Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Just a minute.. EmptyJust a minute.. OIPJust a minute.. Empty 
Sujata
Saphire Helena
Latest topics
» condica de prezenta
Just a minute.. Icon_minitimeYesterday at 3:20 pm by Sujata

» Berbec
Just a minute.. Icon_minitimeYesterday at 3:16 pm by RHM Tattoo

» Taur
Just a minute.. Icon_minitimeYesterday at 3:16 pm by RHM Tattoo

» Gemeni
Just a minute.. Icon_minitimeYesterday at 3:15 pm by RHM Tattoo

» Rac

» Leu

» Fecioară
Just a minute.. Icon_minitimeYesterday at 3:14 pm by RHM Tattoo

» Balanță
Just a minute.. Icon_minitimeYesterday at 3:14 pm by RHM Tattoo

» Scorpion
Just a minute.. Icon_minitimeYesterday at 3:01 pm by RHM Tattoo

Just a minute..

Go down 
Go to page : 1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next
AuthorMessage
Hyuna Kim
MEMBRU
MEMBRU
Hyuna Kim

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 283
Kwan Kwan : 308
Varsta Varsta : 29
Localizare Localizare : Daca ma cauti,ma gasesti.

Just a minute.. Empty
PostSubject: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeSun Aug 19, 2012 9:09 pm

Doar o secunda si da-ma la o parte dupa,umblam prin oras atat de dusa de sentimentele nebune dupa sange,doream sa fiu si eu un omuneori,cu sentimente,fara sa imi pese ca setea de sange avea sa va invinga mereu.
Uitandu-ma spre luna si muscandu-mi usor buzele,umezindu-le si incercand sa imi uit prezenta in intunericul de afara.
Luna,atat de frumoasa,si eu atat de rece,fara o inima calda care sa bata,atat de inghetata pentru lumea care trecea pe langa mine.
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeSun Aug 19, 2012 10:50 pm

Leloush pasea calm pe strazi, ignorand vantul care ii ravasea parul brunet, privind cu ochii sai acum albastrii, caci nu-i era foame, hipnotici si tulburatori in jurul sau. Mai trase un fum din tigarea ce se fumase aproape singura intre degete afisand un zambet melancolic.
Back to top Go down
Hyuna Kim
MEMBRU
MEMBRU
Hyuna Kim

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 12:16 pm

Deja mi se facuse rau,piciorele mi se inmuiasera si parca nu mai eram eu,imi muscam buzele intr-una vrand sa dau de gustul sangelui.
Trebuia sa ma calmez si sa imi retin poftele,nu mai eram copil demult insa durerea pe care o simteam dupa despartire,eram atat de dura incat ma facea sa pic uneori.
Tocmai dadusem peste ceva sau cineva,imi acoperisem fata de rusine,acum ma impiedicam si oameni.-Scuze atat putea sa zica si desteapta de mine.

Just a minute.. Tumblr_m6e3gdyHEJ1rzdnklo1_500
one of you..
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 3:03 pm

Mareste ochii cand cineva practic intra el, prinzand-o delicat de brat ca nu cumva sa cada.
- E in regula, ii zice pe vocea sa calma, linistita.
Back to top Go down
Hyuna Kim
MEMBRU
MEMBRU
Hyuna Kim

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 3:14 pm

Multumesc mult ii spun acestuia facand contact cu fata sa si facand doi pasi inapoi,sangele lui nu mirosea precum a unui om,si totul era asa frumos,aceleasi trasaturi ale speciei din care eram si eu.Privindul confuza si dandumi parul la o parte,descoperindu-mi fata spre el.

one of you..
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 4:04 pm

- Nu ai pentru ce, sopti inclinandu-si usor capul asa cum fusese invatat. Se vedea ca face parte din alta lume, indiferent ce specie ai fi ai fi recunoscut faptul ca e un conte.
Back to top Go down
Hyuna Kim
MEMBRU
MEMBRU
Hyuna Kim

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 4:11 pm

Privind spre el si auzind vocea apoi zambind usor spre el-Scuza-ma ca te intreb.nu esti om nu? si daca acum era un om si sar uita la mine ca la clovni asta era,ma faceam din nou de ras si imi urmam calea spre casa.

one of you..
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 4:15 pm

- Nu, nu sunt om, sunt vampir pur, o spune fara urma de ingamfare sau ceva asemanator.
Back to top Go down
Hyuna Kim
MEMBRU
MEMBRU
Hyuna Kim

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 4:31 pm

Asa deci..incantata sa te cunosc,Hyuna ii spun aplecandu-mi capul usor si lasand u-mi parul sa cada intr-o parte apoi uitandu-ma spre el nevinovata ca si un copil mic,nu intelegeam cum de gasisem un vampir tocmai aici si aproape de mine.

