Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Misa's room Wed Feb 10, 2010 12:26 am | |
| -Pai sigur ca am eu o idee. Putem organiza un spectacol de magie si fiecare pe rand sa ia locul pe scena ca magician. Spun eu. Si doar batand de 3 ori din palme, in living apare o scena. | |
|
| |
Poison MEMBRU
Sex : Mesaje : 340 Kwan : 674
| Subject: Re: Misa's room Wed Feb 10, 2010 9:41 am | |
| - Excelent ! Cine este prima ? ma reped eu spre scena . | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Misa's room Wed Feb 10, 2010 10:09 am | |
| -Daca esti asa grabita Nemi, incepi tu. Spun eu fiind nerabdatoare sa vad ce numere de magie va face. | |
|
| |
Sahia Ida MEMBRU
Sex : Mesaje : 139 Kwan : 166 Varsta : 27 Localizare : Iasi
| Subject: Re: Misa's room Wed Feb 10, 2010 9:17 pm | |
| OOC: Scz ca ti-am luat locul dar nu mai aveam rabdare sa te astept Vazand ca Nemi ezita, Sahia se oferi sa deschida ea spectacolul de magie. O intreba pe Sanara si pe Nemi daca e posibil si , primind un raspuns afirmativ, se urca pe scena. -Pentru inceput, spuse ea, zambind, catre un fotoliu din camera, va voi arata cum sa incalzesti un scaun. Sahia facu ceva neprevazut: misca mana si fotoliul lua foc! Apoi, zambi glumeata si il stinse cu un jet de apa calda. Apoi, concentrandu-se si tinand mainile in aer, fotoliul, care dupa jetul de apa, dupa foc era ars, lemnul de pe margini era fara pic de forma, acoperit de funingime, tapiseria, arsa si distrusa complet, isi recapatau culorile, fiecare fir din tapiserie crestea si se impletea cu celelalte, lemnul crestea ca si un copac timp de 50 de ani. In 10 secunde, fotoliul arata ca nou. -Pentru urmatoarele magii, am nevoie de un voluntar! Cine se ofera?? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Misa's room Wed Feb 10, 2010 9:29 pm | |
| -Ma ofer eu. Spun entuziasmata. Chiar imi placea magia si ar fi cam prima data cand s-ar fi facut o magie asupra mea, asta bineinteles daca nu puneam la socoteala micile magii facute de matusile mele in scopuri "educationale" cand eram prea mica si neastamparata. | |
|
| |
Sahia Ida MEMBRU
Sex : Mesaje : 139 Kwan : 166 Varsta : 27 Localizare : Iasi
| Subject: Re: Misa's room Thu Feb 11, 2010 5:29 pm | |
| -Sanara, iti voi demonstra ca poti face singura o magie, fara macar sa stii despre ce o vorba sau ce spui, zise ea facand sa apara un dulap-cutie [de ala ca la maginieni] si intra in el inchizand usa. Spune cateva cuvinte, care iti vin in minte, numara pana la 3 si deschide usa, striga ea prin cutie.
Sahia se concentra. Se facu fantoma. Era stravezie. Apoi incet, incet stropii de culoare care o faceau vizibila inca dispareau. In 3 secunde fu invizibila complet. Astepta deschiderea cutiei. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
Sex : Mesaje : 865 Kwan : 1740
| Subject: Re: Misa's room Thu Feb 11, 2010 5:46 pm | |
| -Hai Sanara, deschide cutia aaa dulapul...sau ce'o fi. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Misa's room Thu Feb 18, 2010 9:38 pm | |
| Rostesc cateva cuvinte: -Hocus pocus Preparatus si apoi deschid usa dulapului si constat ca Sahia disparuse. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Misa's room Sun Mar 07, 2010 9:02 pm | |
| -Bravo! Cine'i urmatoru? Ma ridic de pe scaun si incerc sa ajung la sticla cu vin insa ma impiedic de ceva si cad cu nasul intr'una din farfuriile cu mancare. | |
|
| |
fairy.pink PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 3960 Kwan : 12599 Varsta : 29 Localizare : Pe marte
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Misa's room Sun Mar 07, 2010 9:10 pm | |
| Merg repede sa o ajut pe Missa -Esti bine? | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Misa's room Sun Mar 07, 2010 9:13 pm | |
| -Am supravietuit, spun razand. Sanara, buna mancarea. Incep sa caut ceva cu care sa ma sterg. | |
|
| |
fairy.pink PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 3960 Kwan : 12599 Varsta : 29 Localizare : Pe marte
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Misa's room Sun Mar 07, 2010 9:32 pm | |
| -Uite un servetel,zic eu intinzandu-il fetei | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Misa's room Sun Mar 07, 2010 10:27 pm | |
| -Misa, tu stii vreun truc magic? fie doar si simplu iluzionism. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Misa's room Sun Mar 07, 2010 10:36 pm | |
| Iau servetelul si ma sterg pe fata. -Ei bine, fiti atente, voi ati cerut'o..... Fac un semn usor cu mana si lumina devine din ce in ce mai slaba. -Asa e mult mai bine. Ochii imi devin rosii si le privesc pe rand pe fete direct in ochi. -Sunteti gata? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Misa's room Sun Mar 07, 2010 10:52 pm | |
| -Da, suntem. Spun eu in cor cu celelate fete.
Last edited by Sanara on Tue Sep 18, 2012 11:33 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Misa's room Mon Sep 17, 2012 1:57 pm | |
| Misa isi ridica usor mana sidefie in aer, zambind si le facu sa vada prin hipnoza pe care o putea face cu puterile ei de vampir cateva trucuri magice facute de un magician mediocru, insa foarte dragute si interesante. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Misa's room Tue Sep 18, 2012 11:35 am | |
| Eu nici nu ma prinsesem ca ea facea magie in play-back. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Misa's room Tue Sep 18, 2012 2:06 pm | |
| Surade continuand sa le arate alte trucuri care ii placeau ei. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Misa's room Wed Sep 19, 2012 8:51 am | |
| Imi placeau foarte mult trucurile asa ca o aplaudam. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Misa's room Wed Sep 19, 2012 2:25 pm | |
| - Ma bucur ca v-a placut, ciripii cand "spectacolul" se termina. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Misa's room Wed Sep 19, 2012 9:30 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Misa's room Wed Sep 19, 2012 9:36 pm | |
| - Ce ar fi sa faci si tu un numar? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Misa's room Thu Sep 20, 2012 5:07 pm | |
| -Bine, de acord, dar ce voi face, va garantez ca nu a ma fost vazut pana acum. Spun eu. Ies apoi in fata. Imi intind mainile in pozitie dreapta, orizontala, cu palmele in sus. Ma concentrez si apar 2 mingi de foc, incep sa jonglez cuele, apoi mai fac sa apara inca una si apoi inca alte 2. Acum jonglam cu 5 sfere de foc. Dupace termin cu jonglatul spun: -Aceasta a fost doar incalzirea. Pentru urmatorul truc am nevoie de un voluntar.
Last edited by Sanara on Fri Sep 21, 2012 9:46 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Misa's room Fri Sep 21, 2012 5:12 pm | |
| - Eu, eu, chitai Misa ca un copil mic. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Misa's room Fri Sep 21, 2012 9:47 pm | |
| -Hei, tu. Haide pe scena. Ii spun eu lui Misa. Acum am nevoie ca tu sa stai lipita de acest placaj de lemn. Ii spun eu. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Misa's room | |
| |
|
| |
| Misa's room | |
|