Author | Message |
---|
Poison MEMBRU
Sex : Mesaje : 340 Kwan : 674
| Subject: Re: Pe taramul de foc Mon Feb 01, 2010 7:07 pm | |
| Beau si sticla aceea . - Multumesc foarte mult , Sanara . | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Pe taramul de foc Mon Feb 01, 2010 8:04 pm | |
| -Cu placere. Exista o mina cam la 3 mile de aici. Daca am intra in mina am putea gasi adevarate comori. Numai ca de cand tinutul acesta a devenit un tinut de foc toti au abandonat si nimeni nu a mai fost interesat. Desigur tot in mina aceea exista si kriptonita care ar trebui ca cineva sa se ocupe sa o protejeze altfel daca ia foc va emana Ekaradon care ar produce o reactie in lant catre toata Kriptonita si ar arunca in aer tinutul acesta eliberand nori toxici care s-ar imprastia pe toata suprafata Utopiei. Chiar ma intreb cum de reuseste Mama Natura sa tina in frau acest foc urias. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Pe taramul de foc Wed Feb 03, 2010 12:07 pm | |
| - Atunci , haide sa riscam , mergem 3 mile si ajungem . Cand ma uit la talpile de la papuci , acestea sunt arse . | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Pe taramul de foc Wed Feb 03, 2010 2:18 pm | |
| -Inseamna ca eu sunt mai norocoasa decat tine, fiindca umblu desculta si da pot merge pe pamant incins fara sa patesc absolut nimic. Spun eu luand-o inainte si avand grija sa nu fiu atinsa de flacari. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Pe taramul de foc Wed Feb 03, 2010 5:50 pm | |
| - Oare o vraja ma poate ajuta aici ? Nu-i mai astept raspunsului Sanarei , si aplic o vraja . Talpile mele s-au facut de piatra si aproape ca imi mai pot misca picioarele . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe taramul de foc Wed Feb 03, 2010 6:44 pm | |
| O vad pe nemi cu talpile picioarelor de piatra care se misca foarte greu. -Ce ai facut? Ti-ai transformat intentionat talpile in piatra? | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Pe taramul de foc Sat Feb 06, 2010 11:05 pm | |
| - Nu , mi se pare ca am gresit o litera . Si a iesit cu totul altceva . Incerc sa imi misc piciorul , dar cad . | |
|
| |
Hay lin MEMBRU
Sex : Mesaje : 23 Kwan : 37 Varsta : 27 Localizare : Iasi
| Subject: Re: Pe taramul de foc Sun Feb 07, 2010 1:58 pm | |
| Deodata ,li se alatura si noua zeita Hay lin care se baga in discutia lor: -Buna fetelor!!Sunt nou vanita de departe .Spunand Hay lin asta cu un zambet larg pe fata. Ea astept ca si Hera11 va veni . | |
|
| |
Hermossa MEMBRU
Sex : Mesaje : 5 Kwan : 5 Varsta : 26
| Subject: Re: Pe taramul de foc Sun Feb 07, 2010 2:04 pm | |
| -Ce mare lucru!!!se auzi o voce distrata.Era chiar zeita Hera11.O zeita incepatoare, aiurita din fel,dar si tare glumeata! | |
|
| |
Hay lin MEMBRU
Sex : Mesaje : 23 Kwan : 37 Varsta : 27 Localizare : Iasi
| Subject: Re: Pe taramul de foc Sun Feb 07, 2010 2:06 pm | |
| Ea si cu sora ei Hera11 doresc sa plece impreuna pe aceste meleaguri si sa cunoasca oameni noi | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Pe taramul de foc Wed Feb 10, 2010 6:08 pm | |
| - Salut fetelor ! Incerc sa indepartez vraja , dar dintr-o data vad ca nu mai am talpi la papuci : - Frige , frige ! spun eu . | |
|
| |
DizzyChan MEMBRU
Sex : Mesaje : 12 Kwan : 17
| Subject: Re: Pe taramul de foc Tue Feb 16, 2010 11:57 pm | |
| Ma jucam cu o minge din gheata cu animalul meu.Era un animal mic din foc caruia ii placea sa alerge pe toata lumea.
Editat de Poison : Te rog nu folosi asa de multe puncte si scrie cu litera mare . Pe acest forum nu se foloseste limbaj de messenger ! | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Pe taramul de foc Thu Feb 18, 2010 9:45 am | |
| - Salut Dizzy ii zic eu . Fac o vraja si imi pun iar talpile de piatra . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe taramul de foc Wed Feb 24, 2010 9:00 am | |
| -Salut, Dizzy! Ce mai faci? Nu te-am observat cand ai venit. Spun si eu trezindu-ma din visare. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Pe taramul de foc Thu Feb 25, 2010 9:09 am | |
| Incerc sa ma apropii mai mult de Dizzy , dar talpile de piatra nu ma lasa : - Offf . spun eu . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe taramul de foc Thu Feb 25, 2010 11:20 am | |
| -Sa le faci din piatra, nu e o solutie buna, dupa cum vezi. Mai bine ti-ai face picioarele de la glezne in jos, din apa, astfel nu te va ai frige, si nici nu te-ai chinui sa mergi. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Pe taramul de foc Fri Mar 05, 2010 11:04 pm | |
| - Apos Tetra ! spun eu si picioarele mele se fac din apa de la glezne in jos . - Acum e mult mai bine , suflu eu usurata . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe taramul de foc Fri Mar 05, 2010 11:41 pm | |
| -Ma bucur ca ti-am dat o idee buna. Acum uite, vad in departare o prapastie. Cred ca pe acolo era intrarea in mina. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe taramul de foc Thu Jan 17, 2013 4:41 pm | |
| Din prapastia respectiva incepu sa se inalte un fum gri, ca de tigara. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe taramul de foc Wed Apr 17, 2013 2:26 am | |
| Eu ma duc inspre prapastie sa vad care e cauza acelui fum. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pe taramul de foc | |
| |
|
| |
| Pe taramul de foc | |
|