| O alta perspectiva | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: O alta perspectiva Mon Oct 07, 2013 4:21 pm | |
| Era o zi de vineri dupa amiaza, o zi de toamna. Eram la scoala la ultima ora, ora de Transfigurare. Eram mai multe clasa amestecate, vrajitoare si zane. Copii va trebui sa faceti un proiect pentru nota. Dar pentru a reusi acest lucru va trebui sa lucrati in echipe. Apoi ne imparti in echipe. Eu picasem cu Mio. Acum dupa ce s-au ales echipele haideti sa tragem la sorti tema proiectului de transfigurare. Eu sunt cea care trasese subiectul pentru echipa mea. Pe bilet scria sa facem un proiect despre baghetele magice din perspectiva unei baghete magice. Nu era usor fiindca era un proiect practic. -Weekendul acesta, jumate dintre voi il va petrece transfigurate si ne vedem luni dimineata, iar dupa prezentarea proiectului va voi aduce la normal si va voi invata si despre anularea vrajilor de transfigurare. Asa acum eu sunt cel care decid cine va fi transfigurat. Spuse profesorul si deschise catalogul. Si cnad ajunse la echipa mea si a lui Mio, ma numi pe mine. Profesorul ma pune sa pun bagheta magica pe catedra. Rost o vraja care ii dadeaautoritate asupra baghetei magice appoi lua bagheta mea magica si o indrepta spre mine, rostind o incantatie mai mult murmurata. O lumina alastra iesi din varful baghetei ca un fascicul laser care ma lovi apoi lumina orbitoare ma facu sa inchid ochii cand imi revenisem ma uiam in jur si totul parea enorm insa eu ma simeam un pic ciudat, ca forma a corpului. Nu mai aveam maini si picioare iar corpul il simteam ca si cum as fi o bagheta magica. Simturile principale: vazul, auzul si pipaitul nu imi disparuse. Vedeam, auzeam si simteam cum sunt tinuta in mana. Ma uitam la mio care acum parea ca e gigantica si eu eram in mainile ei. Eram o bagheta magica in mainile lui Mio. Urma sa imi petrec weekendul ca bagheta magica. Clopotelul sunase si profesorul iesi pe usa. -Se pare ca weekendul asta ne vom distra. Nu stiu daca tu ai folosit pana acum o bagheta magica, dar acum asta e tema de proiect si va trebui sa o facem. Desi ciudat, dar ma simt destul de bine sa fiu o bagheta magica. Ii spun eu lui Mio prin telepatie. Deodata vad poseta apropindu-se si sunt bagata in interior si fermoarul posetei este tras, ramanand in intuneric, alaturi de telefonul mobil si trusa de machiaj. Apoi totul incepu sa se legene semn ca Mio parasea clasa. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1172 Kwan : 5624 Varsta : 24 Localizare : In lumea mea
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: O alta perspectiva Thu Oct 10, 2013 9:41 pm | |
| Katrina, sora mea, tocmai trecu pe langa Mio. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O alta perspectiva Sat Oct 12, 2013 12:34 pm | |
| -Ba da, ea e. Ii transmit eu telepatic lui Mio. Katrina se apropie de Mio. -Salut, tu trebuie sa fii Mio. Mi-a spus Sanara cate ceva despre tine. Ai vazut-o cumva pe sora mea? | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O alta perspectiva Sat Oct 12, 2013 1:48 pm | |
| -Ok, o sa le transmit asta matusilor dar sa ai mare grija de ea. Totusi cred ca ii sta bine in calitate de bagheta. App in afara de asta, matusa Josephine m-a pus sa te anunt ca restaurantul la care este ea patroana de la Hotelul Intercontinental, organizeaza in seara asta, un bal caritabil. Banii care se vor strange pe bilete vor intra in contul special al regatului. E vorba de acel cont special din Banca Spiridusilor din care se servesc zanele maseluta si alte zane care au ca scop sa imparta bani copiilor pamanteni. Banca spiridusilor Converteste kwanii in dolari si Euro apoi sunt distribuiti zanelor in fisicuri de monede de 25 si 50 centi, 50 eurocenti, 1 Euro si 2 E. Iar zanele trebuie sa le distribuie copiilor contra dinti sau copiilor sarmani din orfelinate, pe gratis ori platesc ingeri vindecatori pentru copii din spitale. Banuiesc ca ai auzit de situatii in care fara interventia doctorilor copii internati s-a vindecat ca prin minune. Pretul unui bilet e de 1000 kwan. Pare cam exagerat, dar oricum e asa si pentru ca acolo vor veni celebriati din toata Utopia. Chiar si Zeita Lunii, si-a anuntat prezenta si app vor fi si cateva momente artistice. Deci va trebui sa te imbraci cu o rochie de bal, din aceea cu fusta umflata si cu diamante stralucitoare, daca te hotarasti sa vii. Si poti sa o aduci si pe Sanara asa sub forma de bagheta. Sunt sigura ca va sta cuminte pe masa unde o vei pune. Hoti nu sunt in lumea noastra.
