Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 10:48 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 10:45 pm by RHM Tattoo |
|
| The annoying girl | |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: The annoying girl Sat Nov 17, 2012 3:56 pm | |
| First topic message reminder :Cum era oarecum o zona interzisa, Sylvia era acolo, cu picioarele sale sidefii bagate in apa, cu suvitele sale blonde de par semi ude. Voia sa se relaxeze si sa uite de ultimele evenimente...dar chiar si asa, se plictisea. Voia sa se intample ceva, ceva care s-o scoata din acea monotonie, din acea plictiseala. S: http://data.whicdn.com/images/43453629/tumblr_mdjd7gP7KK1qcru4eo1_500_large.jpg |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Thu Nov 22, 2012 12:20 pm | |
| - Pentru ca e evident, murmura rotindu-si ochii. Ce altceva ai putea sa vrei de la ea? E o pustoaica rasfatata si enervanta. Buzele Sylviei tremurara de furie cand il auzi si-l pocni peste fata, intorcandu-i capul. |
| | | Ivana S. PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1290 Kwan : 3080
| Subject: Re: The annoying girl Thu Nov 22, 2012 10:11 pm | |
| Ochii Theodorei se marira la reactia Sylviei, si se muta din loc, apropiindu-se putin. - Okay, stiu ca nu e treaba mea, dar v-as ruga sa va calmati. David ramase impasibil. - Poate pentru tine, mormai el, privindu-l fulgerator pe Seth. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Thu Nov 22, 2012 10:20 pm | |
| Isi freca obrazul pleznit, abtinandu-se sa nu rabufneasca mai rau. - Sunt convins ca pentru tine e o jucarie, dar e totusi o fiinta, diabolica intr-adevar, dar mai bine las-o in pace, zise in cele din urma. |
| Subject: Re: The annoying girl Thu Nov 22, 2012 10:21 pm | |
| Theodora realiza gravitatea situatiei. Se simtea in plus si parca se simtea rau ca venise cu el acasa. David se incrunta si se apropie mai mult de Seth. - Nu ma cunosti absolut deloc. Nu ai niciun drept sa zici asta, scrasni el din dinti. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Thu Nov 22, 2012 10:23 pm | |
| Sylvia se uita uimita la Seth cand il auzi si se da-te trei pasi in spate, si desi incerca sa se abtina cand isi lasa capul in jos cateva lacrimi mari cat un bob de strugure se scursera pe obrajii ei palizi. Seth ramase cu traznit la reactia ei nestiind ce sa mai faca. |
| Subject: Re: The annoying girl Thu Nov 22, 2012 10:27 pm | |
| David vazu reactia Sylviei. Ii arunca o alta privire fulgeratoare lui Seth, dupa care se indeparta de el si o lua in brate. - Gata, gata, sopti el in parul ei moale, mangaind-o usor. Theodora se incrunta slab. Puse o mana pe bratul lui Seth, dar ii privi pe cei doi. - Seth..., murmura ea, incercand sa ii spuna ca trebuia sa isi ceara scuze. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Thu Nov 22, 2012 10:30 pm | |
| Tremura usor, involuntar si isi ascunse fata in pieptul lui, luandu-l in brate, parca cerandu-i fara cuvinte sa zica ca nu e asa, ca nu e o jucarie. Seth ofta, ducandu-si mana la ceafa. - Bine, poate ca am exagerat, bombanii el. |
| Subject: Re: The annoying girl Thu Nov 22, 2012 10:32 pm | |
| David parca ii citi gandurile. Ii saruta parul moale, dupa care o imbratisa mai strans. - Nu e adevarat ce zice, sopti el, clatinand din cap. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Thu Nov 22, 2012 10:35 pm | |
| Tremuratul i se opri si un mic zambet i se ivi pe buzele palide, si-l stranse mai tare in brate. Seth isi dadu ochii peste cap, de ce presimtea el ca oricum se va termina prost? |
| Subject: Re: The annoying girl Thu Nov 22, 2012 10:39 pm | |
| David zambi si ii saruta din nou parul. Bodyguard-ul exagera, asta era clar. Fusese un one-night-stand, dar el chiar spera la mai mult. Theodora ofta usor si isi puse o mana din spate pe talia lui. - Gata, calmeaza-te, ii sopti ea in ureche. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Thu Nov 22, 2012 10:42 pm | |
| Sylvia isi lipi obrazul de gatul lui David, soptind ceva ce mai mult ca sigur el nu intelese, in momentul urmator Seth cazand la pamant cu zgomot, aproape darmand-o si pe Theodora.
