| O noua casa? | |
|
|
|
Author | Message |
---|
miochanxo PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1172 Kwan : 5624 Varsta : 24 Localizare : In lumea mea
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32633 Kwan : 120031 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: O noua casa? Mon Oct 07, 2013 3:04 pm | |
| -A, ce dragut. im plac animalele mai ales cainii. Apropo asta inseamna ca la nevoie poti sa iei si o infatisare completa de caine? Sau ai numai forma care o ai acum? Intreb eu curioasa. Deja gandindu-ma ca daca putea sa ia o forma de caine ar putea aparea ca un caine mare negru ce ar aduce cu un doberman fioros. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: O noua casa? Thu Oct 10, 2013 1:02 pm | |
| - Adevarul este ca nu pot lua forma de caine. Sunt cam ca un om obisnuit, exceptand urechile, simturile mult mai dezvoltate, puterea mai mare si faptul ca ma pot transforma in demon complet cand persoana draga mie este atacata. Dar cand zic demon complet nu ma refer la un caine mare care putea plutii si avea o gramada de puteri, cum era tatal meu. Infatisarea ramane cam aceeasi, ochii devin rosii, coltii se maresc, ghiarele cresc si imi apar doua dungi rosii pe fiecare obraz. Cam asta e tot. - Oricum, de ce ne-ai stricat distractia ? imi pun mainile in solduri, asteptand un raspuns. - Imi era dor de tine. Zise el ironic, razand dupa. Murmur ceva, o injuratura in japoneza. Unii oamenii nu se ascund după un zid ca să se izoleze, ci vor doar să vadă cine are curajul să treacă zidul
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32633 Kwan : 120031 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: O noua casa? Sat Oct 12, 2013 2:50 pm | |
| Cine ne strica distractia trebuie sa plateasca. Spun eu si fac sa apara un castron plin cu sos de rosii deasupra capului lui care se rasturna si varsa intreg sosul de rosii in capul baiatului si apoi cazu si castronul ca o palarie pe capul lui.
Last edited by Sanara on Sat Oct 19, 2013 3:30 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua casa? Sat Oct 19, 2013 3:31 pm | |
| Incepusem si eu sa rad destul de tare. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua casa? Thu Oct 24, 2013 8:59 am | |
| | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua casa? Sun Oct 27, 2013 12:56 am | |
| OOC: Cine i-a spus lui Sanara de treaba la Castel. De ce nu ai precizat?
BIC:
-Bine, vin imediat. Spun eu luandu-mi zborul. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua casa? Sun Oct 27, 2013 7:08 pm | |
| -Oau! Poti zbura si fara matura? Esti cea mai buna vrajitoare. Daca imi amintesc bine, asta se numeste levitatie. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua casa? Sun Nov 03, 2013 9:03 am | |
| -Eu nu stiam decat de vraja de levitatie ca pe cea care o folosea o alta vrajitoare destul de celebra, Lina Inverse. Daca ai auzit de ea. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua casa? Mon Nov 04, 2013 9:03 am | |
| Ei bine ea se bazeaza pe magie neagra insa o altfel de magie neagra, cea a bombelor. Pe langa vraja de levitatie si alte cateva vraji mici, 90% din vrajile ei sunt legate de vraji explozive. Este specializata pe magie neagra dar stie si un pic de magie alba si samanism. Cele mai mari sun Dragon Slave si Giga Slave. Cea mai puternica dintre vraji fiind Giga Slave, capabila sa distruga jumatate din Japonia intr-o singura fractiune de secunda. Ei bine asupra zanelor, aceste 2 vraji au un efect devastator, comparabil cu efectul bombelor atomice de la Hiroshima si Nagasaki. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua casa? Mon Nov 18, 2013 7:52 pm | |
| -Ei bine, uite aici o copie dupa fituica de vraji a lui Lina. Spun eu. Am facut eu vraja de duplicare cand nu a observat si astfel am pus mana pe vrajile ei puternice. Insa scopul in care folosesc eu aceste vraji e sa ma chinui sa gasesc un antidot la ele. Aceste vraji sunt in ordine inversa a puterii lor.
