Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Smile in this crowd EmptySmile in this crowd OIPSmile in this crowd Empty 
Sujata
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» A halloween visit
Smile in this crowd Icon_minitimeToday at 11:01 am by Saphire Helena

» Berbec
Smile in this crowd Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Taur

» Gemeni

» Rac

» Leu
Smile in this crowd Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Fecioară

» Balanță

» Scorpion

Smile in this crowd

Go down 
2 posters
AuthorMessage
Vizitator
Guest
Anonymous

Smile in this crowd Empty
PostSubject: Smile in this crowd   Smile in this crowd Icon_minitimeWed Dec 19, 2012 2:37 pm

Ora 22.00, o seara racoroasa, aproape lipsite de stele, o terasa aproape plina ochi.

Una din mese era desigur ocupata de un grup de mutanti "vedeta" in acel taram, acestia fiind cei mai puternici, si salvand deseori situatii din Utopia, fiind vazuti ca un fel de super-eroi. Organizatia din care faceau ei parte se numea "X Men", cu totii locuind in acelasi conac.
Conacul respectiv fusese infiintat de Chales Xavier, acesta fiind mult timp o "Scoala pentru mutanti", transformandu-se mai apoi in organizatie de salvare, formata din cei mai puternici mutanti. Dupa moartea acestuia cel care i-a luat locul de lider a fost elevul sau de suflet, Scott Grey, care a fost primul elev al scolii si Xavier il crescuse ca pe un fiu. De administrarea conacului se ocupa insa Ororo, cea mai "batrana" mutanta, aceasta fiind si vampir deopotriva.

- E asa liniste, arata ca o liniste dinaintea furtunii...roseste Jean ganditoare, amestecand cu paiul in limonada sa.
- Nu-mi place sa recunosc, dar ai dreptate, ingana si sotul acesteia, proptindu-se mai bine de spatarul scaunului.
- Daca se intampla ceva, desi cred ca nu, fac Wanda focus-pocus si se rezolva, comenta Pietro amuzat, luand un fum din tigara sa, geamana sa pleznindu-i imediat dupa ceafa.
- Nu e de glumit, probabil tata iar pune ceva la cale...comenta nemultumita.
- Oricum ar fi, vom fi pregatiti pentru orice, rosteste Ororo calma, luand o gura din cafeaua sa amara.
Singura carenu zicea nimic era Kitty, ea fiind mai noua, insa ochii sai jucausi se plimbau de la unul la altul, ascultandu-le atenta replicile.

Jean&Scott: http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20120101090647/xmenmovies/images/7/7f/Jean_scott_alkali.jpg
Kitty&Ororo:
http://data.whicdn.com/images/45386239/tumblr_lrzwkjUHTc1qcuizro1_500_large.jpg
Wanda:
http://www.stylenow.info/wp-content/gallery/anna-paquin/anna_paquin_0019.jpg
Pietro:
http://static.cinemagia.ro/img/db/movie/48/73/47/no-strings-attached-575783l.jpg
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Re: Smile in this crowd   Smile in this crowd Icon_minitimeFri Apr 04, 2014 2:32 am

Sanara:

Zburasem si eu pana in taramul mutantilor si ii vad pe cativa membri din X-man la masa la o terasa si aterizez langa ei.
-Buna Ziua! As dori sa vorbesc cu liderul vostru. Doresc sa ma alatur grupului vostru. Vrau sa dau examen de inscriere la scoala. Desi faptul ca e zana poate nu se pune, dar m-am specializat pe o anumita putere: modificarea dimensiunilor. Asta pe langa puterile de zana prin care am cele 4 elemente ale naturii.
-Pot sa ma micsorez pana la dimensiuni subatomice sau sa cresc atat de mult incat cea mai mare cladire din lume, sa fie pentru mine doar un turn de jucarie.

Smile in this crowd Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Smile in this crowd   Smile in this crowd Icon_minitimeFri Apr 04, 2014 3:53 pm

Fetele își mutară privirea la Scott, dar acesta fu lovit pe sub masă de Pietro în picior, care își mută privirea la zâna. Avea chef de puțină joacă înainte să vadă dacă ar putea să o ia de partea lor sau nu.
    - Eu sunt Scott, liderul X Men, se prezentă fals Pietro, încrucișându-și brațele la piept. Dă-ne un motiv bun pentru care am accept o zână într-o grupare de mutanți...
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Re: Smile in this crowd   Smile in this crowd Icon_minitimeFri Apr 04, 2014 6:57 pm

Pentru ca puterile mele ar putea fi de folos. Pot controla focul, apa, aerul si pamantul. Si pot sa ma micsorez sau ma maresc. Ati putea sa ma puneti la un test practic in camera de antrenamente sa vedeti cum ma pot descurca. Controlul elementelor, ei bine sunt cam celeasi lucruri care le poate face Jane cu telekinezia ei dar ca sunt valabile pe lucruri care nu sunt sigura ca ea le cntroleaza asa de bine. Sincer nu am vazut-o niciodata sa poata modela sau atrage ori respinge un foc, asa cum pot face eu. Un infractor nu s-ar astpeta niciodata sa ii rasara de sub picioare un vrej de planta carnivora care sa il lege fedeles si apoi sa il inghita. Si oricum am multe alte surprize. Eu as fi elementul surpriza si oricat de mult v studiat un anume vrajmas ca sa va invinga, aparitia mea, ar fi elementul surpriza, arma secreta.

Smile in this crowd Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
Venom
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Venom

Mesaje Mesaje : 1996
Kwan Kwan : 4230
Localizare Localizare : fairy land

PostSubject: Re: Smile in this crowd   Smile in this crowd Icon_minitimeTue May 28, 2019 12:46 am

Si eu sunt o zana care vrea sa fie in grupare a DE MUTAnati

Smile in this crowd O5gHO46

Smile in this crowd RDrO7Zq
Back to top Go down
https://www.google.ro/
Sponsored content

PostSubject: Re: Smile in this crowd   Smile in this crowd Icon_minitime

Back to top Go down

Smile in this crowd
Back to top 
Page 1 of 1