suparata din camera.
Zambeste cand o aude. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Thu Dec 27, 2012 6:17 pm | |
| - Bine, atunci de ce nu mai bine te desparti de mine daca tot nu crezi ca te iubesc? ii spunse uracios, stramband din buze.
Blair zambeste si isi comanda desertul, incepand sa manance din el, murdarindu-se intentionat de ciocolata ca sa vada daca Chuck o va sterge sau nu. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Thu Dec 27, 2012 6:43 pm | |
| - Chiar vrei asta?Bine atunci!Nu mai ai ce discuta cu mine!zise ea incepand sa planga.Pleca nu mai vreau sa te vad! Nate nu intelesese niciodata ca Serena il iubise din adancul sufletului,ca era totul pentru ea.Acesta era cel mai greu lucru ce il facuse de pana acum. Vazand-o murdara o sterge imediat. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Mon Dec 31, 2012 9:54 pm | |
| - Nu pot sa cred ca tu chiar te desparti de mine... o privi el ca tampit.
Blair zambeste multumita. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Mon Dec 31, 2012 9:55 pm | |
| - Tu ai vrut asta!zise ea si fugi in alta camera. Ii intoarce zambetul. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Mon Dec 31, 2012 9:59 pm | |
| Ramase ca tampit dupa toata intamplarea.
Blair se intinse sa-i dea un sarut. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 2:30 am | |
| Incepe sa planga.Nu vroia sa se ajunga la asta.
Ii raspunde sarutului dupa care il opreste. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 2:47 am | |
| Inca era in soc.
- S-a intamplat ceva? |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 2:50 am | |
| -Te Urasc Nate!striga ea si incuie usa camerei sa nu mai intre nimeni.
-Eu doar am o presimtire ciudata.De cate ori sora mea nu e bine sau are vreo problema simt asta. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 2:59 am | |
| - Mda...balmaji el dandu-si o palma.
- Imi ...pare rau. Vrei sa mergem sa vedem daca e bine? |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 3:03 am | |
| - E un mare idiot si prost!spuse blonda plangand. - Daaaaaaaaaaa,normal.Doar e surioara mea,zise el lund-o de mana de Blair.Inainte de a pleca de acolo lasa pe masa o suma destul de frumusica pentru ce comandase Blair. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 3:05 am | |
| Nate deschise usa si pleca din apartament incepand sa se plimbe aiurea pe strazi.
Il lua de mana plecand de acolo cu el. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 3:17 am | |
| Serena se gandeste ca nu e bine sa planga dupa un idiot si cobora pana jos unde da de Chuck si de Blair. - Buna fratioare!zise blonda cu lacrimi in ochi. - Dar ce ai patit? - Nimic,laa nu e treaba ta... - Haide spune-mi ce ai patit.Daca stiu te pot ajuta. - M-am certatcu Nate dupa care ne-am despartiti,zise blondina si ilsi lua in brate fratele. - Da cum s-a intamplat asta? - Pai jucam adevar si provocare.Si m-a pus sa fac zic ceva penibil ce mi s-a intamplat.Eu nu am vrut asa ca mi-a zis el cu nu stiu c fata.Dupa care mi-a zis ca nu mai e nimic intre ei.Eu nu l-am crezut si i-am cerut sa imi dovedeasca asta.Atunci am inceput sa ne certam si pana la urma ne-am despartit. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 3:19 am | |
| Blair statu deoparte preferand sa nu se bage. Stia ca frati'su avusese o sumedenii de relatii, doar avea ochii aia care bagau in boala pe oricine si un corp de invidiat...plus chip de inger la propriu. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 3:24 am | |
| Blondina il privi trista pe Chuck. - Si acum ce ai de gand sa faci?intreba el incercand sa o consoleze cumva. - Nu stiu. -Ai vrea sa incerc sa te impac cu el? - Nu,Nici gand.Mi-am dat seama ce fel de om e.A vrut sa fim impreuna cu mine,doar ca sa se culce cu mine.Asa probabil a fraierit multe fete asa ca......mai bine nu mai avem ce discuta. - Si stii unde e el? -Nu.........si nu ma intereseaza;probabil a plecat. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 3:25 am | |
| Am sa-i crap capul, gandi Blair, dar n-o zise si cu voce tare. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 3:29 am | |
| Roiuri mari de lacrimi ii curgeau Serenei de obraz. - Adevarul e ca l-am iubit cu adevarat!Dar nu a apreciat asta!Asa...ca ce rost mai mare?zise ea oftand. - O sa fie totul bine surioara. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 3:32 am | |
| Nathaniel e un om mort, gandi, la exterior doar maraind. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 2:34 pm | |
| Blonda nu mai zise nimic.
- Si acum trebuie sa mergem sa-l cautam!zise Chuck lund-o de mana pe Blair si plecara.O lasara pe Serena singura in casa.
Dupa ceva timp de la plecarea lor blonda incepu sa isi stranga toate lucrurile din casa.Era hotarata sa se mute singura in apartamentul ei.Isi lua lucrurile si pleca la apartament.Chuck va avea o mare surpriza cand se va intoarce. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 2:57 pm | |
| - Am sa ii crap capul, am sa-l las fara mostenitori si am sa-l dau cu capul de toate zidurile! Sau si mai simplu iau o caramide si-l lovesc cu ea!!! rabufnea Blair furioasa pe strazi in timp ce ea si Chuck il cautau pe strazi. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 3:02 pm | |
| Serena ajunse in ceva timp la apartamentului ei.Inchise bine usa si se uita in jur.Nu isi mai aminteste de cand venise ultima data aici.Il primise cadou de la Chuc la 15 ani.Nu credea ca o sai ii fie folositor,dar se inselase.Acum avea nevoie de el mai mult ca oricand.
- Scumpo calmeazate!zise el incercand sa o faca mai calma pe Blair.In cele din urma il gasira si Chuck incerca sa o tina in frau pe Blair. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 3:23 pm | |
| - Tuuuu, nemernicule! tipa Blair la Nate desprinzandu-se de Chuck si facand cativa pasi intepati pana ajunse langa el, prinzandu-l de guler. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 3:33 pm | |
| - Blair!Lasa-l...am venit sa discutam nu sa il omoram!zise Chuck si o trase pe Bair langa ea. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 3:36 pm | |
| - Da-mi drumul, Chuck, am sa-l invat minte sa nu mai fie nesimtit, incerca Blair din nou sa se napusteasca asupra lui Nate. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 3:38 pm | |
| - Nu Blair!Lasa-l sa spuna si el ceva!Daca nu imi convine ce zice te lasa sa il bati. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Parfum de inger | |
| |
|
| |
| Parfum de inger | |
|