| Sanara bibelou de portelan | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Sanara bibelou de portelan Sat Mar 16, 2013 10:13 pm | |
| Eram in laboratorul de potiuni si inspectam potiunile din dulap, citind toate etichetele. Una din ele insa nu avea eticheta care sa se preznte numele ei sau ce face ci pe eticheta scria doar NEW. Potiunea era mov. O culoare atragaotoare pentru mine. O inspectez, o miros, o analizez cu antenele. Nu era nici un pericol aparent. Asa ca ma pun sa gust din ea. Avea un gust foarte dulce. Ma duc sa ma urc pe catedra dupa cum imi era obiceiul cand nu era nimeni in laborator. Dupa doar 1 minut incepe transformarea mea. Imi simt picioarele grele, observ cum ma micsorez si apoi cum tot corpul se schimba destul de rapid. In doar 2 minute, ajunsesem un bibelou de portelan de 3 centimetri inaltime. Totusi puteam vedea, auzi gandi, dar nu ma puteam misca. Deja ma gandeam ca cineva ma va lua acasa si locul meu va fi in biblioteca vreunei colege.
Last edited by Sanara on Sun Mar 17, 2013 7:52 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Sun Mar 17, 2013 7:49 pm | |
| Cristina intra plictisita in clasa privind uimita clasa goala.De obicei ajungea printre ultimii,iar asta o facea sa creada ca ori a venit mai repede decat de obicei ori nu aveau sa fie multi la scoala azi.Trecu pe langa catedra fara sa se uite la ea si se aseza in banca sa | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Sun Mar 17, 2013 7:55 pm | |
| Stand pe catedra o priveam pe Cristina. In curand intrara in clasa inca cateva fete. Eu nu stiam daca vraja potiunii se va risipi singura sau va fi nevoie de antidot. Si daca era a 2-a vaianta, eu acum aratam asa de bine ca bibelou de portelan incat probabil nimeni nu isi putea da seama de vraja. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Sun Mar 17, 2013 8:31 pm | |
| Dupa doar cateva minute de la intrarea fetelor in clasa veni si un grup de baieti acestia avand chef de joaca si aruncand unii in altii cu carti si chiar cu ghiozdanele.Unul dintre ghiozdane se indrepta spre catedra si trecu la doar cativa milimetri de frumosul bibelou ce se afla acolo.Stiind ca aveau sa il sparga i-au acel bibelou de pe catedra si il pun in geanta mea . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Sun Mar 17, 2013 8:49 pm | |
| Observ cum Cristina ma pusese in geanta ei printre manuale si caiete si apoi incuie fermoarul lasandu-ma in intuneric. Dupa aceea in clasa intra profesorul si se striga catalogul. Cand se ajunse la litera S si striga Sharma Sanara se vazu ca sunt absenta si se stia ca e nu chiulesc nemotivat. Ca sa ma apere, faa spuse "Racita" ca sa ii dea motiv profului sa imi puna direct absenta motivata. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Sun Mar 17, 2013 8:56 pm | |
| Dupa ce profesorul termina de strigat catalogul incepu sa predea. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Sun Mar 17, 2013 9:09 pm | |
| Eu se parea ca eram uitata in geanta Cristinei printre carti apropape pentru tot restul zilei. Trecusera deja 5 ore si se auzi clopotelul pentru pauza dinspre a 5-a spre a 6-a si ultima ora pe ziua de azi. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Sun Mar 17, 2013 9:57 pm | |
| Fiind ultima ora si cea mai plictisitoare dintre toate hotarasc sa plec uitand ca in ghiozdanul meu se afla acel bibelou | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Sun Mar 17, 2013 9:59 pm | |
| Simteam miscare dar nu puteam sa ma misc sau sa vorbesc. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Mon Mar 18, 2013 2:46 pm | |
| Ies din curtea scolii cu ghiozdanul in spate plecand spre cel mai apropiat parc. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Mon Mar 18, 2013 5:59 pm | |
| Unele din manuale cazura peste mine. Dar nu se intampla absolut nimic. Nu simteam greutatea manualelor. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Mon Mar 18, 2013 7:04 pm | |
| Ajunsa in parc ma asez pe banca privind natura din jurul meu | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Mon Mar 18, 2013 7:12 pm | |
| Eu cum nu aveam cum striga dupa ajutor, raman prinsa in geanta Cristinei. Stiam ca sunt in geanta Cristinei si abia asteptam sa fiu scoasa de acolo, abia asteptam sa ajung macar pepost de bibelou intr-o biblioteca. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Mon Mar 18, 2013 7:24 pm | |
| Fara sa imi dau seama ating ghiozdanul simtind ceva mai tare decat cartile mele.Il deschid si vad ca inca mai aveam bibeloul acolo.Il scot privindu-l cu atentie si parandu-mi cunoscut | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Mon Mar 18, 2013 7:35 pm | |
| Ma uitam si eu la Cristina, stand in mainile ei asa cum ma tinea. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Mon Mar 18, 2013 7:41 pm | |
| I se paru foarte cunoscut acel bibelou asa ca facu o mica vraja ca acesta sa poata vorbi | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Mon Mar 18, 2013 8:02 pm | |
| -Buna Cristina! Eu sunt Sanara dar am baut o potiune care m-a transformat intr-un bibelou de portelan. As vrea sa ma ajuti sa ma transformi la loc dar nu e ceva urgent. Poti sa ma tii ca bibelou ceva timp la tine acasa in vitrina. Tot incepe vacanta scurta de o saptamana iar matusile sunt plecate intreaga saptamana impreuna cu sora mea la nu stiu ce conferinta organizata de o facultate. Sora mea vrea sa dea examen de profesoara in magie si pana atunci se informeaza la mai multe facultati. Asa ca nu am nimic de pierdut saptamana asta. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Mon Mar 18, 2013 8:04 pm | |
| -Si esti de acord sa stai degeaba pe post de bibelou? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Mon Mar 18, 2013 8:07 pm | |
| -Da, daca ai vitrina din living pozitionata astfel incat eu sa pot sta cu fata spre televizor sau daca ma pui pe noptiera in camera ta cu fata spre televizor. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Mon Mar 18, 2013 8:09 pm | |
| -Ai noroc pentru ca in living am o vitrina ce este pozitionata exact spre televizor si in care ar mai trebuie sa pun ceva | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Mon Mar 18, 2013 8:20 pm | |
| -Ma bucur ca eu voi fi acel ceva. Ii spun zambind. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Mon Mar 18, 2013 8:34 pm | |
| -Si ca tot veni vorba de asta vrei sa stai toata saptamana asa? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Mon Mar 18, 2013 9:21 pm | |
| -Exact, toata saptamana. Nu ma deranjeaza situatia asta. Acum poti sa ma pui in ghiozdan inapoi pana vei ajunge acasa sa ma pui in vitrina. Numai sa ai grija sa nu se atinga Kail sau altcineva de mine si sa ma sparga. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Tue Mar 19, 2013 4:01 pm | |
| -Voi avea eu grija de asta punand o vraja asupra vitrinei | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Tue Mar 19, 2013 6:27 pm | |
| -Multumesc. Spun eu, zambindu-i. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan | |
| |
|
| |
| Sanara bibelou de portelan | |
|