|
Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Fantoma pierduta Fri Feb 20, 2015 3:53 pm | |
| O apuc pe Mio cu 2 degete si o ridic pana la nivelul ochilor mei. ii zambesc apoi o cobor i buzunarsi inchid buzunarul fustei, lasand-o pe Mio in intuneric. Apoi alerg imi intind aripile si decolez. Zgomotul facut de aripile mele, daca pentru cineva de dimensiune normala era imperceptibil, pentru Mio acum se putea auzi ca un bazait de tantar confudabil cu bazaitul unui motor. Asta si din cauza faptului ca aripile mele se miscau acum cu peste 1000 batai pe secunda pentru a intra in hiper timp, o data cu boom-ul sonic. | |
| | | miochanxo PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1172 Kwan : 5624 Varsta : 24 Localizare : In lumea mea
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| | | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Fantoma pierduta Fri Feb 20, 2015 8:02 pm | |
| In cateva secunde ma inalt in aer in linie oblica apoi zbor in linie dreapta. | |
| | | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Fantoma pierduta Sun Mar 15, 2015 12:27 am | |
| -Da. Ii spun eu. prind apoi viteza mai mare. Datorita curentilor de aer, fusta mea era suflata de vant Pentru mio eram sigura ca ar parea turbulente. Si ca o sa aiba parte de ele tot drumul. Intru apoi intr-un portal ce apar inaintea mea si vreme de 10 minute tot ceea ce vedeam era un tunel spiralat multicolor. | |
| | | | Sponsored content
| Subject: Re: Fantoma pierduta | |
| |
| | | | Fantoma pierduta | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |