Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| In apele inghetate ale Antarticii | |
| | |
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: In apele inghetate ale Antarticii Thu Dec 11, 2014 8:53 pm | |
| Kazyz:Tocmai ajunsesem in oceanul inghetat si scot capul la suprafata. Peste tot se vedeau plutind bucati mari de gheata, desprinse de continent. Am inotat pana am ajuns la margine, apoi m-am tarat afara sa ma odihnesc putin. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Thu Dec 11, 2014 9:26 pm | |
| Judy:
Innotam prin apele inghetate ale antarcticii. incepusem din cauza plictiselii sa fac salturi peste micile insulite de gheata ce pluteau prin ocean.
| |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Thu Dec 11, 2014 9:33 pm | |
| Kazyz:Intre timp inchisesem ochii ca sa ma relaxez, cand aud un pleoscait in departare. Curand vad si o coada si ma gandesc ca ar putea fi o sirena. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Thu Dec 11, 2014 9:43 pm | |
| Faceam salturi de defin printre obstacolele de gheata, apropiindu-ma de baiat. | |
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Thu Dec 11, 2014 9:55 pm | |
| -Buna sirena micuta, o salut eu vazand ca se indreapta spre mine. Ce ape te aduc pe aici? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Thu Dec 11, 2014 10:26 pm | |
| -Doar ma plimb. Imi place sa calatoresc mult. Vreau sa ajung la polul Nord. Si vreau sa verific daca e adevarata teoria existentei unei pesteri subacvatice ce strabate planeta ca o scurtatura de la Polul Nord la Polul Sud. | |
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Thu Dec 11, 2014 10:34 pm | |
| -Atunci ce zici de o mica excursie? Si eu sunt in cautarea unor perle foarte rare care te pot face mairezistent la frig. Si din cate stiu, Antartica e renumita pentru comorile ei ascunse. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Thu Dec 11, 2014 10:39 pm | |
| -De acord. Haide. Ii spun eu, scufundandu-ma in apele inghetate. | |
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Thu Dec 11, 2014 11:03 pm | |
| O urmez si eu, scufandandu-ma in apa. Inotam printre bancuri de pesti si bucati de gheata ce pluteau deasupra noastra. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Thu Dec 11, 2014 11:14 pm | |
| -Iti plac pestisorii astia? il intreb u aratandu-i niste pestisori mici cat unghia colorati indiferite cuori si ce se miscau intr-un banc compact ce pareau a face un curcubeu dansator. | |
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Fri Dec 12, 2014 8:21 pm | |
| Da, parca ar fi un semafor subacvatic si chicotesc, provocand bule in ocean. Am inotat mai adanc pana am dat o stanca inchisa cu niste desene ciudate formate pe ea.
Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Fri Dec 12, 2014 10:49 pm | |
| -Stai, nu atinge aia. Incep sa tip eu la el. | |
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Fri Dec 12, 2014 10:51 pm | |
| M-am oprit, desi nu atinsesem decat cu unghia stanca. -Ce ai patit de te agiti asa? Care e tot misterul? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Sat Dec 13, 2014 5:59 pm | |
| Aceasta e o stanca sub care se afla inchis un monstru marin destul de periculos. Din fericire e adormit. Dar daca inchisoarea lui se deschide, el revine la viata. Sau mai degraba ea. Acest monstru e jumate sirena jumate caracatita. Si are puteri de vrajitoare. | |
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Sat Dec 13, 2014 6:33 pm | |
| -De ce nu ai spus asa de la inceput? Ma gandeam ca poate vom da peste pestera. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Sat Dec 13, 2014 6:43 pm | |
| -Hai, vino dupa mine. Pestera are o intrare destul de evidenta dupa o bariera de corali si o padure de alge. | |
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Sat Dec 13, 2014 6:46 pm | |
| -Bine si inot dupa ea. Ce crezi ca putem gasi aici? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Sat Dec 13, 2014 7:22 pm | |
