| Hello :) | |
|
|
Author | Message |
---|
Nyko MEMBRU
Sex : Mesaje : 47 Kwan : 54 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti :)
| Subject: Hello :) Mon Sep 24, 2012 6:31 pm | |
| Hello! Nyko la microfon[ nu stiu unde ma cred, deci nu ma luati in seama] ar trebui sa ma prezint dar sincera sa fiu sunt oribila cand vine vorba sa ma autocaracterizez. Sunt Nicoleta, dupa cum se observa si in nickname-ul meu, am 18 ani si sunt din Bucuresti. Ador sa scriu si sa citesc si mai ales sa fac rpg, tocmai de aceea am si cautat un forum activ rpg, pentru ca in zilele astea in afara de un anume forum, doar acesta pare a fi mai activ cat de cat In rest nu stiu ce as putea sa mai spun despre mine . Daca aveti intrebari nu ezitati sa mi le puneti! Kisses! | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Hello :) Mon Sep 24, 2012 9:46 pm | |
| Hei, buuna, bine ai venit :] Eu sunt Anne / Anna incantata Paai intrebari. Privesti anime ? Daca da care-ti plac? Ai prins pestisorul de aur care-s cele 3 dorinte? Daca timpul s-ar opri in loc pentru o zi si doar tu te-ai putea misca ce ai face? Filme, carti, actori, actrite, trupe, cantareti/e care-ti plac? Ce zodie esti? See ya @ the forum. |
|
| |
Nyko MEMBRU
| Subject: Re: Hello :) Mon Sep 24, 2012 9:51 pm | |
| Incantata de asemenea Paii nu, nu privesc anime[sper ca nu e vre-o probelma] Hmm oricat de mult as vrea sa pot prinde pestisorul nu cred ca am vre-o sansa. dorinte am slava cerului cu carul ) Daca timpul s-ar oprii in loc pentru o zi, as incerca sa citesc in mintea celor care nu ma suporta ca sa imi dau seama cu ce gresesc cand au o parere proasta despre mine. Filme, ei bine deobicei cele pentru adolescenti imi plac,dar si dramele, si sf-urile ) Carti, belitristica, si cam totul se tine de vampiri si vrajitori, biine am si carti normale ) Actrite preferate nu am, doar simpatizez cateva. Actori, paai pe primul loc Robert Pattinson[pentru hateri, n-am ce face, fiecare cu oile lor], apoi Ben Barnes, Thomas Dekker s.a.m.d, am o mare slabiciune pentru englezi Trupe nu am pentru ca ascult mai mult hip-hop. iar printrei ei pot sa mentionez Vescan, Cedry2k, DOC, CTC etc. Sunt zodia Fecioara Alte intrebari? ; nu de alta incepe sa imi placa interogatoriul ) | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Hello :) Mon Sep 24, 2012 10:02 pm | |
| Oooo esti de'a mea, si eu is tot fecioara b-) Ador semnatura ta @-) Fana PLL? ; |
|
| |
Nyko MEMBRU
| Subject: Re: Hello :) Mon Sep 24, 2012 10:05 pm | |
| Ohh da categoric fana PLL :X Il ador pe Caleb si Ezra :X Uhh ei bine o sa ne intelegem bine daca suntem amandoua pe aceeasi unda b-) | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Hello :) Mon Sep 24, 2012 10:11 pm | |
| Si euuu :X App de PLL te deranjeaza daca mi-l fac personaj pe Ezra? ;;] |
|
| |
Nyko MEMBRU
| Subject: Re: Hello :) Mon Sep 24, 2012 10:13 pm | |
| Nup, chiar deloc :> Ezra e sexy rau b-)
| |
|
| |
fairy.pink PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 3960 Kwan : 12599 Varsta : 29 Localizare : Pe marte
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Hello :) Mon Sep 24, 2012 10:55 pm | |
| Nyko my darling nu am mai vorbit cu tine de un secol...... Ce mai faci? Cum o mai duci? Si nu imi zice ca m-ai uitat ca te mananc | |
|
| |
Nyko MEMBRU
| Subject: Re: Hello :) Mon Sep 24, 2012 10:57 pm | |
| Aaaa poti deja sa ma mananci? Am o foarte mare lacuna acum ) | |
|
| |
| Subject: Re: Hello :) Mon Sep 24, 2012 10:58 pm | |
| Forumul Dulce iti spune ceva? Si ColorDreams?? ha ha parca se leaga nu? | |
|
| |
Nyko MEMBRU
| Subject: Re: Hello :) Mon Sep 24, 2012 11:00 pm | |
| Huh da :"> tocmai ce am vizitat forumul azi si ma intrebam ce s-a intamplat cu tine ) Ioai azi sunt cam aeriana deeeeci iti dai seama ) | |
|
| |
| Subject: Re: Hello :) Mon Sep 24, 2012 11:03 pm | |
| Cu mine nimic, scoala, legislatie, ore de engleza si gata. Si cu forumul ei bine 0 membrii activi. Dar tu ce mai faci de altfel?
| |
|
| |
Nyko MEMBRU
| Subject: Re: Hello :) Mon Sep 24, 2012 11:05 pm | |
| Pai scoala, urasc clasa a XII-a ), meditatii si cam atat, zero timp liber pentru alte activitati ) | |
|
| |
| Subject: Re: Hello :) Mon Sep 24, 2012 11:09 pm | |
| Stiu, cum e doar tot a 12a sunt si eu La ce profil esti? | |
|
| |
Nyko MEMBRU
| Subject: Re: Hello :) Mon Sep 24, 2012 11:11 pm | |
| Tehnic ), am si o specializare domne' =)) | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Hello :) | |
| |
|
| |
| Hello :) | |
|