Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Incoronarea printesei Sanara Fri Mar 15, 2013 7:33 pm | |
| In curand din corpul meu iesi ceva aparent ca o fantoma si intra in Anabell, in clipa urmatoare, corpul lui Anabell, straluci pentru 3 secunde, ca si corpul unei zane. -Gata, acum ai puterile inapoi. Spun eu. | |
|
| |
fairy.pink PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 3960 Kwan : 12599 Varsta : 29 Localizare : Pe marte
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Incoronarea printesei Sanara Fri Mar 15, 2013 7:35 pm | |
| Anabell se simti mult mai puternica decat era inainte. -Multumesc ca mi-ai dat puterile inapoi | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Incoronarea printesei Sanara Fri Mar 15, 2013 7:40 pm | |
| -Cu placere. Ii spun eu. Desi banuiam ca raspunsul ei nu va fi unul prea bun. | |
|
| |
| Subject: Re: Incoronarea printesei Sanara Fri Mar 15, 2013 7:57 pm | |
| -Sanara ne pare sincer rau...Incepu Barbie -Adica tie iti pare rau, o corecta Anabell -Bine atunci mie imi pre rau dar eu si Anabell nu vom putea fi prezente la incoronarea ta | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Incoronarea printesei Sanara Fri Mar 15, 2013 8:08 pm | |
| -Si unde plecati? In ce tara sau pe ce taram si cu ce scop? V-ati gasit ceva de studiu sau de munca? Intreb eu. | |
|
| |
| Subject: Re: Incoronarea printesei Sanara Fri Mar 15, 2013 8:24 pm | |
| -Stii ca Maltazar a murit acum cateva ore? Iar daca Maltazar e mort, Teea poate iesi din exil, a fost primita inapoi printre ingeri, asa ca o sa o ia pe Anabell cu ea si vor locui impreuna, iar eu m-am decis o sa merg pe taramul demonilor, pana la urma demon m-am nascut si sunt demon mai mult decat zana. Acolo e familia mea deci probabil ca imi va fi bine. Drumurile noastre se separa aici, spuse Barbie privindu-le pe cele doua | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Incoronarea printesei Sanara Fri Mar 15, 2013 8:35 pm | |
| -Nu stiam ca Maltazar a murit.. Si ok, nu-i nimic. Atunci sper ca veti fi amandoua fericite acolo unde simtit ca este acasa pentru voi. | |
|
| |
| Subject: Re: Incoronarea printesei Sanara Fri Mar 15, 2013 8:42 pm | |
| -Da, desi o sa imi fie dor de Anabell imi era ca o sora locuiam impreuna si impartim tot, insa ii doresc toata fericirea din lume si la fel si tie Sanara. Barbie o imbratisa pe zana iar Anabell doar ii facu cu mana dupa care cele 2 plecara | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Incoronarea printesei Sanara Fri Mar 15, 2013 8:49 pm | |
| Le fac si eu cu mana lui Barbie si Anabell. Ma simteam un pic trista ca nu le voi mai vedea niciodata. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Incoronarea printesei Sanara | |
| |
|
| |
| Incoronarea printesei Sanara | |
|