Ivana S. PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1290 Kwan : 3080
| Subject: Here is Ivana! Sat Nov 10, 2012 12:13 pm | |
| Hello, hello! Doar ce am aparut si eu pe aici, deci zic ca am putea sa ne cunoastem mai bine. Astept intrebarile voastre, din orice domeniu. | |
|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here is Ivana! Sun Nov 11, 2012 12:55 am | |
| Cum de ai capatat porecla Ivana? Care sunt personajele tale preferate negative (carti,filme) ? |
|
Ivana S. PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1290 Kwan : 3080
| Subject: Re: Here is Ivana! Sun Nov 11, 2012 9:09 am | |
| 1. Mie mi-a placut mereu acest nume, mai ales ca este apropiat de numele meu real. Eram in clasa intr-o zi si cineva a intrebat ce nume am vrea sa avem daca am avea un altul, iar eu am zis Ivana. Ma rog, porecla mea cea mai folosita ramane 'Blondo', dar si asta e pe acolo. 2. Sincer, majoritatea personajelor mele preferate sunt negative, in sensul ca mi se par mai captivante. Mare favorit ramane Lestat din Interviu cu un Vampir, unde a fost prezentat ca un personaj negativ, desi in restul cartilor aflam ca nu este chiar asa. Inca sunt mare fana Draco Malfoy, Lucius Malfoy, dar si Bellatrix Lestrange si chiar Voldemort. Si mi s-a mai parut interesant un personaj dintr-un film pe care l-am vazut acum doua seri cred, 'The Caveman's Valentine'. E un film ciudat, dar interesant, iar personajul Joey Peasley e frumos, surprinzator si captivant. | |
|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here is Ivana! Sun Nov 11, 2012 10:19 pm | |
| Dracooo <3 Bellatrix!! @-) :]]
Ai prinse pestisorul de aur care sunt cele 3 (8767587658) dorinte? Se opreste timpul pentru o zi, doar tu te poti misca, ce faci? Daca ai putea fi alta specie ce ai alege? |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Here is Ivana! | |
| |
|