Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
InuYasha - Un nou inceput - Page 2 EmptyInuYasha - Un nou inceput - Page 2 OIPInuYasha - Un nou inceput - Page 2 Empty 
Sujata
InuYasha - Un nou inceput - Page 2 EmptyInuYasha - Un nou inceput - Page 2 OIPInuYasha - Un nou inceput - Page 2 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» A halloween visit
InuYasha - Un nou inceput - Page 2 Icon_minitimeToday at 11:01 am by Saphire Helena

» Berbec
InuYasha - Un nou inceput - Page 2 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Taur

» Gemeni

» Rac

» Leu
InuYasha - Un nou inceput - Page 2 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Fecioară

» Balanță

» Scorpion

InuYasha - Un nou inceput

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
miochanxo
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
miochanxo

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 1172
Kwan Kwan : 5624
Varsta Varsta : 24
Localizare Localizare : In lumea mea

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 1

InuYasha - Un nou inceput - Page 2 Empty
PostSubject: InuYasha - Un nou inceput   InuYasha - Un nou inceput - Page 2 Icon_minitimeMon Aug 12, 2013 5:00 pm

First topic message reminder :

Deci, m-am hotarat sa-mi scriu si eu fic-ul la care lucrez de ceva vreme. Sper sa fie cat de cat apreciat... Astept critici si pareri ! Very Happy

P.S. : Am sa folosesc si cuvinte in japoneza. O sa scriu ce inseamna pentru unii.

Chapter o1 : Acesta este Inceputul

Flashback :

- Dar nu vreau ! Haide, mama... te rog, nu ma obliga... am spus aproape plangand.
- Trebuie sa ne mutam, Mio. Aici nu ai multe posibilitati pentru liceu, asa ca vom merge in Tokyo. Am eu un prieten, Souta, care are o casa destul de mare. Sunt singur ca ne va lasa pe noi doua sa locuim acolo.
- Pfff... okeii, daca trebuie. Apoi mi-am imbratisat mama.

End of Flashback :

Numele meu este Mio Takahashi. Sunt o simpla adolescenta de aproape 15 ani. Pana acum o saptamana locuiam intr-un mic oras din Japonia, iar acum sunt tocmai in incredibila capitala, Tokyo.
Am parul lung, saten si ondulat. Ochii mei sunt caprui, patrunzatori, uneori reci si indiferenti.
Astazi este prima mea zi de liceu si ziua cand implinesc 15 ani. Sunt imbracata intr-o fusta verde scurta, un tricou alb cu o funda verde si pantofi maro, pe scurt, uniforma scolii.
Stau in casa unui prieten de-al mamei mele, Souta. Souta era un tip de treaba, parintii lui murise intr-un accident, iar sora lui... Ei bine, nu vroia sa zica nimic de ea. Sotia lui, Sueka, este extrem de draguta si amabila. Are si doi copii, Ayumi si Hiroto, cu care ma inteleg foarte bine.
- Sayonara ! am spus iesind din casa si aranjandu-mi pantoful.
In acel moment am vazut pisica familiei, Kayla, care se indrepta spre fantana din curte. Acea fantana se afla intr-un mic templu. Cand am intrat in ea, in incapere era bezna totala. Nu se putea vedea decat fantana si Kayla care era pe margina ei.
- Kayla, haide pisicuto ! am spus apropiindu-ma usor de ea.
Cand m-am apropiat de ea si de fantana, am alunecat si am cazut. Fantana nu era prea adanca si nici nu avea apa in ea.
M-am trezit in fantana. M-am uitat in sus si am vazut o lumina, o lumina puternica.
- Poate am lasat usa deschisa, ce tembela sunt!
M-am prins usor de liane, ridicandu-ma incet. Nu mai eram in acel mic templu, nu mai eram in curtea familiei Higurashi, eram intr-o padure din care se putea vedea marele Copac Sacru. Am fugit spre el crezand ca am sa gasesc acea casa in care ma mutasem...

Va urma...

Sayonara - La revedere.

Unii oamenii nu se ascund după un zid ca să se izoleze, ci vor doar să vadă cine are curajul să treacă zidul Smile

InuYasha - Un nou inceput - Page 2 Iqwm

Last edited by miochanxo on Mon Aug 12, 2013 5:13 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down

AuthorMessage
miochanxo
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
miochanxo

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 1172
Kwan Kwan : 5624
Varsta Varsta : 24
Localizare Localizare : In lumea mea

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 1

PostSubject: Re: InuYasha - Un nou inceput   InuYasha - Un nou inceput - Page 2 Icon_minitimeSun Jun 15, 2014 8:10 pm

Foarte bine. Imi era dor de acest site. Acum m-am intors cu forte proaspete Very Happy

Unii oamenii nu se ascund după un zid ca să se izoleze, ci vor doar să vadă cine are curajul să treacă zidul Smile

InuYasha - Un nou inceput - Page 2 Iqwm
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Re: InuYasha - Un nou inceput   InuYasha - Un nou inceput - Page 2 Icon_minitimeSun Jun 15, 2014 8:12 pm

Ma bucur Smile

InuYasha - Un nou inceput - Page 2 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
Sponsored content

PostSubject: Re: InuYasha - Un nou inceput   InuYasha - Un nou inceput - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

InuYasha - Un nou inceput
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2