Author | Message |
---|
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Thu Mar 21, 2013 10:06 pm | |
| -De ce nu am fost si eu invitata la aceasta petrecere?il intreb eu pe fratele meu -Dar ai fost si tu invitata surioara doar ca nefind acasa am zis sa nu te mai anunt.Am presupus ca nu vei veni devreme acasa si ca atunci cand vei veni petrecerea ar fi fost deja terminata
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Fri Mar 22, 2013 8:46 am | |
| Eu ramasesem in vitrina si inca studiam camera neavand altceva de facut. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Fri Mar 22, 2013 6:26 pm | |
| -Data viitoare sa ma anunti,ii spun eu dupa care plec de langa el amestecandu-ma prin multimea de persoane | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Sun Mar 24, 2013 11:02 am | |
| Continui sa raman tacuta si nemiscata dar inca nu simteam nici un pic de plictiseala. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Sun Mar 24, 2013 5:47 pm | |
| Se strecura prin aceea multime si reusi sa ajunga intr-un colt mai retras unde nu era atata aglomeratie.Ii placeau petrecerile,dar de data asta parca se simtea sufocata in multimea de tineri dornici de distractie.Se rezema cu o mana de peretele rece si se uita cercetatoare prin jur in speranta ca va gasi pe cineva cunoscut. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Sun Mar 24, 2013 9:22 pm | |
| Usa la camera se deschise din nou, mama Cristinei venind si asezandu-se in fotoliu deschizand tv-ul. Acum puteam si eu sa ma uit la televizor. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Mon Mar 25, 2013 8:06 pm | |
| Privirea sa cerceta cu atentie fiecare chip pana ce se oprise asupra unuia.Fata respectiva ii parea foarte cunoscuta,dar nici macar ea nu stia de unde.Stia bine ca nu putea sa se duca la ea si sa ii spune pur si simplu "Scuze imi pari cunoscuta,te stiu de undeva?".Oricat ar fi incercat nu isi putea aminti locul si imprejurarea in care o vazuse sau cunoscuse. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Tue Mar 26, 2013 11:12 am | |
| Eu ma uitam la televizor. Era un concurs de cultura generala. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Tue Mar 26, 2013 9:07 pm | |
| Isi alunga toate acele ganduri si lua un pahar umplut cu sampanie de pe tava unui chelner incepand sa ma plimb prin multime.
Privea captivata ecranul televizorului fiind foarte curioasa sa afle raspunsul la intrebarile mult prea grele.Se uita la concursurile de cultura generala pentru ca ii placea sa vada raspunsurile gresite date de unele persoane la intrebari ale carui raspuns ea il stia. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Thu Mar 28, 2013 9:01 pm | |
| Ma amuzam si eu de raspunsurile gresite si incercam sa ma abtin fara sa rad nevrand sa ma dau de gol. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Fri Mar 29, 2013 8:55 pm | |
| Continua sa se plimbe sorbind usor din paharul cu sampanie.
Se uita zambind la emisiune raspunzand cu voce tare la unele intrebari | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Fri Mar 29, 2013 9:05 pm | |
| Televizorul era un excelent antidot pentru plictiseala. Imi raspundeam in minte la intrebarile de la concurs. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Sun Mar 31, 2013 6:45 pm | |
| Cand termina sampania facu sa dispara paharul acum gol si se duse pe ringul de dans.
Cand prezentatorul anunta pauza publicitara se ridica brusc de pe canapea iesind din camera. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan Sun Feb 02, 2014 12:08 pm | |
| Priveam in continuare televizorul asteptand sa se intoarca Cristina de la petrecere. Si mai asteptam ca sa se mai iveasca o alta ocazie cand Cristina sa fie singura in camera, probabil ca asta se va intampla maine. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Sanara bibelou de portelan | |
| |
|
| |
| Sanara bibelou de portelan | |
|