Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| The annoying girl | |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: The annoying girl Sat Nov 17, 2012 3:56 pm | |
| First topic message reminder :Cum era oarecum o zona interzisa, Sylvia era acolo, cu picioarele sale sidefii bagate in apa, cu suvitele sale blonde de par semi ude. Voia sa se relaxeze si sa uite de ultimele evenimente...dar chiar si asa, se plictisea. Voia sa se intample ceva, ceva care s-o scoata din acea monotonie, din acea plictiseala. S: http://data.whicdn.com/images/43453629/tumblr_mdjd7gP7KK1qcru4eo1_500_large.jpg |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Fri Nov 30, 2012 6:54 pm | |
| - Ah, da, ma simt asa de prost, isi acoperi el fata cu o mana.
Se intinse peste el buzele ei oprindu-se pe obrazul sau. - Am defapt mai multe, ma gandeam ca pe care sa le pun il aplicare, ajunse incet la buzele sale, sarutandu-le, in timp ce in mana ii aparu un cub de gheata pe care-l plimba de pe gat, pe piept, pe abdomen, si mai jos... |
| | | Ivana S. PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1290 Kwan : 3080
| Subject: Re: The annoying girl Fri Nov 30, 2012 7:13 pm | |
| - Ar trebui, zambi ea jucaus, dandu-i mana la o parte si sarutandu-i scurt buzele.
David ranji si sasai usor, spatele lui arcuindu-se putin sub atingerea inghetata. - Mmm, mormai el, inchizand ochii. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Fri Nov 30, 2012 7:21 pm | |
| Ii raspunde sarutului zambind fin apoi.
Sylvia ranji si urca cu cubul, prefacandu-se ca-l mai saruta, dar defapt i-l puse intre buze, ridicandu-se apoi. - Prinde-maa! spune in timp ce se ridica, se dezbraca de rochie si i-o arunca in brate, fugind in bucatarie. Deschide frigiderul scormonind grabita dupa ceva. |
| Subject: Re: The annoying girl Fri Nov 30, 2012 9:42 pm | |
| Zambi si ea, dupa care lua o pozitie mai decenta. Oricum avea o costumatie destul de micuta pe ea, contrar hainelor pe care le purta de obicei.
David rase putin; scapa repede de rochie si de cubul de gheata, dupa care se ridica lenes de pe canapea si o urma in bucatarie. - Ce naiba faci? zambi el, ridicand o spranceana. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Fri Nov 30, 2012 9:59 pm | |
| O priveste zambitor jucandu-se cu o suvita din parul ei.
Il privi peste umar ranjind. - Ma fac delicioasa pentru tine, ii spune si ia un tub de frica din frigider. Se urca pe masa dandu-si sutienul jos, incepand sa puna frica pe ea peste tot. - Vii? il intreaba zambitoare. |
| Subject: Re: The annoying girl Fri Nov 30, 2012 10:11 pm | |
| Theodora zambi larg. Se intinse pe burta, langa el, si isi puse usor mana pe pieptul lui. - Totusi, daca veneai putin mai tarziu, nu trebuia sa ma vezi si in hainele largi si urate de mai devreme, sopti ea.
David nu putu sa se abtina de la un ranjet larg, diabolic aproape. - Esti delicioasa oricum, marai el, apropiindu-se aparent la fel de lenes. Isi puse mainile pe coapsele ei goale, dupa care linse incet de tot putina frisca, de la stomac si pana in sus, catre sani. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Fri Nov 30, 2012 10:14 pm | |
| - Esti frumoasa oricum, ii atinse el obrazul cu varful degetelor.
Sylvia isi musca buzele, lasandu-si capul pe spate si lasand o mana sa alunece pe pieptul lui. |
| Subject: Re: The annoying girl Fri Nov 30, 2012 10:25 pm | |
| - Aww, chicoti ea, sarutandu-i scurt buzele. Niciodata nu se crezuse atragatoare, asa ca presupunea ca Seth spunea asta doar ca sa o faca sa se simta mai bine.
David ranji. Inca avand putina frisca pe buza de jos, se apropie mai mult de ea si ii prinse buzele intr-un sarut puternic, pasional. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Fri Nov 30, 2012 10:39 pm | |
| - Sa stii ca n-o spun doar ca sa te simti tu bine, sopti la un moment dat, zambind sincer.
II raspunse imediat sarutului cu mult foc si forta, ducandu-si picioarele in jurului lui ca sa-l tina lipit de ea. |
| Subject: Re: The annoying girl Fri Nov 30, 2012 11:11 pm | |
| Il privi surprinsa si ii zambi sincer, umil. Piciorul ei merse bland peste al lui si mana ii atinse usor obrazul, buzele lor lipindu-se aproape pe nesimtite.
Pieptul lui gol si fierbinte se lipi de sanii ei mici si acoperiti de frisca. Ranji, dar continua sa o sarute, mainile plimbandu-se nestavilite pe coapsele ei subtiri. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Fri Nov 30, 2012 11:14 pm | |
| O saruta delicat, fara sa foloseasca niciun pic de forta de aceasta data.
Continua sa-l sarute destul de posesiv, ridicandu-si mana in parul lui. Il voia... si il voia doar pentru ea, nu dorea sa-l imparta cu nimeni. |
| Subject: Re: The annoying girl Sat Dec 01, 2012 10:04 am | |
| Theodora rupse sarutul si ii zambi dulce, privind drept in ochii ciocolatii care parca deveneau mai frumosi, mai interesanti decat la inceput, cand numai puterea conta.
David observa felul infometat in care il saruta Sylvia, si ranji. - Posesiva? intreba el intr-o pauza, ridicand o spranceana. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Sat Dec 01, 2012 11:27 am | |
| Zambi si el, insa nu irezistibil ca deobicei, ci mai degraba bland.
- Ihi, ingana coborind usor cu buzele pe gatul lui, Te deranjeaza? murmura pe pielea sa. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: The annoying girl | |
| |
| | | | The annoying girl | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |