Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Aqua Paradis Tue Oct 02, 2012 12:14 pm | |
| -Nu. Pentru a avea copii trebuie sa ai un mascul cu care sa te intelegi sa iti fertilizeze oualele. Altfel ele sunt fara nici o valoare pentru mine si pentru alte zane. Au insa valoare nutritionala pentru elfi. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Aqua Paradis Tue Oct 02, 2012 2:08 pm | |
| - Aha, deci tu poti face copii decat cu un zan, nu si cu alte specii. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Aqua Paradis Tue Oct 02, 2012 9:58 pm | |
| -Exista multe specii de zane. Unele depun oua, altele nasc pui vii altele pot avea cele 2 la un loc. Daca o zana e nascuta din mama zana si tata vrajitor sau elf atunci ea va pputea atat sa depuna oua cat sa si nasca pui vii. Daca insa este nascuta din parinti zane ambii din specia care poate depune oua va naste doar prin depunerea oualelor. Daca are parinti care au nascut-o in mod natural va naste si ea natural. De exemplu uite in familia mea s-a intamplat un caz mai ciudat sa zic asa. Dupa o noapte de dragoste intre mama si tata \, mama a depus oua din care a supravietuit unul singur din el iesind Katrina. Insa eu am fost nascuta natural. Da, exista cazuri rare cand o zana la 2 nasteri, naste diferit. Dar in general o zana are acelas sistem de nastere toata viata. Daca vrea sa faca copii cu un elf sau vrajitor va naste in general natural daca insa are sot zan naste prin oua. Daca insa iubeste un siren va trebui sa devina sirena numai pentru cateva luni pana depune icre. Cand a aparut polipotiunea, a fost o potiune revolutionara. Ea e cea care ne permite sa putem avea copii cu orice specie. Iar ca efect secundar a aparut aceasta modificare in ADN-ul nostru privita ca un miracol amuzant. Faptu ca o zana sa poata avea 2 nasteri diferite. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Aqua Paradis Tue Oct 02, 2012 10:01 pm | |
| - Sunt curios... cu un vampir o zana poate avea copii? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Aqua Paradis Tue Oct 02, 2012 10:07 pm | |
| -Hm nu stiu. Dar daca ar fi sa judecam dupa legile naturii, vampirii au corpul daca nu mort cel putin opus zanelor incat corpul zanei nu ar recunoaste ca ceva viu si astfel ar respinge. Dar poate ca mai exista ceva scapari. Si natura face uneori greseli. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Aqua Paradis Tue Oct 02, 2012 10:09 pm | |
| - Si totusi desi organismele vampirilor sunt moarte...o vampirita poate ramane insarcinata. E asa ciudat. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Aqua Paradis Wed Oct 03, 2012 10:22 am | |
| -Mda, asta e un fel de paradox sa zic asa. Din pacate desi exista nimeni nu a reusit sa il explice inca. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Aqua Paradis Wed Oct 03, 2012 3:20 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Aqua Paradis Mon Oct 08, 2012 11:09 am | |
| -Chiar si eu sunt curioasa de acest fenomen. Dar stiintific vorbind, probabil ca la vampiri semnele vitale functioneaza la minim astfel incat aparatele medicale nu pot detecta viata cu toate ca ea exista. Probabil vampirii sunt o specie diferita cu semne vitale diferite. De exemplu daca la om temperatura normala e de 36-37 grade la vampiri e de 16-18, daca la om inima bate de 80-100 ori pe minut, la vampiri poate ca bate 1 data la 10 minute iar fluxul sangvin se misca cu doar cativa centimetri pe ora. Probabil ca e normal ca la vampiri sangele sa faca turul corpului in vreo 3 ore. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Aqua Paradis Mon Oct 08, 2012 1:47 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Aqua Paradis Tue Oct 09, 2012 12:16 pm | |
| -Si acum eu o sa ma duc pe toboganul mare. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Aqua Paradis Tue Oct 09, 2012 5:27 pm | |
| - Daca asa doresti, ridica el din umeri. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Aqua Paradis Wed Oct 10, 2012 12:39 pm | |
| -Doar ca avand coada in loc de picioare, va trebui sa ma ajuti sa urc. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Aqua Paradis Wed Oct 10, 2012 6:27 pm | |
| - Nu, nu trebuie, nu sunt obligat sa o fac. Trebuie sa ma rogi! |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Aqua Paradis Thu Oct 11, 2012 10:19 am | |
| -Te rog frumos sa ma ajuti sa urc. E gresala mea ca am uitat sa spun "Te rog frumos". Spun eu.
Last edited by Sanara on Fri Oct 19, 2012 3:33 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Aqua Paradis Sun Oct 14, 2012 6:45 pm | |
| - Bine, haide, si o lua in brate ca sa o duca acolo unde voia. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Aqua Paradis Fri Oct 19, 2012 3:38 pm | |
| -Multumesc frumos. Spun eu ajungand sus pe tobogan. Apoi imi dau drumul pe tobogan. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Aqua Paradis Fri Oct 19, 2012 5:43 pm | |
| - Cu placere, ii raspunse. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Aqua Paradis Sat Oct 27, 2012 12:41 pm | |
| Aterizez apoi in apa. -Yupii! Spun eu.
| |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Aqua Paradis Sat Oct 27, 2012 6:06 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Aqua Paradis Mon Oct 29, 2012 11:49 am | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Aqua Paradis Mon Oct 29, 2012 6:55 pm | |
| - Boomba, striga Rose aruncandu-se de pe margine, aterizand chiar langa Kol si stropindu-l bine de tot. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Aqua Paradis Fri Nov 16, 2012 10:18 am | |
| -Bravo, Rose! Strig eu si aplaud. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Aqua Paradis Fri Nov 16, 2012 2:06 pm | |
| Kol zambi ironic dandu-si cu mana peste fata. - Vai, mersi. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Aqua Paradis Sun Nov 25, 2012 11:44 am | |
| Eu chicotesc destul de tare. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Aqua Paradis | |
| |
|
| |
| Aqua Paradis | |
|