Adita MEMBRU
Sex : Mesaje : 10 Kwan : 39 Varsta : 25 Localizare : Curtea de Arges
| Subject: O noaptea cu Sanara Mon Mar 11, 2013 11:22 am | |
| -Intr-o noaptea Sanara s-a dus la Anne-Marie -A zice ea:Tu e dupa fairy si tu dupa fairy -Ea a zice:Da si tu sunt dupa fairy asta e -Cei doi s-a dus in a doua zi la Tokyo -Ei s-a merge cu avion pana la Tokyo si apoi ei au facut un nou forum Dar Sanara si am gasit pe Anne-Marie moarta in metrou Ea a facut o crima cu rece si Sanara era trista In treia zi Sanara a vazut la tv Angel's Friends si Sonic X pe un post de desene animate Dupa pe ea a fost la zana Sanara dupa fairy si a zice RIP Anne Marie Asta e
Se countina | |
|
fairy.pink PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 3960 Kwan : 12599 Varsta : 29 Localizare : Pe marte
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: O noaptea cu Sanara Mon Mar 11, 2013 12:35 pm | |
| ???????? Nu are nici un inteles | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: O noaptea cu Sanara Mon Mar 11, 2013 2:17 pm | |
| Deci vad ca ai vrut sa faci un fic. Ei bine am cateva observatii de facut: 1. Capitolul e prea scurt. 2. E scris in asa fel incat ai spune ca e scris de un copil de gradinita. 3. Nu prea am inteles mare lucru. uinele propoitii sunt neconcludente cum ar fi aceasta: "Dar Sanara si am gasit pe Anne-Marie moarta in metrou" Ideea ficului insa este bunicica dar la modul de scriere este jale. Fairy,pink, am dreptate? | |
|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: O noaptea cu Sanara Wed May 20, 2015 6:11 pm | |
| Sincer, desi acest post este foarte vechi, chiar nu ma pot abtine sa nu comentez. Pe langa faptul ca nu are nicio logica, acesta nu poate fi numit nici fic, poveste, sau ce ai vrut tu sa scrii. Daca tot vrei sa scrii ceva, fa un inceput cat de cat decent si fii mai atenta la greselile gramaticale. Din ceea ai scris tu, nu reiese altceva decat o bataie de joc. Si nu am de gand sa imi cer scuze pentru ceea ce spun. Pur si simplu ti-ai batut joc de membrii unui forum implicandu-i intr-o poveste fara sa aiba un sens.
Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: O noaptea cu Sanara | |
| |
|