Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Sabia lui Oriteil Sat Oct 06, 2012 4:53 pm | |
| Ma aflam in biblioteca regala citind o legenda. Legenda Sabiei lui Oriteil. Legenda spunea ca Oriteil, tatal lui Merlin, a fost un vrajitor maestru fauritor de sabii care a faurit si celebra sabie Excalibur a regelui Arthur. El a faurit si cea mai puternica sabie din lume, mai puternica chiar decat Excalibur. Sabia lui Oriteil era o sabie de foc magica, de o putere imensa. Legenda spune ca oricine detine sabia devine cel mai puternic deoarece aceasta sabie, poate despica muntii in doua cu o singura lovitura si de ea se tem chiar si zeii deoarece cu o simpla atingere a ei, chiar si nedureroasa, orice zeu e ucis. -Sabia asta e destul de puternica. Ar trebui sa o gasesc si sa ma asigur ca e pusa intr-un loc sigur si ca nu va cadea in mainile cui nu trebuie. Spun eu. | |
|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sabia lui Oriteil Sat Oct 06, 2012 4:54 pm | |
| Chad veni pe la spatele ei si-i puse mainile la ochi - vestitul joc "ghici cine-i". |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Sabia lui Oriteil Sat Oct 06, 2012 5:15 pm | |
| -Hm, simt ca e un vampir, cu degete mai scurte deci e... Chad. | |
|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sabia lui Oriteil Sat Oct 06, 2012 5:21 pm | |
| - Corect, murmura retragandu-si mainile si o saruta scurt. Ce faceai? |
|
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sabia lui Oriteil Mon Oct 08, 2012 2:26 am | |
| Citesc despre legenda celei mai puternice sabii din lume. | |
|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sabia lui Oriteil Mon Oct 08, 2012 1:29 pm | |
| - Oh, interesant, zice asezandu-se pe un scaun de langa ea. |
|
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sabia lui Oriteil Wed Oct 10, 2012 12:47 pm | |
| -Mda, foarte interesant. Spun eu. | |
|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sabia lui Oriteil Wed Oct 10, 2012 5:11 pm | |
| Nu mai spune nimic, doar zambeste. |
|
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sabia lui Oriteil Thu Oct 11, 2012 12:08 pm | |
| -Eu as vrea sa plec maine dimineata in cautarea ei. Vrei sa mi te alaturi? | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Sabia lui Oriteil | |
| |
|