one of you..
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 4:41 pm

off: s-ar putea sa fie scris gresit ca am traduc cu google deci sa intelege,... traducerea vrea sa fie "E o placere sa te cunosc"
on:
- Es ist ein Vergnügen, Sie zu treffen, spune intr-o germana perfect, accentul facandu-si simtita prezenta in fiecare cuvand si apoi ii ia mana intr-a lui sarutandu-i finut incheieturile degetelor. Leloush Petrova!
Back to top Go down
Hyuna Kim
MEMBRU
MEMBRU
Hyuna Kim

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 5:02 pm

Imi rosise obrazii usor,observandui toate gesturile apoi dezlipindu-mi usor mana de buzele sale fine si reci ca si pielea mea-Si eu Lelouch mai auzisem numele asta undeva dar nu stiam sigur unde,oricum nu mai conta acum.

one of you..
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 5:11 pm

- Oh, deci stii germana, surade el dulce trecandu-si o mana prin parul sau deja ravasit.
Back to top Go down
Hyuna Kim
MEMBRU
MEMBRU
Hyuna Kim

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 5:17 pm

Imi intorc privirea spre cladirea din dreapta,observand cum unii oameni treceau,dandu-ma iar cativa pasi inapoi,lipindu-ma de zidul de acolo si devenind monotona ca de obicei.
-Ce te aduce pe aici? il intreb pe acesta,jucandu-ma usor cu suvitele de par.

one of you..
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 5:43 pm

- Nimic in mod special, doar ma plimbam ca sa pierd timpul, ridica el din umeri si lua ultimul fum de tigara, arucand chistocul si calcandu-l cu talpa pantofului. Dar pe tine?
Back to top Go down
Hyuna Kim
MEMBRU
MEMBRU
Hyuna Kim

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 8:36 pm

Fuma prin urmare,nu imi placeau oamenii de genul dar trecusem cu vederea asta acum,nu avea rost,era treaba lui ce facea-Imi...era foame si am ales sa ma plimb ii spun acestuia uitandu-ma la el zambind cald.

one of you..
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 8:51 pm

- Iti era foame si te plimbi? se incrunta el neintelegand. De ce nu te hranesti, esti "vegetariana" ?
Back to top Go down
Hyuna Kim
MEMBRU
MEMBRU
Hyuna Kim

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 10:03 pm

Da,sunt ii raspund acestuia intorcandu-ma spre el cu mainile la spate si disparand in spatele lui apoi simtindu-i parfumul pentru cateva secunde,atat de dulce si amagitor.

one of you..
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 10:08 pm

Se intoarce pe calcaie cu fata la ea.
- De ce ai facut asta? o fixeaza cu irisii sai misteiosi.
Back to top Go down
Hyuna Kim
MEMBRU
MEMBRU
Hyuna Kim

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 10:13 pm

Observand ca se intoarse spre mine si uitandu-ma speriata cu ochii mei mari si inocenti apoi lasand capul in jos:- Scuza-ma spun ca si un copil ce tocmai a fost mustrat si lasandu-ma in tristetea parfumului sau.

one of you..
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 10:19 pm

- Nu m-a deranjat, doar eram curios sa-mi spui de ce ai facut... zambeste sclipitor.
Back to top Go down
Hyuna Kim
MEMBRU
MEMBRU
Hyuna Kim

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 10:34 pm

Imi ridic privirea spre el,sarind peste el gratios si scotand limba la el ceraindu-i sa ma urmeze spre iesirea orasului.
Intinzand mana spre el apoi incep sa ma teleportez din parte in parte,privind spre el,parea asa perfect pana si din departare.

one of you..
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 10:35 pm

Surade cand o vede si ridica usor din umeri. Ajunge imediat langa ea fara sa foloseasca teleportarea, avea o viteza incredibila.
Back to top Go down
Hyuna Kim
MEMBRU
MEMBRU
Hyuna Kim

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 10:40 pm

Uitandu-ma la el uimita apoi zambind satisfacuta,chiar parea mai bun decat credeam.
-Cati ani spuneai ca ai? il intreb in timp ce alergam spre parcul acela de la periferia orasului,atat de linistit si intunecat,perfect pentru mine mai mereu.

one of you..
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 10:42 pm

- Cati imi dai? o intreba el zambind urmand-o indeaproape.
Back to top Go down
Hyuna Kim
MEMBRU
MEMBRU
Hyuna Kim

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 10:52 pm

24 de ani? sau ceva pe langa.. ii spun uitandu-ma la el fermecata,apoi dand sa cad dupa marginea fantenei pe care pusesem piciorul prost,noroc ca ajunsesem jos perfect dreapta,respirand usurata si dandu-mi suvitele de par la o parte apoi zambind prostesc.

one of you..
Back to top Go down
Sponsored content

Just a minute.. Empty
PostSubject: Re: Just a minute..   Just a minute.. Icon_minitime

Back to top Go down

Just a minute..
Back to top 
Page 1 of 19Go to page : 1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next