Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: O printesa de buzunar Sun Jun 22, 2014 1:53 pm | |
| Eu daca lesin de la asa ceva imi revin in maxim juma de ora. si pot lupta chiar si slabita desi lupt foarte slab apoi. | |
|
| |
Emy Jain MEMBRU
Sex : Mesaje : 99 Kwan : 468 Varsta : 26
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: O printesa de buzunar Sun Jun 22, 2014 2:13 pm | |
| Eu priveam in continuare totul in tacere,vroiam sa vad ca are de gand Nik sa faca,acesta o prinde de maini pe vrajitoare -Ce ar fi sa aflacum ce se intampla daca te musc, isi arata coltii. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: O printesa de buzunar Sun Jun 22, 2014 2:53 pm | |
| Priveam si eu din colivia unde eram inchisa si nu ma simteam prea bine sa ma stiu neputincioasa, trebuia sa inving cumva acea vraja a coliviei. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1172 Kwan : 5624 Varsta : 24 Localizare : In lumea mea
| |
| |
Emy Jain MEMBRU
| Subject: Re: O printesa de buzunar Sun Jun 22, 2014 4:41 pm | |
| Gata cu joaca spune el furios apoi imi transmite telepatic sa am grija ca sanara sa nu poata evada iar el isi foloseste adevarata putere si o prinde de mana pe vrajitoare,o aduce in fata lui apoi isi infige coltii in umarul ei imobilizand-o apoi | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O printesa de buzunar Sun Jun 22, 2014 4:51 pm | |
| Eu incerc sa evadez. Profitand de cele cateva clipe de libertate, asa mica cum eram, scot bagheta magica care acum era cat acul de albina si arunc spre vampir o vraja, era un blestem care ar trebui sa intoarca un vampir la stadiu de muritor obisnuit, atata timp cat dureaza efectul blestemului. | |
|
| |
Emy Jain MEMBRU
| Subject: Re: O printesa de buzunar Sun Jun 22, 2014 4:57 pm | |
| Eu le privesc pe Mio si Sanara apoi rad scurt dupa care anulez blestemul sanarei si distrug cercul lui Mio,dupa o inchid pe Sanara intr-o sfera de energie controlata de mine iar pe Mio o las sa se "joace"cu Nik care parea foarte furios o prinde de ambele mainii stragand-o cu putere-cat de multe vraji poti face pentru a te apara de mine?o musca din nou de incheietura manii si lasa un venin care ii paralizeaza temporar corpul,nu o transforma | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O printesa de buzunar Sun Jun 22, 2014 5:14 pm | |
| Eu sin sfera de energie incep un cantec cu vocea mea melodioasa, nepamanteana de zana, un cantec in care o rugam pe Emy sa ma elibereze si in acelasi timp cantecul avea menirea sa ii acorde placere urechilor ei. Un cantec care din afara poate parea hipnotic dar adevarul era ca nu era hipnotic ci doar influent. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Emy Jain MEMBRU
| Subject: Re: O printesa de buzunar Sun Jun 22, 2014 5:30 pm | |
| Melodia ei ma facu sa o eliberez-poti pleca,din cate vad Mio a devenit tinta lui,Nik profita de neatentia vrajitoarei si o prinde din nou de data aceasta vroia sa o auda tipand de durere,o imobilizeaza apoi iti infige colti in umarul ei sa incepe sa-i bea sangele | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O printesa de buzunar Sun Jun 22, 2014 5:34 pm | |
| Inainte sa plec, fac o vraja Mintus asupra lui Nik, sperand sa uite ce i-am spus despre distrugerea ewgatului si despre potiunea de otravire a zanelor, apoi plec inapoi la palat sa imi reiau atributiile de printesa. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: O printesa de buzunar Sun Jun 22, 2014 5:37 pm | |