| -Pai in afara de pesti arctici si corali inghetati, si de perlele pe care le cauti tu, exista o legenda despre o scoica uriasa, a carei perla e cat un ou de dragon. Se spune ca acea perla e atat de valoroasa incat ai putea cumpara cu ea, intreaga lume. Desigur pare exagerat sa poti cumpara lumea intreaga. Dar nu pare exagerat sa existe o perla atat de mare. | |
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Sat Dec 13, 2014 7:32 pm | |
| -Si daca acea perla incape pe maini gresite iti poti imagina ce se poate intampla, nu? Desi daca stau sa ma gandesc acea perla de care vobesti, ar trebui sa aiba si un sistem de autoaparare foarte bun. Odata intrati in pestera, observ peretii decorati cu alge ce isi schimbau culoarea imediat ce incercai sa le atingi. Desenele imbogateau peretii, aratand civilizatia straveche. Candva, chiar existase viata pe acest continent si simt o apasare in piept ce nu imi dadea pace. De ce ma instristasem atat vazand desenele? Oare fiindca imi aminteau de pacea ce existase odinioara in padurea mea, acum aproape goala si ii simteai jalea. Intorc capul si continui sa inot tacut. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Sat Dec 13, 2014 7:37 pm | |
| -Dar tu crezi ca cine intra in scoica aia pentru a fura, mai iese vreodata viu? Poti vizita perla indeaproape, chiar si sa intri in scoica daca doresti, poti sa atingi perla daca vrei, dar daca scoica simte ca vrei sa iei perla, se inchide si numai scapi viu. Apropo scoica are o anumita substanta gelatinoasa in care te acopera si te dizolva, si apoi te mananca. Asa sunt toate scoicile gigantice. | |
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Sat Dec 13, 2014 7:41 pm | |
| -Si scoica este vie. Ma multumesc sa vad perla si de departe. Ma gandeam la mecanismul ei de aparare, ca daca cineva ar descoperi cum sa il sparga si il foloseasca doar pentru gandurile sale spurcate, atunci ar deveni o arma de temut. Trebuie pazita. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Sat Dec 13, 2014 7:55 pm | |
| -Asta asa e. Totusi nu prea vine multa lume aici pe fundul oceanului. | |
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Sat Dec 13, 2014 11:37 pm | |
| -Asta e un lucru bun. Sti iti spuneam toate astea fiindca nu vreau sa se intample, ce s-a intamplat si in padurea mea,casa mea. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Sun Dec 14, 2014 11:07 am | |
| -Totusi nuam vazut pe nimeni in apa care sa se dedice hotiei. Pericolul l-ar reprezenta cei de pe uscat dar din fericire, nu pot ajunge aici fiindca nu pot respira pana aici. Chair si cele mai performante costume de scafandru, nu pot detine atata ar incat cineva de pe uscat sa ajungaaici. Tu esti naga si naga pot sa isi tina respiratia foarte mult sau poate unele specii pot respira sub apa. Totusi noi sirenele care mai suntem foarte putine incat nici nu ne cunoastem unele pe altele si traim poate foarte dispersat si nici nu stim unele de existenta celorlalte, suntem amenintate de pirati, de rechini, si de 2 pericole foarte mari pe care probabil celelalte sirene nici nu le stiu. -Regele Sharkadiei si supusii sai ce traiesc in Canionul Rechinilor. Sunt niste rechini antropomorfi sau poate monstri mai bine spus. Inainte au fost rechini obisnuiti dar au fost iradiati cu petrol radioactiv. Apoi ei bine recent a erupt un vulcan si s-au deschis portile iadului. Au venit prin vulcan din iad, demonii de apa cunoscuti si ca Evil Manta. Arata ca o combinatie intre demoni si pisici de mare gigant.
| |
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii Sun Dec 14, 2014 2:46 pm | |
| -Da nu te intrebi daca rechinii ar vrea perla pentru ei? Daca spui ca au devenit atat de puternici, ce i-ar putea impiedica sa puna stapanire pe toate oceanele? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: In apele inghetate ale Antarticii | |
| |
| | | | In apele inghetate ale Antarticii | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |