| Little sister, little bitch. | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 5:32 pm | |
| Klaus si Elijah erau pe acest taram si o chemasera pe sora lor Rebekah pentru o intalnire misterioasa, fara sa mentioneze motivul pentru care o chemasera. Sage era alaturi de el, putin nemultumit de noua misiune pe care o primise. Sa aibe grija de nabadoioasa sora mai mica a celor doi frati va fi o misiune cu adevarat grea, mai ales ca el se enerva foarte repede, era usor sa-l scoti din pepeni. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 2741 Kwan : 8172 Varsta : 24 Localizare : Rm. Valcea
| Subject: Re: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 5:42 pm | |
| Rebekah se intorsese dintr-o misiunea grea cand mesagerul ei de incredere ii aduse un mesaj de la fratii ei vitregi:trebuia sa se intalneasca cu ei,dar motivul nu fusese mentionat.Blondina nu era incantata de loc de aacest lucru. - Nu-mi vine sa cred!Chiar trebuie sa merg sa stau cu fratii mei vitregi!Firar... Pana la urma se gandi ca e mai bine sa mearga ca sa nu dea de necaz.Isi facu bagasele:cam 11 geamantane si 6 genti.Se imbraca intr-o tinuta sexy si pleca. Cand ajunse se intalni cu fratii lui si cu un tip. -Buna fratilor!Tu trebuie sa fii servitorul meu,nu?I-am bagajele..acum!tipa ea facand pe diva.
Last edited by andreutza on Mon Dec 24, 2012 6:58 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 5:53 pm | |
| Elijah bufni in ras, Klaus ramase ca tampit, iar Sage ramase calm sprijinit de zidul rece, cu o mana in buzunarul de la blugii sai negri. - Uite ce e printeso, nu sunt servitorul tau, ci bodyguardul, o corecta el. And watch your tongue, Klaus imi da voie sa te pedepsesc. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 5:57 pm | |
| - 本当に我々は、彼らが表示されるよりも強力であることを知っている、注意してください!spuse blondina intr-o japoneza perfecta si il privi fix. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 5:58 pm | |
| - Printesa, sunt hibrid, nu ai ce sa-mi faci, ranji el in coltul gurii. - Asta o sa fie teribil de amuzant, ii sopti Elijah lui Klaus. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 6:01 pm | |
| Ii venea sa ii spuna ceva si sa-i traga vreo doua,dar se abtinu fiindca erau fratii sai acolo - Si de ce a trebuit sa vin pana aici,ma rog?isi intreba ea fratii.Si apropo nu voi accepta un tantalau si un pampalau ca bodiguard. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 6:15 pm | |
| - Scumpo, nu ai de ales, replica el sec si plictisit. - Rebekah! o apostrofa imediat Klaus, privind-o urat. Nu am venit aici sa te rugam, ci sa te informam ca Sage va fi de acum in colo bodyguardul tau. Daca nu esti cuminte are permisiunea, dupa cum ti-a zis deja, sa te pedepseasca. Si el e unul dintre cei sadici, so watch it. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 6:17 pm | |
| - Klaus!Eu nu am de gand sa accept pe cineva ca el bodyguard!Nu-mi pasa...pot sa ma atace si toate creaturile din lume,eu nu il voi accepta ca bodyguard!tipa ea si se teleporta intr-un loc linistit cu tot cu bagaje. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 6:30 pm | |
| Elijah tusi si ii privi calm pe cei doi, in semn ca se va ocupa el de situatie, fiind cel mai echilibrat. Se teleporta langa Rebekah privind-o linistit, cum era mereu. - Inainte sa urli, as vrea sa ma asculti... |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 6:33 pm | |
| - Stii ceva!Lasati-ma in pace amandoi!Nu am de gand sa-l accept ca bodyguard.In primul rand nu e pe placul meu si in al doilea rand e prea sadic.Si apropo nu imi mai purtati de grija nu sunt un bebelus! | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 6:37 pm | |
| - Rebekah ! isi invartii Elijah ochii. Va fi decat pentru o scurta perioada de timp, promit, pana rezolvam...o problema. Se pare ca niste hibrizii ce erau loiali lui Klaus au creat o revolta si vor sa-l distruga. Si vor sa ajunga la tine si la sotia lui, asa amandoua aveti nevoie de un bodyguard. Sage nu e sadic, a fost o gluma tampita de a lui Klaus, e doar putin nesimtit, dar poti sa treci peste, nici tu nu esti o sfanta. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 6:41 pm | |
| - Offffff!Bine accept,dar doar pentru o scurta perioada de timp!Si apropo accept acest lucru doar pentru ca mai rugat tu si inca ceva:am si eu o conditie ca acel bodyguard sa-mi fac toate poftele altfel nu am de gand sa accept.Ne-am inteles? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 6:42 pm | |
| - Dada, o sa fie sclavul tau, o sa-l platim in plus, ofta Eli. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 6:46 pm | |
| - Nu o sa fie sclav...o sa il pun doar sa imi duca bagajele,sa imi care pungile cand merg la cumparaturi si altele....bine...poate o sa fie sclavul meu;ei bine doar putin | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 6:56 pm | |
| - Bine, il aduc imediat, spune si dispare, intorcandu-se apoi cu Sage, uitandu-se sugestiv spre amandoi gen "sa nu va omorati intre voi", apoi pleca. Sage isi stramba buzele, apoi intinse o mana in semn sa-i dea ce avea de carat. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 6:59 pm | |
| - Trebuie sa imi duci la hotel toate cele 11 geamantane si 6 genti la hotel!zise ea razand si i le dadu pe toate odata. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 7:08 pm | |
| Sage le lua fara sa comenteze si o urma. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 7:10 pm | |
| Ajunse in camera de hotelunde Sage ii lasa bagajele.Vru sa plece undeva,dar fu oprita de acesta. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 7:14 pm | |
| - Unde vrei sa mergi? ridica el o spranceana. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 7:19 pm | |
| - Ce te intereseaza?...A stai esti bodyguardul!Stii uitasem.Merg sa ma distrez. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 7:34 pm | |
| - Oh, Doamne, de ce eu? isi invartii el ochii. Bine, sa mergem. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 7:39 pm | |
| - Nuu...nici gand nu vii cumine.De fapt mai bine nici nu mai merg!zise ea furioasa.Ma duc sa fac un dus si sper ca nu vei mai fii aici. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 7:40 pm | |
| - Ba am sa fiu aici, nu vreau sa omoare fratii tai, bombanii ea. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 7:43 pm | |
| Se duse si facu un dus dupa care se intoarse din baie cu un prosop pe ea.Arata foarte sexy imbracata asa incat si Sage se uita astfel la ea. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Little sister, little bitch. Mon Dec 24, 2012 7:44 pm | |
| Ridica o spranceana. Se parea ca micuta vampirita nu arata asa de rau cum crezuse el. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Little sister, little bitch. | |
| |
|
| |
| Little sister, little bitch. | |
|