| - Vezi tu, eu nu am sa tip niciodata de durere, ci doar de suferinta. Acea suferinta va fi provocata doar atunci cand cineva atat de drag mie ma va trada sau va murii. Oricat de mult ai vrea sa ma ranesti, nu ai sa reusesti. Ranile se vindeca.. Si in plus, daca mor, ce se intampla ? Moartea este un joc, un joc de noroc pe care il pierzi de cele mai multe ori. Si ce daca curge sangele ? Sangele este viata, atat de vital.. Chiar daca ma vei omori, eu am sa ma intorc.. Mereu, poate nu cu acelasi trup, poate nefiind aceeasi fiinta, dar am sa fiu in spatele tau, bantuindu-te pana cand iti vei pune capat zilelor. Eu nu sunt o vrajitoare obisnuita, am trecut prin multe, iar aceasta durere nu ma afecteaza.. am oftat scurt, apoi, printr-o miscare brusca, m-am intors cu fata la el. Daca ai sa cuceresti, daca ai sa omori, cu ce te va ajuta ? Si eu am fost ca tine.. si acum imi pare rau. Mi-am pus mana pe umar, formand din sangele meu niste lame care le-am aruncat spre el. Unii oamenii nu se ascund după un zid ca să se izoleze, ci vor doar să vadă cine are curajul să treacă zidul
| |
|
| |
Emy Jain MEMBRU
| Subject: Re: O printesa de buzunar Sun Jun 22, 2014 5:48 pm | |
| Ma feresc de lamele ei,incep sa rad -Incepe sa imi placa acest joc. Se pare ca Nik uitase tot ce stia edespre distrugerea reegatului, nu-l mai interesa, isi indreapta privirea spre vrajitoare. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O printesa de buzunar Sun Jun 22, 2014 5:51 pm | |
| Acum ma gandeam ca Emy probabil fusese hipnotizata de acel vampir si trebuia sa o scap de sub controlul lui. Ma gandeam cum sa fac sa le salvez pe Emy si Mio. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Emy Jain MEMBRU
| Subject: Re: O printesa de buzunar Sun Jun 22, 2014 5:56 pm | |
| -poate imi spui tu alt scop,spune Nik care parea a uita vechile planuri,eu fusesem intradevar sub vraja lui dar ma eliberase curand | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O printesa de buzunar Sun Jun 22, 2014 6:05 pm | |
| Crescusem la dimnsiune normala dupa ce luasem antidotul potiunii de micsorare si apoi ma duc din nou acolo, de daa asta nu singura, ci cu o intreaga armata de zane. Practic singurele care mai ramasesera in regat erau FGamilia Casei Regale, Gardienii palatului si copii. Restul, erau cu mine, o intreaga armata de sute de mii de zane. Le ordon sa faca careu sa inconjoare castelul vampirului. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O printesa de buzunar Sun Jun 22, 2014 6:13 pm | |
| Toate zanele erau imbracate in armuri vrajite si aveau doar arme ascutite: Arcuri cu sageti, sulite, lance, etc. Lew spun ca scopul e sa nimereasca inima vampirului. E singuru lui punct snsibil, si mai ales le motivez, spunandu-le ca cine va fi norocosul sau norocoasa care va ucide vampirul, va putea sta gratis in chirie, in dormitorul regal o luna de zile si va fi tratat ca un print sau printesa. | |
|
| |
Emy Jain MEMBRU
| Subject: Re: O printesa de buzunar Sun Jun 22, 2014 6:16 pm | |
| Vedeam zanele dar ii raspund vrajitoarei: -Vrei sa sti cu ce ma-a ajutat sa te ranesc? sangele tau mi-a permis sa ating nivelul suprem al puterii mele nu ma vor invinge, Nu cred ar trebui sa luptati poate faceti o intelegere, ii spun lui Nik vazand ca nu mai avea de gand sa distruga regatul zanelor. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O printesa de buzunar Sun Jun 22, 2014 6:25 pm | |
| Zanele de afara incepura sa arunce cu sageti prin ferestrele castelului. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: O printesa de buzunar | |
| |
|
| |
| O printesa de buzunar | |
|