| Medicina zanelor | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Medicina zanelor Wed Oct 03, 2012 11:32 am | |
| Iau din raftul bibliotecii o carte numita medicina zanelor. Deschid cartea unde nimeresc si nimeresc chiar inceputul unui capitol numit "Cancerul la aripi" Citesc despre el si apoi ajung la pagina unde scrie despre tratament. Cancerul la aripi se poate trata cu: 1. Orzoaica stropita cu ulei de usturoi. Se administreaza pe cale orala cate o cana timp de 3 zile consecutive, in fiecare saptamana timp de 3 luni. Usturoiul are proprietati antitoxice. Usturoiul poseda bogatii naturale in sodiu,sulf si eter.Usturoiul ajuta la unele afectiuni de inima,plamini,tensiune sanguina,gusa,si pentru unele boli provocate de parazitii intestinali. Astfel prevenind extinderea cancerului in restul corpului, pastrandu-l sanatos. 2. Ceai de urzica neindulcit. Cate o ceasca in fiecare dimineata 3. Miere de albine de 2 ori pe saptamana, cate o lingurita 4. Orzoaica cu iaurt si cu Lapte Sana, o cana timp de 3 zile consecutive, in zilele in care nu se administreaza orzoaica cu ulei. 5. In a 7-a zi din saptamana, 3 cani de orzoaica cu orez, cate una la fiecare masa a zilei inclusiv seara si seara, o ceasca mica de otet indulcit cu miere. 6. Suplimente alimentare: Vitamina C si proteine. 7. Medicamente: Paramixoviroza, doxicilina, galisan, Sutricol, Enrofloxacina si linco-spectina. - Spoiler:
Dupa 3 luni de la inceperea acestui regim alimentar si a tratamentului se poate incepe cursuri de recuperare .Regimul alimentar va fi:
In prima zi dimineata:
Apa+ceai de urzica+lamaie+glucoza+ miere+ electrolit Mancarea-Dietetica (orzoaica,orez,sorg) +ulei de usturoi.Uleiul de usturoi se toarna peste mancarea dietetica si se amesteca bine.
In prima zi seara
apa+flagel stop
Mancarea-Dietetica + ulei de usturoi + drojdie de bere.Peste mancarea dietetica se toarna ulei de usturoi + drojdie de bere si se amesteca bine.
Luni
Dimineata
apa+ceai de urzica+otet de mere cu miere+flagel stop(ROMVAC)+electrolit
Mancarea- Dietetica+mazare+ulei de usturoi+drojdie de bere
Seara
apa+flagel stop+vitamina(polivitamina-ploivit-FARMAVET)
Mancarea-Dietetica+mazare+drojdie de bere
Marti
Dimineata
apa curata
Mancarea-Dietetica +mazare
Seara
Apa+Iod(6 picaturi la 1 litru de apa+ polivitamina (Farmavet)
Mancarea-Dietetica+mazare
Miercuri
Dimineata
Apa+ otet de mere cu miere
Mancarea -De concurs(Porumb,mazare,floarea soarelui)+ulei de usturoi+drojdie de bere
Seara
apa+iod+polivit
Mancarea -Concurs+ulei de usturoi+drojdie de bere
Joi
Dimineata
Apa+Gerevit+Complex B(Farmacia umana-Sirop ,6 Ron)+Polivit(Farmavet)+Otet de mere cu miere
Mancarea Concurs+ulei de usturoi)
Seara
Apa+Complex B(Farmacia umana-Sirop 6 Ron)+ Iod(6 picaturi la 1 litru de apa)+enrofloxacina(Ronvac)
Mancarea-Concurs+Sana sau Iaurt
Vineri
Dimineata
Apa+Polivit(Farmavet)
Mancarea-Concurs+Gerevit+Drojdie de bere
Seara
Apa+enrofloxacina
Mancarea-Concurs+Canepa dupa care 1/2 Kg Seu de oaie +1/2 Kg Cascaval gresat +1 plic de alune nesarat(Kaufland).
