Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 3:49 pm | |
| - Hm, bine, isi stramba ea nemultumita buzele, dandu-i drumul.
Nate isi dadu ochii peste cap. - Nu e vina mea ca ea nu apreciaza niciodata nimic, indiferent de ce as face eu in ochii ei nu o iubesc si nu sunt destul de bun pentru ea! |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 2741 Kwan : 8172 Varsta : 24 Localizare : Rm. Valcea
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 4:02 pm | |
| - Nate te inseli!Te inseli amarnic! Ea te considera foarte bun....!Altfel de ce ar plange acuma dupa tine....si de ce ar fi spus ca erai totul pentru ea.Cred ca ea a tinut la tine cu adevarat,dar tu nu ai inteles asta. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 4:18 pm | |
| - Daca faceam ceva care sa-i demonstreze ca ii sunt infidel mai ziceam, dar chiar nu am facut absolut nimic ca sa se comporte asa cu mine. O relatie se bazeaza pe incredere si ea nu a avut niciodata incredere in mine. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 4:21 pm | |
| - Serios?zise el oftand.Vad ca nu te pot face sa intelegi.Blair e numai al tau.Chuck se departeaza de Nate lasand-o pe Blair sa faca ce doreste cu el | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 4:22 pm | |
| Nate ridica o spranceana, dandu-si ochii peste cap in timp ce Blair se indrepta furioasa spre el, dandu-i o palma de-i intoarse fata. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 4:25 pm | |
| - Va dca nu mai esti asa furioasa,scumpo!Doar i-ai dat o singura palma. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 4:30 pm | |
| - Nu am terminat, marai Blair, plasandu-i un genunchi intre picioare lui Nate, facandu-l sa pice pe jos. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 4:33 pm | |
| - Aaaaaaaaaaaaa,ai exagerat scumpo!zise Chuck si il ajuta pe Nate sa se ridce.Si Nate......Serena nu ti-a spus dar a fost de atatea ori ranita in dragoste incat nu mai crede ca poate avea incredere deplina in cineva. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 4:39 pm | |
| - De ce l-ai ridicat, voiam sa-l calc pe cap !! spune Blair furioasa. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 4:41 pm | |
| - Gata scumpo!Lasa-l e evident ca nu intelege,zise el si o lua pe Blair de mana. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 4:47 pm | |
| Nate nu zice nimic, doar dispare de acolo.
- Aurolac...mormai ea inca nervoasa. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 4:50 pm | |
| - Hai sa mergem scumpo!zise el si o ia pe Blair de mana porinid spre casa.Ajunge acasa si vrea sa vorbeasca cu Serena.Incepe sa o strige,dar nu primeste nici un raspuns.O cauta peste tot,dar nu o gaseste. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 4:52 pm | |
| - Unde o fi disparut? intreba ingerasul. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 4:53 pm | |
| - Hmmmmmmmmmm,se gandi el.O nu!Sa ghicesc si-a luat lucrurilei a tulit-o la apartamentul ei. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 4:57 pm | |
| - Mda, super...balmaji Blair. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 5:04 pm | |
| Serena isi despacheta toate lucrurile si hotari sa faca o plimbare.Isi lua geaca pe ea si pleca.Ajunse pe o strada pustie.Ninsese mult si pe jos se formase gheata.Cum nu e atenta aluneca si se loveste rau.Nu se mai poate ridica.Pe aici nu era nimeni ce sa o salveze.Ce se va face?Este culcata pe jos si nu poate sa se ridice.Alunecase atat de rau incat o durea toate ingrozitor de tare.Totusi vede chipul luminos al unei persoane.Are ochii intredeschisi asa ca nu il vede prea bine.Deschide ochii mai bine si vede ca era Nate.Dar oare ce cauta acolo?Asta nu conta acum.
- Nate!Eu......dar nu apuca sa termine ce are de spus ca isi pierde cunostiinta. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 5:14 pm | |
| Nate se lasa pe vine punandu-si mainile reci pe chipul fetei in timp ce o aura alba ii inconjura tot trupul, devenind tot mai orbitoare, fata scapand de orice durere si discomfort. Incet, vazu intuneric in fata ochilor si cazu lesinat, in timp ce Serena probabil isi revenise complet datorita puterilor sale. La inceput vazu intuneric, apoi....
*** Se afla intr-o camera imensa si alba, aparent alba. Inainta pana undeva pe un fel de tron statea Dumnezeu si il privea bland, la fel ca deobicei. Se opri in dreptul lui, ingenunchiind in fata lui. - Tata, imi pare rau, am gresit...incepu el sa spuna. - Asa este Nathaniel, dar toti gresim. Stii ca nu aveai voie sa-ti folosesti puterile vindecatoare decat asupra oamenilor care au sufletul curat si merita vindecati...tu ti le-ai folosit pe o demonita, ai incalcat regulile si trebuie sa te pedepsesc. - Dar... - Niciun dar. Si nici micuta ta sora nu va ramane nepedepsita, si ea si-a folosit puterile pe celalt demon! Nu aveti voie sa parasiti Raiul un an intreg! |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 5:24 pm | |
| Se scoala si isi da seama ca Nate o salvase.Il vede lesinat pe jos.Acum nu ii mai pasa de ce se intamplase.Vroia doar ca Nate sa se scoale.
-Nate!Te rog Nate......scoala-te!Iti multumesc ca mai salvat.Te rog revinoti nu vreau sa te pierd.Imi pare rau.....nu trebuia sa fac atata scandal pentru ceva atat de stupid.Te iubesc....nu ma parasi.Doamne.....mai bine fa-mi mie ceva decat sa il iei pe el,spuse blonda incercand sa il scoale. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 5:33 pm | |
| - Poftim ? marii el ochii. - Mai aveti doar 3 zile de stat pe Utopia sa va rezolvati problemele... *** Nate deschise greoi ochii si o vazu pe Serena, auzise vag ce ii zisese si isi puse mainile pe obrajii ei, in timp ce cateva lacrimi se scursera pe obrajii sai. El nu plansese niciodata, dar acum o facea. - Te iubesc...dar Dumnezeu a decis sa ne pedepseasca pe mine si pe Blair si sa ne tina prizonieri in Rai un an. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 5:38 pm | |
| - Te iubesc Nate!...E numai vina mea!Daca eu nu eram atat de proasta si idioata sa incep o cearta pentru ceva stupid!Mai bine m-ar pedepsi pe mine nu pe tine si Blair!zise ea plangand.Nu vreau sa ne despartim asa.Mai bine nu stiu......ma pedepseste numai pe mine si gata.Nu vreau sa fiu despartita de tine un an intreg. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 5:46 pm | |
| Nate ofta caci stia ca nu avea cum sa schimbe situatia si o lua in brate, mangaindu-i parul auriu. - Vom gasi noi o solutie... |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 5:52 pm | |
| - Nu-i adevarat!Stii asta.....si nu avem ce face,zise ea plangand.Mai bine nu ma salvai si gata!Muream eu si era mai bine decat sa stau un an fara tine. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 5:58 pm | |
| - Uhm, nu spune asta... nu era deloc mai bine asa, clatina el din cap. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 6:01 pm | |
| - Ba da.......tu esti acum o parte din mine;si fara tine e mai bine sa nu mai traiesc,zise ea imbratisandu-l. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Parfum de inger Tue Jan 01, 2013 6:05 pm | |
| Ii raspunse imbratisarii sarutandu-i usor umarul. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Parfum de inger | |
| |
|
| |