Author | Message |
---|
fairy.pink PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 3960 Kwan : 12599 Varsta : 29 Localizare : Pe marte
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Misa's room Sun Feb 07, 2010 9:16 pm | |
| -Oricum iti sta bine asa da ma inviti si pe mine inauntru sau ma tii la usa? | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
Sex : Mesaje : 865 Kwan : 1740
| Subject: Re: Misa's room Sun Feb 07, 2010 9:20 pm | |
| -V'am spus o data sa intrati, dar va mai spun o data daca vreti. Intrati si luati loc sau dansati sau mancati. | |
|
| |
| Subject: Re: Misa's room Sun Feb 07, 2010 9:22 pm | |
| -Eu cred ca dansez. Da baieti nu ai invitat? | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Misa's room Sun Feb 07, 2010 9:28 pm | |
| -Am invitat tot ce pare a fi baiat in castelul asta, adica 2 , amandoi vampiri dar nu i'am mai vazut de ceva timp pe aici asa ca nu stiu daca vor aparea. | |
|
| |
Sahia Ida MEMBRU
Sex : Mesaje : 139 Kwan : 166 Varsta : 27 Localizare : Iasi
| Subject: Re: Misa's room Sun Feb 07, 2010 9:33 pm | |
| Sahia isi lua un pahar cu suc de portocale de pe masa si cu ajutorul unui pai, sorbi incet picatura cu picatura, facand pauze mici si ascultand muzica si uitanduse la fete cum dansau. Ea , in afara de vals in marile saloane de bal ale zeilor nu mai dansase altceva. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Misa's room Sun Feb 07, 2010 9:33 pm | |
| - Si sa raspund si la o intrebare de mai devreme. Avand in vedere ca acesta e un fost palat regal defapt, ce a apartinut fostei regine, eu nu aveam ce face si m-am stabilit aici apoi a-ti mai venit si voi. Suntem destul de putini, si muzica poate rasuna in voie fiindca suntem tinere si nu are cine sa ne reproseze ca e prea tare. Apoi introduc un CD si dau volumul maxim. Prima melodie care se aude http://www.trilulilu.ro/Tumpilca/4643b1ff1e6740 | |
|
| |
| Subject: Re: Misa's room Sun Feb 07, 2010 9:34 pm | |
| -nu pui ceva muzica rock? | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Misa's room Sun Feb 07, 2010 9:54 pm | |
| Sigur ca voi pune si muzica rock. Spun eu, schimband din telecomanda cd-ul, combina avea un locas cu mai multe cd-uri care se rotea dintr-o singura apasare de buton pe telecomanda. http://www.trilulilu.ro/donalor3na/0793fd88f32480 Era un CD cu un colaj de muzica rock and roll (rock'n roll) | |
|
| |
| Subject: Re: Misa's room Sun Feb 07, 2010 9:55 pm | |
| -Sahia hai sa dansezi pe muzica asta | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Misa's room Sun Feb 07, 2010 10:02 pm | |
| Inchid usa dupa ce intra cele 2 fete si ma rezem de ea. Le privesc cu atentie si putin amuzata pe fetele care dansau. | |
|
| |
Sahia Ida MEMBRU
| Subject: Re: Misa's room Mon Feb 08, 2010 6:09 pm | |
| Sahia is lasa sucul de portocale pe masa si raspunse, tot de pe fotoliu: -Nu am dansat decat vals, in vita mea. Nici o data pe rock&roll anii 80'! | |
|
| |
| Subject: Re: Misa's room Mon Feb 08, 2010 6:34 pm | |
| -Te invat eu haide sa dansezi | |
|
| |
Poison MEMBRU
Sex : Mesaje : 340 Kwan : 674
| Subject: Re: Misa's room Mon Feb 08, 2010 7:03 pm | |
| Vad ca e o petrecere : - Salut fetelor ! Misa , multumesc pentru invitatie . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Misa's room Mon Feb 08, 2010 7:08 pm | |
