Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Katrina's room Sat Dec 08, 2012 3:22 pm | |
| - Sunt cam multe, nici nu va avea ce sa-si doreasca...fiind vampir pur fiindca si eu si Caroline suntem vampiri va putea obtine oricum cam orice doreste prin forte proprii. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Katrina's room Sat Dec 08, 2012 5:24 pm | |
| -Chestia e ca a fost aceasta modificare fiindca in ultima vreme unii copii care beneficiaza de nasi zane au cam ridicat o multime de pretentii si cum o zana nu poate sa refuze insa trebuie ca toti copii sa beneficieze in mod egal, asta a fost solutia. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Katrina's room Sat Dec 08, 2012 8:42 pm | |
| - Iti spun sigur ca mai mult de 3 dorinte nu va avea, ingana Tyler simplu. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Katrina's room Sat Dec 08, 2012 10:44 pm | |
| -Atunci facem asa. Nu cred ca ai auzit dar exista banca dorintelor. Unde dorintele acordate de o zana dar neconsumate se pot transforma in bani. O sa ii dau pachetul minim de dorinte si daca pana la 18 ani consuma doar 3 dorinte, el la 18 ani, va avea de la banca 97000 kwan plus dobanda la zi, calculata, in total 150000 kwan. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Katrina's room Sat Dec 08, 2012 11:07 pm | |
| - Ok, de acord, zise Tyler. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Katrina's room Sat Dec 08, 2012 11:55 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Katrina's room Sun Dec 09, 2012 12:07 am | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Katrina's room Sun Dec 09, 2012 9:55 am | |
| Atat eu cat si sora mea, Katrina, zambim. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Katrina's room Sun Dec 09, 2012 12:12 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Katrina's room Tue Dec 11, 2012 7:21 am | |
| Katrina:
Imi mai pun un pahar de Cola din care apoi beau o gura. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Katrina's room Thu Dec 13, 2012 7:46 am | |
| Tyler se gandea la un subiect de discutie in timp ce se uita prin camera. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Katrina's room Thu Dec 13, 2012 11:06 pm | |
| Katrina:
In acelasi timp si eu ma gandeam la un subiect de discutie. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Katrina's room Mon Dec 17, 2012 5:27 pm | |
| Isi freca barbia ganditor. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Katrina's room Tue Dec 18, 2012 9:54 am | |
| Katrina: -Stii, in primul rand ca voi fi nu doar nasa dar si ursitoare, alaturi de matusile mele pentru copilul tau, Ce ai dori sa ii ursesc? Si spropo cand se va naste copilul vostru va trebui sa aveti mare grija. Voi veni eu si matusile mele ca ursitoare bune dar va trebui sa aveti grija ca va mai veni si a 4-a ursitoare. Una rea. E o zana fara trup va incerca sa ne posede pe una din noi. Va reusi sa ne posede pentru cateva clipe, ii va ursi copilului apoi va pleca.Asa face de fiecare data. Ea poseda corpuri de ursitoare si urseste data si momentul mortii si data si timpul bolilor si accidentele urate din timpul vietii. Dar cand ea vine nu va trebui sa fiti in aceeasi camera cu noi altfel va poate face rau. Si nu va trebui sa ne faceti rau. Ne descurcam noi cu puterile noastre sa o alungam cat mai repede cu putinta sa nu apuce prea mult si apoi incercam sa reparam cat mai mult cu putinta raul facut de ea. Si o sa avem grija sa protejam copilul. Spuse Katrina.
Sanara:
-Dar totusi am o idee. Ce ar fi ca la inceput cand se naste copilul sa puneti in leagan o papusa, Katrina si matusile noastre sa se prefaca ca ursesc si astfel ursitoarea va veni si va va poseda pe una din voi, speram ca pe Josephine ca ea are cea mai mare putere. Matusa va trebui sa castige nivelul 8, Harmonix pana atunci, si astfel cu noile puteri la care nici o zana nu a ajuns pana acum, o va putea invinge o data pentru totdeauna. Spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Katrina's room Wed Dec 19, 2012 12:32 pm | |
| Tyler le privi calm, fara sa aibe nicio reactie. _ Copii de vampir nu se ursesc, spune sec si scurt. Nu are efect asupra lor, orice le-ai dori nu se va indeplini. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Katrina's room Thu Dec 20, 2012 8:04 am | |
| -Stii, pana la urma eu as fi prima zana ursitoare cu puteri Believix celelalte pana acum nu au trecut de Enchantix. Insusi numele acestei puteri se traduce prin Credinta, ceea ce descrie ca are efect, doar asupra celor ce cred. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Katrina's room Wed Jan 16, 2013 3:51 pm | |
| - Nu are efect orice ar fi, ti-am zis deja, clatina el din cap. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Katrina's room Thu Jan 31, 2013 8:23 am | |
| -Mda, posibil. Atunci o lasam balta cu ursitul. Dar toti vom proteja copilul. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Katrina's room Thu Feb 07, 2013 4:45 pm | |
| - De ce sa-l protejati? Pardon, de cine? Nu va avea astfel de probleme...ridica pasiv din umeri Tyler, stiind ca un vampir pur mereu se va descurca de unul singur si va refuza orice fel de protectie. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Katrina's room Fri Feb 08, 2013 2:36 pm | |
| -De alti copii care probabil ar rade de el si ar face orice sa il umileasca. Stiu ca suntem in Utopia dar copii de spiridusi, de pitici si de elfi, cam asta fac de obicei, incearca sa rada pe seama altora care nu sunt ca ei. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Katrina's room Fri Feb 08, 2013 3:17 pm | |
| - Nu aveti de ce sa-l protejati, ma repet. Chiar si cand noi vampirii suntem copii, o face singuri. Si suntem in stare sa ucidem chiar si cand avem sub 10 ani, dadu el pasiv din umeri. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Katrina's room Sun Feb 10, 2013 9:32 am | |
| -Ah, bine daca spui tu... Spuse Katrina. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Katrina's room Sun Feb 10, 2013 5:06 pm | |
| - Iti spun eu sigur ca asa e. Daca nu eu, care sunt vampir si am totusi o varsta, nu stiu, atunci cine? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Katrina's room Tue Feb 12, 2013 1:04 am | |
| Katrina nu mai spuse nimic. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Katrina's room Tue Feb 12, 2013 4:02 pm | |
| - Poate ar trebui sa plec...zise ganditor. Caroline are nevoie de mine. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Katrina's room | |