| NU RATATI! SENZATIONAL! | |
|
|
Author | Message |
---|
gummy bear MEMBRU
Sex : Mesaje : 865 Kwan : 1740
| Subject: NU RATATI! SENZATIONAL! Thu Nov 19, 2009 5:24 pm | |
| hey numele meu: eee lasa ca nu va intereseaza pe voi... varsta: sa va zic sa nu va zic..? 15 ani. Pai imi place sa pictez sunt la un liceu de arta... Muzica pai ascult orice in afara de manele house si populara dar prefer rock-ul ( Evanescence , Fly Leaf, Lacrimosa, Apocalyptica Pink-stiu ca nu e rock etc etc). Imi place sa citesc, sa fac tot felu de accesorii... sa dorm(vai cat ador sa dorm) si altele dak vreti sa stici ceva just ask | |
|
| |
Safydia MEMBRU
Sex : Mesaje : 135 Kwan : 262 Varsta : 32 Localizare : Zephilia
| Subject: Re: NU RATATI! SENZATIONAL! Thu Nov 19, 2009 7:52 pm | |
| heya si welcome... intrebari...cum ti-ar placea sa mori? hajimemaste | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: NU RATATI! SENZATIONAL! Thu Nov 19, 2009 8:18 pm | |
| WELCOME!
intrebari: 1. Ce animale legendare iti plac? 2. Ce animalute iti plac si ce animalute ai ca animalute de companie daca ai. 3. Ce paree ai de forumul meu? 4. Top 3 Anime? | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: NU RATATI! SENZATIONAL! Thu Nov 19, 2009 8:33 pm | |
| pt safydia nush cum miar placea sa or simplu si fara durere probabil sau pt cineva drag stiu sigur ca nu miar placea sa mor sufocata pt sanara 1 animale legendare pfff pai pegas si hobitii si spiridusii 2 imi plac pisicile am 2 piusicutze foarte dragute si doi perusi . imi mai plac delfinii, caii, pinguinii imi plac toate animalele de fapt 3 pai imi place doar mam inregistrat nu? 4 Death Note, Death Note si pe 3 ia ghiciti? Death Note e singurul anime pe care lam vazut 9nu lam vazut pe tot dar am citi toata manga) si recunosc ca imi place la nebunie | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: NU RATATI! SENZATIONAL! Thu Nov 19, 2009 8:40 pm | |
| Si se impaca bine pisicutele cu perusii? | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: NU RATATI! SENZATIONAL! Thu Nov 19, 2009 8:42 pm | |
| de impacat nush dar cel putin nu se mananca | |
|
| |
Poison MEMBRU
Sex : Mesaje : 340 Kwan : 674
| Subject: Re: NU RATATI! SENZATIONAL! Tue Jan 26, 2010 5:39 pm | |
| Bun venit pe acest forum si ma scuzi ca am intarziat cu mesajul . | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: NU RATATI! SENZATIONAL! Tue Jan 26, 2010 6:15 pm | |
| ms :* si eu sunt intarziata asa ca nu'i nicio problema | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: NU RATATI! SENZATIONAL! Tue Jan 26, 2010 6:34 pm | |
| Eu nu am mai intrat de mult si imi cer scuze . Eu mereu sunt intarziata . Se pare ca avem aceeasi boala . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: NU RATATI! SENZATIONAL! Tue Jan 26, 2010 7:49 pm | |
| Salut! Bine ai revenit Inteleg perfect. Scoala este de vina. Ma bucur ca ai gasit in sfarsit timp sa mai treci pe aici | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: NU RATATI! SENZATIONAL! Wed Jan 27, 2010 9:30 am | |
| Acum acesta va fi singurul forum pe care voi comenta ( inafara de allgirls ) . Multumesc ca m-ai inteles . | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: NU RATATI! SENZATIONAL! | |
| |
|
| |
| NU RATATI! SENZATIONAL! | |
|