Last edited by Anne Marie. on Mon Nov 26, 2012 12:13 am; edited 1 time in total |
| Subject: Re: The annoying girl Thu Nov 22, 2012 10:45 pm | |
| Ochii Theodorei se marira, dar reusi sa isi mentina echilibrul. Se uita urat la blondina rasfatata, dar nu spuse inca nimic. David aproape chicoti la ceea ce facuse vrajitoarea, insa se abtinu la timp. - Sylvia! sopti el, zambind usor. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Thu Nov 22, 2012 10:48 pm | |
| - O merita, zambi ea inocenta scotandu-si capul din pieptul lui si avand o privire absolut angelica. Seth mormai ceva-n mocheta ridicandu-se usor. |
| Subject: Re: The annoying girl Thu Nov 22, 2012 10:54 pm | |
| David isi roti jucaus ochii si zambi, clatinand din cap. Tot o fetita rafatata era, dar asta nu il deranja chiar atat de rau. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Thu Nov 22, 2012 10:56 pm | |
| Il saruta scurt , zambindu-i dulce, apoi se uita fulgerator la Seth, incrucisandu-si bratele, in timp ce acesta se scutura de parca ar fi cazut intr-o lada cu nisip. - Bine, bine, scuze, bombanii el nemultumit. |
| Subject: Re: The annoying girl Thu Nov 22, 2012 11:02 pm | |
| Theodora ofta si clatina tacuta din cap. Seth era un demon atat de sarmant si atat de puternic, insa era obligat sa stea legat de aceasta fetita rasfatata care ii acapara din masculinitate si forta. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Thu Nov 22, 2012 11:03 pm | |
| - Good. Now tell it like you mean it, murmura ea zambindu-i acru, acesta venindu-i sa se infiga in parul ei, dar probabil dupa aia s-ar fi luat la bataie si cu companionul acesteia. - Imi pare rau, ma ierti? zambeste el in acelasi mod, in mintea sa slobozind cea mai urata injuratura pe care o stia. |
| Subject: Re: The annoying girl Thu Nov 22, 2012 11:10 pm | |
| Theodora isi roti ochii, se intoarse si se indeparta de cei trei. Scena si mofturile Sylviei o ingretosau; nu o placuta niciodata prea mult pe mica vrajitoare. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Thu Nov 22, 2012 11:11 pm | |
| - Bine, zise sec, lasandu-si bratele sa cada pe langa corp. - Bine! spune si el, la fel de sec, ducandu-se dupa blonda lui. |
| Subject: Re: The annoying girl Thu Nov 22, 2012 11:19 pm | |
| Theodora doar clatina din cap. Faza de adineaori i se parea aiurea, ca sa nu mai spuna ca fusese complet ignorata. Fara sa mai spuna ceva, iesi pe usa trecandu-si o mana prin par.
David zambi si isi trecu bratul pe dupa umerii Sylviei. - Asta a fost jenant, murmura ea, referindu-se la momentul in care a intrat Seth. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Thu Nov 22, 2012 11:22 pm | |
| Seth iesi din casa , trantind usa in urma sa, trecandu-si nervos mana prin par. Isi scoase o tigara, aprinzand si tragand din ea cu aceleasi gesturi nervoasa, privind-o pe Theo cu coada ochiului. - Imi pare rau pentru mai devreme, spuse. Sylvia ofta, lasandu-si capul pe umarul lui. - Da, stiu...si e numai vina mea, daca am fi mers in camera la mine asta nu s-ar fi intamplat.. |
| Subject: Re: The annoying girl Sat Nov 24, 2012 4:25 pm | |
| Theodora ofta, asezandu-se pe scara. Nu se asteptase la asta cand fusese de acord sa il urmeze pe Seth acasa. - Nu-i nimic, ridica ea din umeri. Important e sa te intelegi tu cu ea, eu nu contez...
David ofta de asemenea. - Lasa asta... Trebuie sa vorbesti cu Seth si sa va impacati. Nu a fost bine ce ai facut. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Sat Nov 24, 2012 6:58 pm | |
| O priveste atent lasand fumul sa iasa printre buzele sale palide. - Cum sa nu contezi? o intreba apoi.
- E-n regula, nu e chiar o cearta, adica vreau sa zic ca a fost si mai rau decat atat, tot timpul e asa... o situatie tensionata intre noi, ridica ea din umeri, asezandu-se pe canapea. |
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 25, 2012 12:06 am | |
| Blonda nu il privi, ci se uita in jos, ridicand timid din umeri. - Nu stiu, asa mi-a parut, bombani ea.
David ofta, asezandu-se langa ea. - Tot trebuie sa o rezolvati. Adica, n-o fi el sfant, dar probabil starea asta tensionata vine de la tine, explica el, ridicand din umeri. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 25, 2012 10:17 am | |
| - Parerea ta chiar conteaza pentru mine, ii spune sincer, venind langa ea si prinzandu-i bland barbia cu degetele.
- Nu vine neaparat din partea mea, adica...incepu ea, oftand apoi usor. El e cel care exagereaza, gen si daca o musca se apropie de mine el o omoara, isi invartii blondina ochii. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: The annoying girl | |
| |
| | | | The annoying girl | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |