Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Pe plaja la surf | |
| | Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Pe plaja la surf Thu Dec 12, 2013 9:23 pm | |
| Eu, sora mea si matusile mele, ne aflam toate pe plaja. Valurile erau imense, numai bune pentru un surf. Plaja era aglomerata. Printre cei de pe plaja, erau si 2 din prietenele mele, Cristina si Mio. Sora mea, imi distrase atentia, ca sa nu observ cand matusa Selene, aruncase o vraja asupra mea. Matusa ma transformase intr-o placa de surf apoi ii spuse lui Katrina: -Distractie placuta in valuri. Faza aceasta fusese vazuta de una dintre prietenele mele care se indrepta inspre matusa Selene.
Last edited by Sanara on Sat Mar 21, 2015 7:11 pm; edited 1 time in total | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Pe plaja la surf Sat Mar 21, 2015 4:47 pm | |
| KansaiPaseam pe nisipul fin in cautarea unui loc unde sa fac putin plaja. In cele din urma am gasit un loc bunicel, nu prea departe de mare si imi instalez prosopul si alte lucruri utile si ma pun cu fata la soare inchizand ochii. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Pe plaja la surf Sat Mar 21, 2015 7:14 pm | |
| Dupa o partida de surf, cand revenim pe mal, ma transformasem la loc in zana. Observ un baiat care imi placea si pe care imi aminteam ca il mai vazusem undeva si ma indrept spre el. | |
| Subject: Re: Pe plaja la surf Sat Mar 21, 2015 7:20 pm | |
| Continuam sa ma bronzez, pana sesisez o umbra si deschid ochii. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe plaja la surf Sat Mar 21, 2015 8:24 pm | |
| Vazandul ca dormea in timp ce facea plaja, ii eclipsez soparele cu corpul meu pentru a crea o umbra sa vad reactia lui. Vad ca apoi se trezeste. -Buna somnorosule. La plaja se doarme in loc sa te bucuri de soare? Ii spun eu si chicotesc. | |
| Subject: Re: Pe plaja la surf Sun Mar 22, 2015 6:29 pm | |
| -Ma bronzez, ii spun eu, intorcandu-ma pe o parte. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe plaja la surf Sun Mar 22, 2015 7:14 pm | |
| -Stiu, dar macar eu cand ma bronzez rezolv o integrama sau fac ceva. Nu dorm.
Last edited by Sanara on Sun Mar 22, 2015 7:19 pm; edited 1 time in total | |
| Subject: Re: Pe plaja la surf Sun Mar 22, 2015 7:17 pm | |
| Acesta ofta, se ridica si o fixa cu privirea. -Care e problema ta? Meditam. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe plaja la surf Sun Mar 22, 2015 7:21 pm | |
| -Asa se vorbeste cu printesa? Nu ma recunosti? Eu sunt printesa Fairytopiei. Ii spun eu. | |
| Subject: Re: Pe plaja la surf Sun Mar 22, 2015 7:26 pm | |
| -Nici nu stiu cine esti. Dar faptul ca esti printesa nu iti da dreptul sa ma critici. Si acum daca ma scuzi, majestate prefer sa inot si merg in mare. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe plaja la surf Sun Jun 14, 2015 3:02 am | |
| -Ma numesc Sharma Sanara. Si imi cer scuze pentru comportamentul meu prea autoritar. Ii spun eu lasandu-l apoi sa se duca sa innoate.
Last edited by Sanara on Mon Jun 22, 2015 11:28 pm; edited 1 time in total | |
| Subject: Re: Pe plaja la surf Sun Jun 21, 2015 11:51 pm | |
| Continuam sa inot, bucurandu-ma de apa curata si foarte sarata. Dupa inca doua ture, ies din apa indreptandu-ma spre locul meu. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe plaja la surf Fri Nov 20, 2015 7:46 pm | |
| | |
| | | Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Pe plaja la surf Wed Nov 03, 2021 4:35 pm | |
| Leonard:
Nu prea eram genul care sa stea de regula la plaja. Preferam mai mult umbra, intunericul, fiind un incubus. Insa intotdeauna valurile marii ma calmau si ma faceau sa imi treaca nervii. Asa ca venisem la plaja, fara costum de baie, doar intr-o pereche de pantaloni de trening negri si la bustul gol si ma apropiasem de apa. Ma oprisem chiar la mal lasand valurile sa se loveasca de picioarele mele, cum aveam pantaloni sumetecati pana la genunchi. Era o senzatie revigoranta si extrem de placuta. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Pe plaja la surf | |
| |
| | | | Pe plaja la surf | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |