| Sorry , I'm Mr Don't Care! | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Sorry , I'm Mr Don't Care! Mon Sep 24, 2012 3:49 pm | |
| Dormitorul sau era varza; defapt varza era putin spus. Sticle goale erau peste tot pe podea, la fel si niste haine de femeie, totul era o perdea de fum si muzica era la maxim - iti spargea timpanele. Desigur lui Robert ii pasa catusi de putin de vecinii pe care probabil ii scotea din minti. Radea galagios pe canapea avand o blonda pe genunchi, sugand sange din incheietura ei, in timp ce alte doua fete, o roscata si o bruneta erau cocotate pe aceasi canapea, dansand provocator, fiind imbracate doar in lenjerie intima. Asta era viata lui Robert, era un depravat. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! Mon Sep 24, 2012 4:34 pm | |
| Selene veni si deschise usa. Avea tot dreptul sa intre fara sa bata la usa, fiiind pe proprietatea sa. Cand vazu dezordinea asta se lua cu mainile de cap. -Vai, cata mizerie sti in stare sa aci si hm, ai adus fete aici? Si pana la urma ce sunt fetele astea demonite? Judecand dupa talentul lor la dans asa as crede. Am venit sa iau chiria. Mai ai bani de chirie sau toti au ajuns pe bere si in sutienul acestor domnisoare provocatoare? Il intreba. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! Mon Sep 24, 2012 4:37 pm | |
| Isi desprinde buzele de pe incheietura fetei si ii face semn sa se ridice. - Suna ca si cum... ai fi geloasa, irisii sai misteriosi sclipira jucaus si se ridica in capul oaselor. Daca vrei iti pot pune si tie bani in sutien, chicoti acesta indreptandu-se spre un sertar si deschizandu-l. Cat ziceai ca e chiria? |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! Wed Sep 26, 2012 10:03 pm | |
| -Mda, poti sa spui ca sunt si un pic geloasa dar sunt mai mult suparata decat geloasa. Chiria este 600 kwan. Nu mi-ai spus ca o sa faci atata dezordine aici ca intr-un grajd. De data asta strang eu dar de data viitoare vei strange tu. Spun eu, pocnind din degete si mizeria disparu intr-o secunda.
| |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! Wed Sep 26, 2012 10:37 pm | |
| - Ooo, nice ! Misto truc, spune vesel scotand banii si venind langa ea, ridicand in sprancene. Deci unde preferi sa-ti pun banii? intreba pe un ton glumet. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! Thu Sep 27, 2012 8:25 pm | |
| -Unde vrei. Spun eu zambind si facandu-i cu ochiul. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! Thu Sep 27, 2012 8:46 pm | |
| Robert zambi stregareste, intr-o parte, venind aproape de ea si ii ridica usor breteaua de la sutien punand bacnotele acolo si apoi dandu-i drumul. - Done. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! Thu Sep 27, 2012 10:12 pm | |
| -Multumesc. Spun eu. Cand fetele celelalte vazura asta, plecara toate deodata trantind usa, fiind geloase. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! Thu Sep 27, 2012 10:14 pm | |
| - Oooops, marii ochii Robert cand le vazu plecand. Am uitat sa le hipnotizez sa uite de mine, eh... |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! Thu Sep 27, 2012 10:47 pm | |
| -Eh, oricum vor uita de tine si nehipnotizate. Sunt prea geloase si vroiau sa fie langa tine doar pentru bani. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! Thu Sep 27, 2012 10:49 pm | |
| - Si nu datorita farmecului meu irezistibil, ce trist, surade amuzat. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! Fri Sep 28, 2012 12:10 pm | |
| -Mda, dar eu credca exista cineva care vrea sa fie langa tine si nu pentru bani sau pentru farmecul tau ci pentru ceea ce esti tu cu adevarat, cineva care vrea sa te cunoasca mai bine si sa fie cu adevarat interesata de tine. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! Fri Sep 28, 2012 3:15 pm | |
| - Si cine e acel cineva? o priveste curios, zambind fermecator. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! Fri Sep 28, 2012 3:24 pm | |
| -Poate e chiar in camera asta. Spun eu chicotind. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! Fri Sep 28, 2012 3:28 pm | |
| Isi largeste zambetul si ii prinde o suvita intre degete dandu-i-o usor dupa ureche. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! Fri Sep 28, 2012 7:34 pm | |
| Acelasi lucru il fac si eu zambindu-i in acelasi timp. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! Fri Sep 28, 2012 7:37 pm | |
| - Ce ar fi sa...incepu el afisand cel mai inocent zambet, iesim in oras? Mai vorbim, ne cunoastem. Nu sunt tot timpul asa... pierdut, alese el un cuvant mai bland ca sa nu foloseasca unul urat de tot. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! Fri Sep 28, 2012 8:29 pm | |
| -Sigur. Sunt de acord. Si vrei chiar acum? Sau mai pe seara? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! Fri Sep 28, 2012 8:31 pm | |
| - Oricand doresti, ii raspunde si ii ia mana intr-a lui, ea putand sa-i simta raceala pielii, sarutandu-i galant incheieturile degetelor. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! Fri Sep 28, 2012 10:22 pm | |
| -Atunci ramane mai pe seara. Spun eu zambindu-i . | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! Fri Sep 28, 2012 10:31 pm | |
| - Mai pe seara atunci... o plimbare sau sa rezerv o masa la un restaurant? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! Sat Sep 29, 2012 4:31 pm | |
| -Eu as alege a 2-a dar sa ne plimbam pe jos pana la restaurant. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! Sat Sep 29, 2012 4:36 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! Sat Sep 29, 2012 4:45 pm | |
| -Salut! Multumesc. Spuse ea si lua buchetul si cutiuta punand florile in vaza si cutiuta asezand-o langa vaza cu flori. -Asteapta doar putin pana ma schimb. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! Sat Sep 29, 2012 4:47 pm | |
| - Bine, te astepta aici, spune ramanand in fata usii. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Sorry , I'm Mr Don't Care! | |
| |
|
| |