Last edited by Sanara on Sat Oct 19, 2013 2:44 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O alta perspectiva Sat Oct 19, 2013 2:45 pm | |
| -Da, vreau. Ii raspund prin telepatie. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O alta perspectiva Sun Oct 20, 2013 12:12 pm | |
| -Nu are tot felul de prostii. E doar o rochie de bal cu diamante. Doar trebuie sa arati ca o printesa chiar daca poate nu esti. E vorba doar de o rochie simpla cu fusta umflata si doar cateva diamante. Spuse Katrina. -Doar sa ma indrepti spre tine si iti fac o rochie de bal insa doar spune-mi culoarea. Si o voi face cat mai apropiae dorintelor tale. Spun eu. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O alta perspectiva Sun Oct 20, 2013 3:05 pm | |
| | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O alta perspectiva Wed Oct 23, 2013 8:02 pm | |
| Katrina mergea pe langa mio, aratandu-i drumul spre hotelul respectiv. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O alta perspectiva Sat Oct 26, 2013 7:35 am | |
| -Da, foarte mult. Raspunse Katrina. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O alta perspectiva Sat Oct 26, 2013 5:18 pm | |
| Matusa Selene veni la Mio si ii spuse: -Unde ai invatat sa mixezi? | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O alta perspectiva Sun Oct 27, 2013 12:26 pm | |
| -Daca vrei sa continui cu invatatul la mixaj ei bine avem cativa DJ profesionisti dispusi sa dea lectii contra cost. Zeul Apollo, Sirena Amphitrita, muza Terpsichore si 2 dintre zeitele muzicii: Thalia si Naarghita si desigur Zeul Ganesha, regele Muzelor si Indra, un prieten a lui Apollo. insa multi il prefera pe Apollo. Apollo insa de multe ori este foarte ocupat si prin urmare pe ordinea a preferintelor ramane muza Terpsichore. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O alta perspectiva Sat Nov 02, 2013 11:31 pm | |
| -Ei bine, va trebui sa dai un examen de DJ, unul practic in care juriul va fi format din zeul Apollo, sirena Amphitrita si muza Terpsichore. Trebuie sa obtii note de 9 sau 10 de la fiecare. Un singur 8 te descalifica. Examenul se va da intr-o sala speciala. iar daca te califici, va fi a 2-a proba practica intr-o discoteca cu lume multa sub supravegherea unui DJ profesionist. Acel DJ va hotari daca iti da sau nu certificatul de DJ si recomandarea, care iti va permite sa te angajezi ca DJ. Explica Katrina. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O alta perspectiva Sun Nov 03, 2013 9:55 pm | |
| -Doar o ora. Spuse DJ-ul care era deja si care era platit pentru asta. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: O alta perspectiva | |
| |
|
| |
| O alta perspectiva | |
|