Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Falfait de aripi | |
| | |
Author | Message |
---|
Moony691 MEMBRU
Sex : Mesaje : 81 Kwan : 84
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Falfait de aripi Sun Aug 18, 2013 10:15 pm | |
| First topic message reminder :
Suieratul aprig al vantului trece prin fereastra deschisa; atingerea lui rece mangaie draperiile lungi, facandu-le sa danseze. Singura lumanare de pe masa tremura, aproape se stinge. O privesc indelung, cu mintea hoinarindu-mi aiurea. Imi place sa urmaresc miscarile micii flacari, desi lumina ei nu-mi este necesara. Imi amintesc vag unde sunt, iar detaliile nu au importanta. Venisem si in acest loc, sperand ca-mi voi gasi creatorul - vampirul imbracat in costum elegant, cu parul argintiu. Nu aveam alt tel, trebuia sa ma multumesc doar cu umbra de nadejde ca, la un moment dat, il voi intalni. Aud zgomote in apropiere. Nu le recunosc si nici nu-mi pasa. Am pretiosul avantaj ca sunt deja moarta. Ce altceva mi se poate intampla?! | |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Falfait de aripi Wed Sep 03, 2014 6:05 pm | |
| -Eu cu tine sunt protectoare. Nu stiu daca as face-o pentru alte vrajitoare. | |
| | | miochanxo PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1172 Kwan : 5624 Varsta : 24 Localizare : In lumea mea
| | | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Falfait de aripi Thu Sep 04, 2014 11:20 am | |
| -Poate pe mine ma stii de doar o ora dar pe unadin nepoatele mele, pe Sanara, o stii de mai mult timp. | |
| | | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Falfait de aripi Sat Sep 06, 2014 8:30 am | |
| -Asa gandesti tu micuta vrajitoare. Crezi cca stii totul, ca esti in siguranta, ca te poti proteja si singura dar habar nu ai ce pericol mai mare planeaza asupra ta. Noi zanele o stim mult mai bine. Spuse Selene. | |
| | | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Falfait de aripi Wed Dec 24, 2014 6:08 am | |
| -E vorba de un blestem, de magie neagra foarte puternic, lasat de o vrajtoare care o ura pe mama ta si pe tine, si care acum nu mai e printre noi. Acum apartine iadului. Blestemul lansat nu putea fi desfacut decat de ea insasi. Tu ai ceva, care te protejaza de blestem in mod normal, dar sunt anumite perioade in care acel ceva, nu te ate proteja de blestem dar pana acum, blestemul nu a reust sa te afecteze, Totusi din moment ce am vazut asta, nu as putea sa mi-o iert niciodata daca tu ai pati ceva. Din fericire perioadele tale slabe fata de blestem, e o data la 7 ani, in noaptea de Craciun. Blestemul daca te va afecta te va face sa devii un monsru cu mintea controlata de demoni. insa exista o metoda de protectie definiva impotriva acestui blestem, pe care chiar eu am resit sa o inventez. Sa fii inchisa timp de 3 zile, intr-un inel magic pe care il poarta o zana cu sange albastru. | |
| | | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Falfait de aripi Fri Dec 26, 2014 8:57 pm | |
| -Mda, am cunoscut-o fara sa am drept sa o cunosc. Insa doar din vedere. M-am intors in timp si chiar am incercat sa indrept situatia. Mai rau am inrautatit dar am platit scump. Totusi fapta mea de a ma intoarce in timp si a te salva pe tine de la moarte, a produs niste schimbari. A dat peste cap calculele unui vrajitor care vroia sa ma ucida. Am platit cu suferinta de a imi vedea aproape intreaga familie distrusa si regatul furat si distrus incetul cu incetul. Asta e pedeapsa mosului ala care se ocupa cu timpul. Mama ta adevarata din acate sub actiuile mele impuslive, nu mai e printre noi. De asta soun ca mai rau am inrautatit situatia. | |
| | | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Falfait de aripi Sun Dec 28, 2014 9:21 pm | |
| -Nu stiu daca e chiar cauza mea, ideea e ca tu esti cea mai puternica fiinta din utopia, iar eu printesa Fairyopiei am facut un gest destul de necugetator. M-am intors in timp cu multi ani inainte de propria ma nastere, ca sa te pot salva pe tine din ghearele unui vrajitor foarte puternic, acelasi vrajitor care in anii batranetii lui, trebuia sa ma asasineze pe mine si familia mea. in momentul nasterii mele. Daca i-ar fi reusit asa ceva, am fi pierit amandoua fiindca istoria s-ar fi rescris. insaorice modificare a istoriei cere anumite sacrificii. Eu am trait cu durerea de a nu avea familie, am locuit alaturi de matusi. Crede-ma eu am vrut sa o salvez si pe mama ta, dar timpul mi-a rapit sansa.
Last edited by Sanara on Fri Jan 16, 2015 4:52 pm; edited 1 time in total | |
| | | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Falfait de aripi Fri Jan 16, 2015 4:57 pm | |
| -Stii, poti fi suparata pe mine. E vina mea, ca nu am putut fi mai rapida. | |
| | | | Sponsored content
| Subject: Re: Falfait de aripi | |
| |
| | | | Falfait de aripi | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |