Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| O alta perspectiva | |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: O alta perspectiva Mon Oct 07, 2013 4:21 pm | |
| First topic message reminder :
Era o zi de vineri dupa amiaza, o zi de toamna. Eram la scoala la ultima ora, ora de Transfigurare. Eram mai multe clasa amestecate, vrajitoare si zane. Copii va trebui sa faceti un proiect pentru nota. Dar pentru a reusi acest lucru va trebui sa lucrati in echipe. Apoi ne imparti in echipe. Eu picasem cu Mio. Acum dupa ce s-au ales echipele haideti sa tragem la sorti tema proiectului de transfigurare. Eu sunt cea care trasese subiectul pentru echipa mea. Pe bilet scria sa facem un proiect despre baghetele magice din perspectiva unei baghete magice. Nu era usor fiindca era un proiect practic. -Weekendul acesta, jumate dintre voi il va petrece transfigurate si ne vedem luni dimineata, iar dupa prezentarea proiectului va voi aduce la normal si va voi invata si despre anularea vrajilor de transfigurare. Asa acum eu sunt cel care decid cine va fi transfigurat. Spuse profesorul si deschise catalogul. Si cnad ajunse la echipa mea si a lui Mio, ma numi pe mine. Profesorul ma pune sa pun bagheta magica pe catedra. Rost o vraja care ii dadeaautoritate asupra baghetei magice appoi lua bagheta mea magica si o indrepta spre mine, rostind o incantatie mai mult murmurata. O lumina alastra iesi din varful baghetei ca un fascicul laser care ma lovi apoi lumina orbitoare ma facu sa inchid ochii cand imi revenisem ma uiam in jur si totul parea enorm insa eu ma simeam un pic ciudat, ca forma a corpului. Nu mai aveam maini si picioare iar corpul il simteam ca si cum as fi o bagheta magica. Simturile principale: vazul, auzul si pipaitul nu imi disparuse. Vedeam, auzeam si simteam cum sunt tinuta in mana. Ma uitam la mio care acum parea ca e gigantica si eu eram in mainile ei. Eram o bagheta magica in mainile lui Mio. Urma sa imi petrec weekendul ca bagheta magica. Clopotelul sunase si profesorul iesi pe usa. -Se pare ca weekendul asta ne vom distra. Nu stiu daca tu ai folosit pana acum o bagheta magica, dar acum asta e tema de proiect si va trebui sa o facem. Desi ciudat, dar ma simt destul de bine sa fiu o bagheta magica. Ii spun eu lui Mio prin telepatie. Deodata vad poseta apropindu-se si sunt bagata in interior si fermoarul posetei este tras, ramanand in intuneric, alaturi de telefonul mobil si trusa de machiaj. Apoi totul incepu sa se legene semn ca Mio parasea clasa. | |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: O alta perspectiva Thu Feb 19, 2015 8:29 pm | |
| -Matusa mea Josephine, are probleme. De regula zanele traesc 3000 de ani si imbatranesc foarte greu. Insa recent matusa mea a capatat o boala care o face sa imbatraneasca la fel de rapid ca un om. Acest aparat o poate ajuta. | |
| | | miochanxo PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1172 Kwan : 5624 Varsta : 24 Localizare : In lumea mea
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| | | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O alta perspectiva Thu Feb 19, 2015 9:06 pm | |
| -Acasa la mine, la palatul meu. Ii spun eu. | |
| | | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O alta perspectiva Fri Feb 20, 2015 3:40 pm | |
| -Efectul vrajii parea sa fie de durata. -Mio, cred ca trebuie sa faci tu ceva. Vraja nu cred ca a fost temporara. | |
| | | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O alta perspectiva Fri Feb 20, 2015 8:04 pm | |
| -Multumesc Mio. Ii spun eu, zambindu-i. | |
| | | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O alta perspectiva Sat Apr 25, 2015 8:59 am | |
| Acum urmeaza-ma. Spun eu si merg in camera unde ne asrtepta matusa mea josephine. Matusa era intinsa pe o canapea in living intr-o stare de oboseala si fara vlaga. Aripile ei galben-aurii, devenisera de un galben pal, Fata ei era alba ca varul si palida. Inima ei batea fara batai regulate. Ii pun acel aparat pe piept deasupra inimi Si dua cateva minute, matusa deschise ochii. -Cred ca incepe sa isi revina. Ii spun eu lui Mio. Pe aripi incepu a apara o pata de culoare care se extindea incetul cu incetul, aripile imncepand sa isi capete stralucirea. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: O alta perspectiva | |
| |
| | | | O alta perspectiva | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |