Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: O patrula de ieniceri a atacat ieri corturile lui Aelbas din Al'sas Square, capturand 500 de prunci-elf Sun Nov 15, 2009 9:08 pm | |
| Ghinioane in lant pentru Aelbas, liderul elfilor. Dupa ce zilele trecute o caravana apartinand lui Aelbas a fost prinsa intr-o ambuscada si violata de haiduci in Defileul Fariwuil, ieri seara a venit randul ostenilor din Th'hil sa sufere pierderi importante, in timpul unui atac de noapte asupra corturilor de la Al'sas Square. Potrivit martorilor oculari in spatele atacului, dar si in fata si in stanga lui, s-ar afla o patrula de ieniceri si spahii deghizati in membri ai organizatiei Thragas.
Ramas probabil singurul supravietuitor al macelului care inca mai poate sa vorbeasca, Capitanul de rosioriAel'gas a declarat pentru Mitul de dimineata: "Dormeam linistiti in corturile noastre sforaind, cand o ceata de indivizi purtand insemnele armatei Thragas si ale clubului Fudain ne-au atacat prin surprindere fara sa ne anunte macar. Am luptat vitejeste dar in cele din urma paganii ne-au atras intr-o zona mlastinoasa de pe Thmian Street unde ne-au obligat sa ne lepadam de credinta stramoseasca in zeul Aelnian daca vrem sa fim crutati. Nimeni nu a facut asta asa ca otomanii s-au pogorat cu iataganele asuprea noastra. Doar eu am scapat deoarece am tipat ca ma incred in Hhin, zeu in care ma obligau ei sa cred."
Din motive necunoscute, membrii gruparii lui Aelbas atacati, adaposteau in corturi peste 500 de prunci-elfi, pe care otomanii i-au luat in robie pentru a-i transforma cel mai probabil in ieniceri.
Asociatia pentru apararea drepturilor elfilor a demarat o ancheta pentru a stabili cursul exact al evenimentelor. Singurul suspect retinut pana acum fiind un macelar otoman din padurea Th'gin care sustine ca este de fapt kurd si in timpul atacului se uita la meciul de fotbal al elfilor For'dain-Afmas. | |
|