| Just a minute.. | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Hyuna Kim MEMBRU
Sex : Mesaje : 283 Kwan : 308 Varsta : 29 Localizare : Daca ma cauti,ma gasesti.
| Subject: Just a minute.. Sun Aug 19, 2012 9:09 pm | |
| Doar o secunda si da-ma la o parte dupa,umblam prin oras atat de dusa de sentimentele nebune dupa sange,doream sa fiu si eu un omuneori,cu sentimente,fara sa imi pese ca setea de sange avea sa va invinga mereu. Uitandu-ma spre luna si muscandu-mi usor buzele,umezindu-le si incercand sa imi uit prezenta in intunericul de afara. Luna,atat de frumoasa,si eu atat de rece,fara o inima calda care sa bata,atat de inghetata pentru lumea care trecea pe langa mine. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Sun Aug 19, 2012 10:50 pm | |
| Leloush pasea calm pe strazi, ignorand vantul care ii ravasea parul brunet, privind cu ochii sai acum albastrii, caci nu-i era foame, hipnotici si tulburatori in jurul sau. Mai trase un fum din tigarea ce se fumase aproape singura intre degete afisand un zambet melancolic. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
Sex : Mesaje : 283 Kwan : 308 Varsta : 29 Localizare : Daca ma cauti,ma gasesti.
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Mon Aug 20, 2012 3:03 pm | |
| Mareste ochii cand cineva practic intra el, prinzand-o delicat de brat ca nu cumva sa cada. - E in regula, ii zice pe vocea sa calma, linistita. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Mon Aug 20, 2012 4:04 pm | |
| - Nu ai pentru ce, sopti inclinandu-si usor capul asa cum fusese invatat. Se vedea ca face parte din alta lume, indiferent ce specie ai fi ai fi recunoscut faptul ca e un conte. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Mon Aug 20, 2012 4:15 pm | |
| - Nu, nu sunt om, sunt vampir pur, o spune fara urma de ingamfare sau ceva asemanator. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Mon Aug 20, 2012 4:41 pm | |
| off: s-ar putea sa fie scris gresit ca am traduc cu google deci sa intelege,... traducerea vrea sa fie "E o placere sa te cunosc" on: - Es ist ein Vergnügen, Sie zu treffen, spune intr-o germana perfect, accentul facandu-si simtita prezenta in fiecare cuvand si apoi ii ia mana intr-a lui sarutandu-i finut incheieturile degetelor. Leloush Petrova! |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Mon Aug 20, 2012 5:11 pm | |
| - Oh, deci stii germana, surade el dulce trecandu-si o mana prin parul sau deja ravasit. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Mon Aug 20, 2012 5:43 pm | |
| - Nimic in mod special, doar ma plimbam ca sa pierd timpul, ridica el din umeri si lua ultimul fum de tigara, arucand chistocul si calcandu-l cu talpa pantofului. Dar pe tine? |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Mon Aug 20, 2012 8:51 pm | |
| - Iti era foame si te plimbi? se incrunta el neintelegand. De ce nu te hranesti, esti "vegetariana" ? |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Mon Aug 20, 2012 10:08 pm | |
| Se intoarce pe calcaie cu fata la ea. - De ce ai facut asta? o fixeaza cu irisii sai misteiosi. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Mon Aug 20, 2012 10:19 pm | |
| - Nu m-a deranjat, doar eram curios sa-mi spui de ce ai facut... zambeste sclipitor. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Mon Aug 20, 2012 10:35 pm | |
| Surade cand o vede si ridica usor din umeri. Ajunge imediat langa ea fara sa foloseasca teleportarea, avea o viteza incredibila. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Mon Aug 20, 2012 10:42 pm | |
| - Cati imi dai? o intreba el zambind urmand-o indeaproape. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Just a minute.. | |
| |
|
| |
| Just a minute.. | |
|