| Inchisa intr-un cristalit. | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Inchisa intr-un cristalit. Fri Jun 20, 2014 6:45 am | |
| Fusesem din nou pedepsita de matusi si astfel ajung iarasi sa fiu micsorata. Dupa ce ma micsorasem, matusa Selene facu o vraja de teleportare, eu ajungand in interiorul unui cristalit. Cristalitul era un cristal magic ce noaptea putea straluci, reflectand lumina fie de luna fie de la o persoana cu putere bioluminiscenta. Din interiorul cristalitului urmaream ce se intampla si observ ca sora mea ia cristalitul si se intalneste cu o alta fata careia ii da cristalitul in care eu eram inchisa si ii spune: -Sa vii eleganta diseara la bal, si mai ales sa porti acest cristalit.
Last edited by Sanara on Sat Jun 21, 2014 6:16 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Emy Jain MEMBRU
Sex : Mesaje : 99 Kwan : 468 Varsta : 26
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Inchisa intr-un cristalit. Sat Jun 21, 2014 6:13 pm | |
| -iti multumesc pentru cristal Katrina,sigur il voi purta | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Inchisa intr-un cristalit. Sat Jun 21, 2014 6:19 pm | |
| Observ apoi ca Emy isi puse cristalitul la gat ca pe un colier. Iar eu din interiorul cristalitului puteam observa peisajul de afara, insa nu ma bucur pentru mult timp fiindca bagase cristalitul pe sub bluza, in decolteul ei. Si asta fara sa aiba habar ca cineva e inchis in cristalit. | |
|
| |
Emy Jain MEMBRU
| Subject: Re: Inchisa intr-un cristalit. Sat Jun 21, 2014 7:25 pm | |
| este seara,ajung acasa si ma pregatesc pentru bal | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inchisa intr-un cristalit. Sat Jun 21, 2014 7:28 pm | |
| Eu eram in continuare inchisa in cristalit, dar cum se lasase seara, trupul meu incepu sa lumineze si cristalitul deveni luminos, ca un bec foarte puternic. Lumina emanata era o lumina aurie. | |
|
| |
Emy Jain MEMBRU
| Subject: Re: Inchisa intr-un cristalit. Sat Jun 21, 2014 7:33 pm | |
| mi se parea putin ciudat faptul ca cristalul incepu sa emane lumina dar imi placea,dupa scurt timp merg la bal | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inchisa intr-un cristalit. Sat Jun 21, 2014 7:39 pm | |
| Continui sa luminez, aceasta fiind o actiune automata a corpului meu pe timp de noapte. | |
|
| |
Emy Jain MEMBRU
| Subject: Re: Inchisa intr-un cristalit. Sat Jun 21, 2014 7:42 pm | |
| Ajung la bal unde ma intalnesc cu mai multi prieteni,diferite creaturi printre care si zane | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inchisa intr-un cristalit. Sat Jun 21, 2014 7:51 pm | |
| Incepusera dansul si masa care era aranjata, avea deja numele invitatilor, in dreptul scaunelor. Emy se nimeri sa fie fix intre cele 2 matusi ale lui Sanara, si chiar vizavi de Emy, era katrina. In latimea din dreapta a mesei, locul de onoare, unde ar fi trebui sa fie printesa adica eu, era ocupat de o alta zana, Miss Fairytopia din ultima editie, si care era prezentatoarea balului. Se servi ordeful apoi se incepu sa se danseze. Deodata, in timp ce petrecerea era in toi, usa salii se dadu de perete, in sala intrand un baiat ce toate zanele simti ca e vampir. Avea o aura intunecata. | |
|
| |
Emy Jain MEMBRU
| Subject: Re: Inchisa intr-un cristalit. Sat Jun 21, 2014 7:56 pm | |
| acela e...Nik intrase in sala,avea o privire malefica,ma intrebam ce are de gand | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inchisa intr-un cristalit. Sat Jun 21, 2014 7:58 pm | |
| Desi eram ascunsa in cristalitul de la gatul lui Emy, puteam vedea in exterior. Il vad pe Nik. Si urmaream cu atentie ce se intampla.
Last edited by Sanara on Sun Jun 22, 2014 4:53 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1172 Kwan : 5624 Varsta : 24 Localizare : In lumea mea
| |
| |
Emy Jain MEMBRU
| Subject: Re: Inchisa intr-un cristalit. Fri Jul 11, 2014 8:35 pm | |
| -tuuu..ai face bine sa te dai jos de pe mine!tipa Nik la ea,eu priveam in liniste totul | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Emy Jain MEMBRU
| Subject: Re: Inchisa intr-un cristalit. Sun Sep 14, 2014 11:00 am | |
| -nu vrei sa sti,o prind de incheieturile mainilor si ma intorc fiind deasupra ei acum fixand-o cu privirea si schifand un zambet apoi ma ridic | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Inchisa intr-un cristalit. | |
| |
|
| |