Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Vacanta de studiu pe insula spiridusilor | |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Vacanta de studiu pe insula spiridusilor Fri Dec 04, 2009 6:24 pm | |
| First topic message reminder :
Pe aceasta insula, se gasea o campie minunata cu flori unde traiau zeci de rase de spiridusi unii puteau zbura altii nu. Inltimile lor variau de la 2 la 10 centimetri. Printre aceste rase erau: Minimoys, o specie de spiridusi ce semanau in mare parte cu elfii la infatisare insa spre deosebire de elfi care aveau o inaltime normala, Minimoys aveau o inaltime intre 7 si 10 centimetri. Alta rasa erau: albinutele de catifea. Acesti spiridus aveau o inaltime de 1-2 centimetri, semanand in mare parte cu zanele insa spre deosebire de zane, nu aveau aripi naturale ci aripi confectionate din petale de flori ca un fel de planoare, ei lasandu-se purtati de curenti in timpul zborului, spre deosebire de zane care zboara asemeni pasarilor, deplasand aerul cu ajutorul aripilor si invingand gravitatia. Ma aflam pe insula din curiozitate, vrand sa vad obiceiurile raselor de spiridusi.
Last edited by Sanara on Fri Sep 07, 2012 8:12 pm; edited 1 time in total | |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Vacanta de studiu pe insula spiridusilor Sun Dec 09, 2012 12:28 pm | |
| - Lasa, spune scurt privind podeaua. |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Vacanta de studiu pe insula spiridusilor Mon Dec 10, 2012 12:15 am | |
| -Uite eu nu ma voi lasa. Nu o sa ma las pana nu iti voi gasi chitara aia. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Vacanta de studiu pe insula spiridusilor Thu Dec 13, 2012 4:21 pm | |
| - Nu ai cum s-o gasesti, nu intelegi? isi rotii ochii Spencer sictirita. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Vacanta de studiu pe insula spiridusilor Sun Dec 16, 2012 10:06 am | |
| -Poate eu nu, dar am o multime de prieteni care pot cauta in orice coltisor al Utopiei si in alte dimensiuni. Uite facem un pariu. Daca nu ti-o gasesc pana la al 3-lea apus de soare, incepand de acum, voi face orice vrei. Iti voi construi o chitara noua ca sa i-o dai celei de la care ai imprumutat-o, o sa incerc sa o fac la fel de speciala, daca imi explici cum, apoi ca urmare a pariului pierdut ma voi lasa o spatamana in mainile tale, sa imi faci orice vei dori tu. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Vacanta de studiu pe insula spiridusilor Sun Dec 16, 2012 11:23 am | |
| - Nu, spune scurt si sec, refuzand din start. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Vacanta de studiu pe insula spiridusilor Tue Dec 18, 2012 8:42 am | |
| -Bine daca tu asa vrei, nu iti ramane decat sa ii ramai datoare vanduta proprietarei careia i-ai pierdut chitara. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Vacanta de studiu pe insula spiridusilor Tue Dec 18, 2012 1:25 pm | |
| - Nu era a ei, e mai complicat, ingana scurt, lasandu-si capul pe spate. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Vacanta de studiu pe insula spiridusilor Fri Dec 21, 2012 10:28 am | |
| -Ah, bine atunci. Spun eu. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Vacanta de studiu pe insula spiridusilor Fri Dec 21, 2012 11:40 am | |
| Privi tavanul devenind ganditoare si absenta. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Vacanta de studiu pe insula spiridusilor Mon Dec 31, 2012 9:34 am | |
| Ma uitam la ea, gandinduma cat de complicat ar fi. -Era cumva vreo persoana transformata in chitara? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Vacanta de studiu pe insula spiridusilor Wed Jan 16, 2013 5:49 pm | |
| - Nu, raspunde clatinand negativ din cap. De ce crezi asta? isi ridica ea privirea spre zana. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Vacanta de studiu pe insula spiridusilor Sat Apr 27, 2013 12:07 am | |
| -Pentru ca ei bine am cunoscut vrajitoare destul de malefice. Una a transformat o zana intr-un flaut fermecat. Dupa 300 ani de la aceasta intamplare, un print de doar 16 ani a gasit flautul si a desfacut blestemul. Deci ar fi posibil ca altei vrajitoare sa ii vina in cap sa transforme pe cineva in chitara. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Vacanta de studiu pe insula spiridusilor | |
| |
| | | | Vacanta de studiu pe insula spiridusilor | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |