| Ora vrajita | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Ora vrajita Sun Oct 13, 2013 8:00 pm | |
| Tocmai ma gandeam sa ma inscriu la concursul de cultura generala ora vrajita. Era un concurs de cultura generala in materie de magie. Trebuia sa raspunzi la intrebari legate de magie. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1172 Kwan : 5624 Varsta : 24 Localizare : In lumea mea
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Ora vrajita Mon Nov 18, 2013 9:30 pm | |
| In sala de clasa intra juriul format din: Profesorul de Transfigurare, profesorul de Potiuni si profesorul de Aparare contra magiei negre. Si desigur si profesorul de magie alba care era prezentatorul. -Buna Ziua si bine ati venit la concursul de cultura generala Ora Vrajita. In aceasta prima editie a concursului se vor intrece Zanele si vrajitoarele de la scoala noastra, pentru a putea vedea cine va reprezenta scoala noastra la Ora Vrajita, emisiunea aceea care se difuzeaza la televizor. Dupa cum stiti, la acea emisiune, premiul cel mare este 1000000 kwan. Daca rerezentanta scolii noastre va castiga, va fi nevoita sa dea premiul scolii, dar va putea dona in orice scop va dori ea. Acum intai sa va ascult parerile. Spuse profesorul. Ridic eu prima mana. Ca reprezentanta a zanelor, ei bine dn banii acestia doresc sa reparam si sa renovam corpul cladirii in care invata zanele, sa modernizam laboratorul de potiuni si sa facem rost de un teren de sport mai mare si mai modern si desigur sa demolam camaruta aceea nefolosita de nimeni incat sa facem mai mult loc in sala de transfigurari. Si desigur avem nevoie de un laborator de informatica in care am putea avea ore de informatica aplicata in magie. Cunosc o fosta eleva, care acum e zana tehnologiei si care s-ar bucura sa ne fie profesoara.
Last edited by Sanara on Thu Feb 14, 2019 9:45 am; edited 2 times in total | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Ora vrajita Thu Nov 21, 2013 8:25 pm | |
| Acm sa o alegem pe reprezentanta vraitarelor. Spuse profesorul. Si se plimba printre banci, faand cateva ture, incercand sa para nehotart, si facu un fel de numaratoare, numai de el stiuta, Si indrepta degetul spre Mio. -Mio, tu vei concura impotriva lui Sanara si a unui print elf. Spuse profesorul. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Ora vrajita Mon Nov 25, 2013 7:12 pm | |
| Profesorul incerca sa scoata 2-3 vorbe de la mio, despre intentiile ei in caz ca ar castiga concursul. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Ora vrajita Fri Nov 29, 2013 5:44 pm | |
| Toti ceilalti incepura sa rada. Profesorul apoi incepuse sa ii explice ca nu e vorba de bani in mana ci de un cec a carui proprietar va fi scoala. Si ca de fpat proprietarul cecului ar fi directoarea scolii dar imbunatatirile in scoala se vor face dupa dorinta castigatorului concursului. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Ora vrajita Fri Nov 29, 2013 6:05 pm | |
| Apoi profesorul interoga si pe elf. El spusese ca vrea sa cumpere arme noi pentru antrenamentele lor. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Ora vrajita Thu Feb 14, 2019 9:52 am | |
| Apoi incepuse concursul. Elevii se intreceau sa raspunda. La jumatatea concursului Mio avea 1100 puncte, 3 concurenti erau la egalitate cu 1000 puncte iar eu si o alta eleva eram la egalitate cu cate 1300 puncte, depasindu-i pe ceilalti patru. Eu ma uitam spre cealalta colega care raspunsese la fel de bine ca mine si la fel de rapid.
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ora vrajita | |
| |
|
| |
| Ora vrajita | |
|