Sambata
Dimineata
Apa+ Vitamina C (Farmacia umana -sirop 7 Ron)
Mancarea-Orez+Ulei de usturoi
Duminica se repeta regimul din prima zi.
Dupa o alta luna, recuperarea va fi completa. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Medicina zanelor Wed Oct 03, 2012 3:26 pm | |
| Tyler intra si el in biblioteca cautand cu o expresie stanjenita o carte. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Medicina zanelor Wed Oct 03, 2012 4:05 pm | |
| -Buna! Il salut eu pe Tyler! | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Medicina zanelor Wed Oct 03, 2012 4:12 pm | |
| - Salut, ii raspunde el salutului. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Medicina zanelor Wed Oct 03, 2012 10:52 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Medicina zanelor Wed Oct 03, 2012 11:35 pm | |
| - Aaaa, pai, isi duce el o mana dupa cap. Cautam o carte despre gravide... Caroline se poarta ciudat cateodata si nu mi-ar strica putin ajutor. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Medicina zanelor Sat Oct 06, 2012 7:59 pm | |
| -E cumva gravida? Atunci ma bucur pentru voi. O sa vorbesc cu sora mea Katrina daca vreti si va fi nasa copilului vostru. O zana poate nasi un copil si acel copil va avea dreptul la: 1. A cere nasei zane sa ii fie bona si sa aiba dreptul la 3 dorinte pe zi cu exceptia zilelor aniversare cand are dreptul la atatea dorinte cati ani implineste. Sau posibilitatea 2: Zana sa ii fie doar nasa nu si bona si atunci sa aiba dreptul doar la 3 dorinte pe care sa le foloseasca in cele mai grele momente din viata si dorintele speciale de la zilele de nastere, atatea dorinte cati ani implineste. Dupa varsta de 18 ani nu se mai acorda decat 3 dorinte de urgenta. Cam aste-s regulile unei zane nase. Dar o zana poate nasi multi copii si astfel poate fi mereu pe drumuri si sa aiba un servici destul de solicitant. Katrina mi-a spus ca ea vrea sa fie zana nasa. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Medicina zanelor Sat Oct 06, 2012 8:21 pm | |
| - Da, e gravida. Pai.. va trebui sa vorbesc cu ea sa vad cum doreste. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Medicina zanelor Tue Oct 09, 2012 4:50 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Medicina zanelor Tue Oct 09, 2012 5:09 pm | |
| Zambi nestiind ce altceva sa zica. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Medicina zanelor Tue Oct 09, 2012 5:15 pm | |
| -Abia astept sa ma anunti sa stiu si eu ce a spus. Deci cand voi afla raspunsul? Peste 2 sau 3 zile? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Medicina zanelor Tue Oct 09, 2012 5:18 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Medicina zanelor Wed Oct 10, 2012 11:38 am | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Medicina zanelor Wed Oct 10, 2012 5:12 pm | |
| - Dar esti sigura ca sora ta va vrea? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Medicina zanelor Thu Oct 11, 2012 9:36 am | |
| -Da, sunt foarte sigura. Ea mi-a spus de acest vis al ei si in plus de asta ea urmeaza o scoala particulara de vara pentru zane nase si culmea e ca dupa calculele mele perioada ei de practica incepe dupa ce Caroline va naste. Iar sora ea ar avea o sansa rara sa fie si ursitoare dar si nasa pentru copilul tau. Asta deoarece de obicei ursitoarele sunt zane batrane dar cum matusile mele au fost desemnate de consiliu sa fie ursitoare iar ele vor fi ocupate cu o dragonita a carei pui vor iesi din ou, asa ca nu ramane decat lui Katrina sa fie ursitoare fiindca ea e cea mai mare in familie. Si ce daca va veni si un zan supraveghetor sa o urmareasca? Lui nici nu ii veti simti prezenta. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Medicina zanelor Wed Mar 27, 2013 2:19 pm | |
| - Nu stiu daca Caroline va fi de acord, isi muta el ochii dintr-o parte in alta. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Medicina zanelor | |
| |
|
| |
| Medicina zanelor | |
|