Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Pauza... | |
| | Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Pauza... Mon May 20, 2013 12:48 am | |
| probabil ati observat ca in ultimul timp am postat ori foarte putin ori deloc. ei bine e vine banchetul saptmana viitoare si urmeaza si BAC-ul, iaar in ultimul timp sincera sa fiu m-am dat in vant mai degraba dupa RPG-ul real si acum sunt mai activa pe forumurile acelea... nu mai am timp si de acesta...voi reveni probabil, candva, cand imi va reveni cheful
nu ma deranjeaza daca preia cineva rolul de designer, desi ca timp am sa fac niste banerre si asa, dar daca tine cineva neaparat sa ocupe acest posst nu ma supar
see ya guuys si ma gasiti pe mess ;] |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Pauza... Sat Jun 15, 2013 2:09 am | |
| |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Pauza... Sat Jun 15, 2013 3:10 am | |
| | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Pauza... Sun Jun 16, 2013 1:00 pm | |
| |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Pauza... Tue Sep 24, 2013 12:56 am | |
| Si iata-ma ajunsa din nou aici. Azi am mai parasit un forum unde eram si lider si asa mai departe.... efectiv timpul, inspiratia nu imi mai permite sa stau pe asa multe forumuri, in special de cand il am si pe al meu si trebuie sa il administrez si am fost bagata de curand si in staff-ul unui alt forum. Stiu ca ajunsesem sa fiu cel mai activ membru si majoritatea lumii ma stia si posta cu mine si asa mai departe.... Dar nu vreau sa dau un post pe luna si ala tras de par asa ca renunt definitiv , cu scuzele de rigoare. Puteti lua orice face-claim care mi-a apartinut si inchide toate topicurile care erau exclusiv cu mine pentru ca de data asta chiar nu ma mai intorc, in special ca incepe facultatea si timpul meu va fi limitat. Goodbye, and sorry again ca ma mai mult v-am incurcat cu prezenta mea aici. ~ |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Pauza... Tue Sep 24, 2013 10:56 am | |
| De incurcat nu ne-ai incurcat. E alegerea ta... | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Pauza... Wed Dec 18, 2013 11:56 pm | |
| M-am intors din nou =]]] I'm a genius, I know... Faza e ca acum am liber ca e vacanta, dar dupa ce vina sesiunea voi intra mai rar Deci cine vrea sa ma prinda la postat sa-mi ceara topicuri in perioada asta ^^ |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Pauza... Sat Jul 18, 2015 12:06 am | |
| Okay, fiindca nu gasesc un topic mai bun scriu aici. Voi fi plecata o vreme, deci nu prea o sa intru. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Pauza... Sat Jul 18, 2015 10:02 am | |
| Ok Arya. Te voi astepta sa revii. Concediu placut | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Pauza... | |
| |
| | | | Pauza... | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |