| Blue Sea. | |
|
|
Author | Message |
---|
Ivana S. PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1290 Kwan : 3080
| Subject: Blue Sea. Thu Jan 03, 2013 5:12 pm | |
| Ce cauta Joanne Biedermann in portul Carthago Nova? Nici ea nu stia... Poate interesul pentru corabii vechi si luxoase, poate dorinta de a vedea din nou marea albastra si cerul intunecat de noapte contopindu-se, poate simpla curiozitate. Umblau zvonuri cum ca noaptea ancorau acolo vase puternice de pirati si ca acesta era motivul anumitor furturi si chiar crime care se intamplasera nu de mult pe acele taramuri. Suna palpitant, asa ca tanara, inalta, blonda si impunatoare, nu voia sa rateze momentul, asta daca era chiar adevarat. Ca sa fie sincera, nu prea credea, insa marea razvratita intr-o noapte racoroasa de toamna era interesanta si asa, doar de privit. | |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 2741 Kwan : 8172 Varsta : 24 Localizare : Rm. Valcea
| Subject: Re: Blue Sea. Thu Jan 03, 2013 5:26 pm | |
| Ce cauta pe aici?Mai precis de ce venise aici?Probabil sa se relaxeze.Privelistea aceasta il relaxa si il bucura. | |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Blue Sea. Thu Jan 03, 2013 5:33 pm | |
| Varandu-si mainile in buzunarele jachetei de piele, se apropie incet de corabii, fara sa se uite prea mult in jur. Avea senzatia ca este singura acolo, pentru ca nu auzise pasi si nu vazuse nicio silueta. Isi trecu o mana prin par, admirand talazul razvratit si intunecat al marii. | |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Blue Sea. Fri Jan 04, 2013 11:42 am | |
| Priveste in continuare marea.Era atat de frumoasa.Dupa aceea se apropie de corabii cu pasi mici. | |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Blue Sea. Fri Jan 04, 2013 12:00 pm | |
| Zambi numai pentru ea, caci si asa avea senzatia ca este singura acolo. Cand un val mai mare lovi tarmul, facu cativa pasi mari inapoi, insa se lovi cu spatele de pieptul cuiva. Mari ochii si sari inapoi, caci nu stia ca mai era cineva acolo. | |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Blue Sea. Fri Jan 04, 2013 2:05 pm | |
| Observa valul.I se paru totusi ciudat ca cineva se lasa pe pieptul lui. - Hey domnisoara!Ar trebui sa fii mai atenta! | |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Blue Sea. Fri Jan 04, 2013 2:23 pm | |
| Auzind vocea, mari usor ochii si se intoarse cu fata la persoana a carei prezenta nu o observase mai inainte. Era un tanar; inalt, intunecat si misterios, la fel ca noaptea in care se aflau, la fel ca marea razvratita. Inghiti in sec, trecandu-si repede o mana prin parul blond. Imi... Imi pare rau, se scuza. Nu stiam ca mai e cineva aici. | |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Blue Sea. Sun Jan 06, 2013 12:42 pm | |
| - Nu nimic!Se mai intampla!spuse el privind-o fix. | |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Blue Sea. Sun Jan 06, 2013 3:07 pm | |
| Aproba lent din cap, privindu-l pe strainul inalt si intunecat ce ascundea un mister extraordinar. Arata foarte bine si parca avea o aura aparte, care nu o lasa sa se indeparteze. Imi cer scuze, eu... eu sunt Joanne, se prezenta, privindu-l, atrasa ca prin magie. | |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Blue Sea. Sun Jan 06, 2013 3:19 pm | |
| - Incantat de cunostiinta!Eu sunt Aleksei! | |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Blue Sea. Sun Jan 06, 2013 5:17 pm | |
| Zambi usor, caci era inca prinsa in vraja lui de neinteles, si aproba din cap. Si mie... imi pare bine sa te cunosc, spuse pe o voce moale, varandu-si mainile in buzunarele jachetei de piele. | |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Blue Sea. Sun Jan 06, 2013 6:16 pm | |
| O priveste pe tanara fara sa mai zica ceva. | |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Blue Sea. Mon Jan 07, 2013 9:53 am | |
| Il privi, parca hipnotizata de misterul care il invaluia si de lipsa cuvintelor sale. Si... Ce faci aici noaptea? Credeam ca o sa fiu singura. | |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Blue Sea. Mon Jan 07, 2013 1:03 pm | |
| - Am venit sa privesc marea...corabiile!raspunse el scurt. | |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Blue Sea. Mon Jan 07, 2013 1:20 pm | |
| Joanne zambi frumos, aproband usor din cap. Se intoarse cu fata spre intinderea intunecata de apa si cu spatele la el. Frumos... Ai auzit povestile? intreba moale, trecandu-si mana prin patul blond. | |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Blue Sea. Mon Jan 07, 2013 1:54 pm | |
| Ridica o spranceana. - Ce povesti?intreba scurt. | |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Blue Sea. Mon Jan 07, 2013 3:11 pm | |
| Ridica usor din umeri, varandu-si mainile in buzunarele jachetei de piele. Cele despre pirati, raspunse. | |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Blue Sea. Tue Jan 08, 2013 3:14 pm | |
| -Nu am auzit de ele!Si chiar daca ar fi adevarate.....Asta ar fi bine ar face locul mai interesant! | |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Blue Sea. Tue Jan 08, 2013 5:04 pm | |
| Aproba usor din cap si zambi mai mult pentru ea, fara sa se intoarca inca cu fata la el. Si tu esti unul pentru aventura? intreba absenta. | |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Blue Sea. Tue Jan 08, 2013 6:41 pm | |
| -Da!spuse el scurt.OImi place sa incerc lucruri noi,mai ales mai periculoase si cele ce implica aventura. | |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Blue Sea. Thu Jan 10, 2013 2:24 pm | |
| Zambi frumos, intorcandu-si usor ochii catre el. Chiar daca parea destul de rece si dezinteresat fata de tot ceea ce se intampla, misterul pe care il ascundea o fermeca, poate chiar fara voia lui. Ma bucur ca te-am intalnit in seara asta atunci, spuse moale, privind drept in ochii lui intunecati. | |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Blue Sea. Thu Jan 10, 2013 2:42 pm | |
| Nu era genul care sa poarte o conversatie prea lunga si sa zambeasca,dar incerca.Incepu intai cu zambetul.Incerca sa schiteze un zambet si reusi,dar unul destul de tamp.Observa ca fata incerca sa afle de ce e asa de misterios,dar nu comenta nimic de asta. - Si chiar esti asa de interesata de corabii si mare deai venit asa tarziu pe aici?intreba el.Era trecut de ora 2.00 noaptea si el venise pe aici cam de la ora 10.00 si nu o remarcase. | |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Blue Sea. Thu Jan 10, 2013 3:18 pm | |
| Se intoarse pana la urma cu totul si se indrepta usor spre el, caci ii era destul de ciudat sa discute cu el in timp ce statea cu spatele la el. Se alinie astfel cu tanarul si ridica usor din umeri, intorcandu-si ochii catre mare, asta ca sa nu fie prea fermecata de zambetul lui slab, incantator. Sunt interesata de tot ceea ce inseamna mister, il corecta sugestiv, zambind si ea in coltul gurii. | |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Blue Sea. Mon Jan 14, 2013 10:33 am | |
| - Hmmmmmmmmmmmm...spuse el slab.Se pare ca avem ceva in comun.Si mie imi plac lucrurile misterioase. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Blue Sea. | |
| |
|
| |
| Blue Sea. | |
|