| -Salut, Nemi! Ma bucur ca ai venit. Strig eu incat sa ma aud, fiindca muzica era data la maxim. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Misa's room Mon Feb 08, 2010 7:40 pm | |
| -Ooo se pare ca ne inmultim, la figurat, nu va ganditi la altceva. Salut Nemi, cum sa nu te invit? | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Misa's room Mon Feb 08, 2010 7:54 pm | |
| - Multumesc . Ma duc si imi pun un pahar cu suc . | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Misa's room Mon Feb 08, 2010 8:28 pm | |
| -Boon, cine ar mai trebui sa vina? Adica multa lume dar asa din persoanele mai cunoscute si care mai scot nasul la aer. Akary, unde'i Akary? Vai, o mananc, la propriu, daca nu vine! | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Misa's room Tue Feb 09, 2010 11:24 am | |
| - Nu stiu , nu am mai vazut-o de o zi . Sa o sun ? | |
|
| |
Coral OWNER
Sex : Mesaje : 90 Kwan : 115
| Subject: Re: Misa's room Tue Feb 09, 2010 12:40 pm | |
| Primesc o invitatie si fiind sirena nu prea stiu cum sa fac sa onorez aceasta invitatie. Imi amintesc apoi de un izvor subteran care duce in piscina de la subsolul castelului asa ca ma duc pe acolo si o data ajunsa in piscina aceea constat ca esste acoperita de 2 porti de lemn si incuiata cu lacat pe deasupra. Bat acolo insa muzica fiind destul de tare nu ma aud. Asa ca imi folosesc talentul meu de a canta si cant cu o voce destul de tare incat sa fiu sigura ca acopar muzica incat sa ma aud. | |
|
| |
Aryl Nereide Mermaid
| Subject: Re: Misa's room Tue Feb 09, 2010 12:43 pm | |
| Primind si eu o invitatie, prin intermediul aceluiasi izvor subteran ajung si eu la piscina de la subsolul castelului unde o intalnesc pe Coral. Apoi cant si eu alaturi de ea in speranta de a fi auzite. | |
|
| |
Sahia Ida MEMBRU
| Subject: Re: Misa's room Tue Feb 09, 2010 4:28 pm | |
| Sahia auzi niste zgomote , dar nu un zgomot deranjant, mai degraba un cantec frumos. -VIn imediat, spun eu tasnind spre usa, la piscina.
La piscina le vad pe cele 2. -Fetele, de voi cred ca vorbea Misa. Haideti ca va duc eu, sper ca nu sunteti grele, spuse ea ridicand mainile in sus.
Deodata , 2 cuburi mari de apa se ridica din piscina, cu tot cu cele 2 sirene. Urc pana la etaj, apoi deschid usa apartamntului si zic -Au ajuns! zambind. Te rog Barbie , implinestele dorinta de a avea picioare cat tine petrecerea, caci nu cred ca le mai pot tine mult asa!! | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Misa's room Tue Feb 09, 2010 8:33 pm | |
| -Ooop ce multe suntem, hai zanelor, faceti ceva si pentru ele, arat spre cele 2 sirene. | |
|
| |
| Subject: Re: Misa's room Tue Feb 09, 2010 8:42 pm | |
| Ma concentram putin,si apoi cele 2 sirene aveau picioare si rochii de culoarea cozilor -Gata acum este bine | |
|
| |
Coral OWNER
Sex : Mesaje : 90 Kwan : 115
| Subject: Re: Misa's room Tue Feb 09, 2010 10:38 pm | |
| -Multumim. Spun eu, insa fiind prima data cand aveam picioare imi era destul de greu sa ma obisnuiesc. Aveam impresia ca pana ma voi obisnui se va termina si petrecerea, insa nu dura mai mult de jumatate de ora pana invatasem sa merg si sa dansez. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Misa's room Wed Feb 10, 2010 12:11 am | |
| -Boon acum ca ati dansat si am mancat ce facem? Nicio grija ca nu va zic sa numai dansati sau mancati dar ma gandeam ca poate facem ceva mai deosebit, vreo idee? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Misa's room | |
| |
|
| |
| Misa's room | |
|