Giga Slave
"Thou who art darker than even darkness, Thou who art deeper than even the night! Thou, the Sea of Chaos, who drifts upon it, Golden Lord of Darkness! Hereby I call to thee, Hereby I swear before thee! Those who would stand against us, All those who are fools, By the power you and I possess, Grant destruction equally upon them all! GIGA SLAVE!" "Darkness beyond blackest pitch. Deeper than the deepest night. King of Darkness, who shines like gold upon the Sea of Chaos. I call upon thee, and swear myself to thee. Let the fools who stand before me be destroyed by the power you and I possess! GIGA SLAVE!" "Darkness beyond blackest pitch Deeper than the deepest night Lord as vast as the largest ocean Colder than the coldest ice King of Darkness who shines like gold upon the Sea of Chaos I call upon thee and swear myself to thee. I stand ready to bear the strength you give me. Let the fools who stand before me be destroyed By the power you and I possess! GIGA SLAVE!"
Dragon Slave
One who is darker than twilight One who is redder than flowing blood Buried in the flow of time In thy great name, I hereby pledge myself to darkness Those who stand before us in our way All those who have become fools Merge thy power and mine To grant destruction equally to all!! DRAGON SLAVE! Darkness beyond twilight Crimson beyond blood that flows Buried in the flow of time In thy great name, I pledge myself to darkness Let all the fools who stand in our way be destroyed by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! Power beyond the twilight and crimson blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer, all the foes who stand Before the mighty gift bestowed, in my unworthy hand DRAGON SLAVE!
Ragna Blade
"Lord of the dreams that terrify. Sword of cold and darkness, free yourself from the heaven's bonds. Become one with my power, one with my body, and let us walk the path of destruction together. Power that can smash even the souls of the gods: Ragna Blade!" A dark magic spell so strong, that its only record comes from the rare Clair Bible manuscripts. Since very few have actually read these manuscripts, not many monsters nor humans have even heard of this spell. It draws power from the mighty Lord of Nightmares, and concentrates that power into a huge sword of dark energy. It takes a large amount of willpower to control the blade. RAGNA BLADE! | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua casa? Sat Nov 23, 2013 11:07 am | |
| O apucasem si eu pe Mio de mana spre a ma teleporta o data cu ea. Apoi privesc la Mio curioasa sa vad daca va reusi. Si chiar reusise sa faca vraja Dragon Slave. Fiindca ma aflasem in spatele lui Mio, vraja nu ma afectase. O data ce vraja lovise tinta, explozia fu una atat de mare de parca ai fi spus ca au cazut 100 bombe atomice simultan. O minge imensa de foc care ar fi putut inghiti orase intregi,, lumina si apoi aparu o ciuperca uriasa de fum, Care se inalta pe kilometri intregi. Un crater iemns aparu in desert. -Bravo, mio. Vad ca ai ereusit. Insa vraja asta e bine de folosit numai cand te supara un oras intreg sau in lupta cu un demon, insa in plin pustiu. Nu s-ar merita sa distrugi cateva orase pentru o singura persoana.
Last edited by Sanara on Fri Nov 29, 2013 6:06 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua casa? Fri Nov 29, 2013 6:15 pm | |
| O data invocata vraja, in mana lui Mio, aparu o sabie de energie intunecata. -Ei bine, sabia asta, este foarte puternica. O data tinta lovita, ar fi ucisa instantaneu. E atat de puternica incat poate ucide chiar cel mai puternic dragon din lume. Foloseste magia neagra asa ca e periculoasa chiar pentru insusi posesorul tau. O taietura accidentala si ai murit pe loc, daca nu e o zana sau o alta vrajitoare prin apropiere. Si in plus cand lovesti o tinta cu sabia aceasta, are loc o explozie ca a unei bombe. Si aceasa sabie e de unica folosinta. O data ce ai atacat tinta, dispare. Insa poate fi invocata de ori de cate ori doresti. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua casa? Sun Jul 27, 2014 6:28 pm | |
| -Mie mi se pare folositoare. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: O noua casa? | |