Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo» TaurMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo» Gemeni Mon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» RacMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» LeuMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» Fecioară Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» Balanță Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» Scorpion Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorMon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Plimbari. Mon Nov 12, 2012 10:36 pm | |
| Nu mai zise nimic, doar isi roteste ochii. Hanna se opreste pentru o clipa, intorcandu-se pe calcaie si privindu-i pe cei 2, simtind tensiunea care plutea in aer. - E totul ok? |
| | | Ivana S. PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1290 Kwan : 3080
| Subject: Re: Plimbari. Tue Nov 13, 2012 9:55 am | |
| Am inghitit in sec, dar am zambit cand blonda s-a intors catre noi. Am mers putin mai repede, cat sa il depasesc pe Harry si sa merg in rand cu ea. - Sigur, totul e bine, am asigurat-o cu un zambet fals. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Plimbari. Tue Nov 13, 2012 4:23 pm | |
| - Nu pare, spune scurt reluandu-si drumul, dar nu mai insista. Pana la urma era intre cei 2, nu voia sa fie o bagacioasa. |
| Subject: Re: Plimbari. Tue Nov 13, 2012 8:55 pm | |
| Am inghitit, dupa care m-am uitat la el doar cu coada ochiului. Era un moment destul de nasol, destul de jenant, asa ca nu avea rost sa continue. Merse mai repede, astfel ca ajunse in rand cu blonda si il lasa pe el in spate. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Plimbari. Tue Nov 13, 2012 8:57 pm | |
| Harry clatina usor din cap si veni in rand cu cele doua blonde. Hanna se gandi cum sa inceapa o conversatie. - Si...ce-ti place sa faci, Ivana? o intreba. |
| Subject: Re: Plimbari. Tue Nov 13, 2012 9:11 pm | |
| Am hotarat sa il ignor pe Harry care se apropiase de asemenea, si sa ma concentrez pe conversatia total neinteresanta cu Hanna. - Calatoresc, alerg, ascult muzica, am raspuns cu un zambet slab. Stii, chestii normale... | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Plimbari. Tue Nov 13, 2012 9:14 pm | |
| Blondina aproba cu capul. - Si mie imi plac calatoriile...si calatoresc destul de des avand in vedere ca sunt model pe Terra si locuiesc aici in Utopia, gesticula ea cu o mana. |
| Subject: Re: Plimbari. Tue Nov 13, 2012 9:22 pm | |
| Am ridicat sprancenele, mirata si interesata in acelasi timp. - Esti model? am intrebat. Era adevarat, era superba. Probabil de-asta ma lovise un val usor de gelozie cu cateva momente inainte. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Plimbari. Tue Nov 13, 2012 9:24 pm | |
| - Da, de muult timp. Am schimbat tarile in care am fost model si mi-am schimbat numele ca sa nu fiu recunoscuta... desigur am facut multe pauze ca nu cumva sa fiu descoperita. - Odata si-odata tot o sa te dea cineva de gol... voi femeile sunteti asa invidioase una pe alta! comenta Harry plictisit. |
| Subject: Re: Plimbari. Tue Nov 13, 2012 9:36 pm | |
| Am inghitit, simtindu-ma din ce in ce mai necomfortabil alaturi de aceasta femeie absolut superba. La cuvintele lui Harry insa, am clatinat putin din cap. - Nu generaliza, am vorbit, ridicand din umeri. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Plimbari. Tue Nov 13, 2012 9:38 pm | |
| - Harry ce de bagi? Ti-a solicitat cineva parerea in discutia asta? ii zambi acru blonda. - Ah, nu, doar dadeam si eu din gura, isi dadu el ochii peste cap. |
| Subject: Re: Plimbari. Tue Nov 13, 2012 9:50 pm | |
| Am oftat, nestiind ce sa fac in aceasta situatie. Era evident ca era suparat, dar ce puteam eu sa fac. - Harry, esti sigur ca esti okay? am intrebat eu la un moment dat. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Plimbari. Tue Nov 13, 2012 9:52 pm | |
| - Da, sunt ok. Zic doar ca ceea ce face ea e un joc periculos, toata treaba asta ... e ca un cutit cu doua taisiuri si odata si odata tot o sa se taie! clatina ganditor din cap. - Oh, asta e felul tau ridicol de ati faci griji pentru mine, rase Hanna. |
| Subject: Re: Plimbari. Wed Nov 14, 2012 10:37 am | |
| Am ramas tacuta, vazandu-i pe cei doi atat de apropiati. Categoric, ma simteam ca a cincea roata la caruta, dar era deja prea tarziu. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Plimbari. Wed Nov 14, 2012 3:43 pm | |
| Isi micsora ochii, dandu-i apoi peste cap. - Crezi ce vrei ! Dar sa nu vii la mine plangand cand n-o sa mai poti sa primesti bani pentru poze stupide, bombanii el nemultumit luand-o inaintea lor. - Ah, esti asa idiot, se imbufna blonda cand il auzi. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Plimbari. | |
| |
| | | | Plimbari. | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |