Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Sacul magic | |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Sacul magic Wed Dec 24, 2014 7:41 am | |
| First topic message reminder :
Sanara:
Lucrasem la un proiect la ora de magie oferita de matusile mele. Apoi ii trimisem o scrisoare lui Arya. -Draga Arya, iti multumesc pentru prietenia minuata pe care am inceput-o, vreau ca in semn de recunostinta, sa iti ofer acest cadou minunat, o bratara din perle de safir, fiindca tot se apropie Craciunul si as vrea sa te anunt ca eu impreuna cu matusile mele am inventat 2 produse noi ce speram ca vor aparea in curand pe piata daca vor avea succes. Te astept cu mare nerabdare acasa la mine sa ti le prezint. Este vorba despre un sac magic asemanator cu sacul lui Mos Craciun dar care are puterea de a transforma o fiinta intr-o papusa vie din plastic. Si o bagheta magica din corp de cristal cu cap in forma de stea din safir si bateri din cristalite si gheare de dragon. O bagheta magica foarte puternica si singura capabila sa desfaca vraja sacului. Poate ca aceste inventii par unele fara sens dar probabil orice lucru isi are rostul sau si rostul acestor lucruri inventate de mine se va arata mai devreme sau mai tarziu. Alaturi de scrisoare, pun in plic cadoul meu pentru Arya, o bratara din perle de safir. Apoi printr-o pasare postas trimit scrisoarea.
Last edited by Sanara on Thu Jan 08, 2015 9:54 pm; edited 1 time in total | |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Sacul magic Mon Mar 16, 2015 2:11 pm | |
| -Bine. Spun e si o pun pe umarul meu. Dar cand ne apropiem de cinema, va trebui sa te ascund iar inapoi in poseta ca sa pot lua un singur bilet. Insa iainte de asta ne vom uita la program si te voi lasa pe tine sa alegi filmul. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Sacul magic Mon Mar 16, 2015 2:27 pm | |
| -Nu. lasa ca ma duc si cer eu bilet. Cat despre film ce spui de unul de aventura? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Sacul magic Mon Mar 16, 2015 2:38 pm | |
| -De ce nu vrei sa facem ecoomie? De banii pe biletul tau mai bine o sa cumparam portie dubla de Tacos. Ce zici? | |
| Subject: Re: Sacul magic Mon Mar 16, 2015 2:43 pm | |
| -Fie, fie mai convins, dar stau pe umarul tau. Nicio grija ai parul suficient de lung cat sa nu ma las vazuta. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Sacul magic Mon Mar 16, 2015 3:16 pm | |
| -Bine. asa vom face. Spun eu si o acopar apoi in parul meu bogt. Scot apoi oglinda din poseta si observ ca o ascunsesem perfect. Apoi zambesc. Imi pun inapoi oglinda in poseta si merg spre cinema. Ea putea vedea prin micile patii dintre firele mele de par, dar ea nu putea fi vazuta. | |
| Subject: Re: Sacul magic Mon Mar 16, 2015 6:49 pm | |
| tateam pe umarul Sanarei si ii urmaream miscarile. Apoi dupa ce cumpara biletul, ne asezam pe scaune, de fapt eu bratul scaunului, iar cand se lasa intuneric, ca sa inceapa filmul m-am infipt in tacos cu branza. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Sacul magic Mon Mar 16, 2015 9:30 pm | |
| -Nu ti se par grele bucatile de tacos? O intreb eu in soapta. | |
| Subject: Re: Sacul magic Tue Mar 17, 2015 10:43 pm | |
| -Deloc si continui sa rontai de zor. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Sacul magic Tue Mar 17, 2015 11:14 pm | |
| Continui sa urmaresc filmul insa la o faza ma sperii si fac o miscare brsca si astfel Arya cazu in sosul de tacos initial fara ca eu sa o observ si contnui sa mananc tacos in timp ce ma uitam la film apoi cand dau sa ia un alt tacos o iau pe Arya si-o scufund mai adanc in sosul de tacos confundand-o cu un tacos din cauza intunericului din sala si mai ales ca pe ecran era scena unde era mai intuneric. Confundand-o cu un tacos, asa inmuiata in sos, o duc spre gura mea impreuna cu tacosul de care se tinea. Insa imi dau seama la timp inainte sa o bag in gura. -Oh, Arya! Imi cer scuze. Ii spun eu. Totusi vad ca esti manjita toata de sos. As putea sa te curat. | |
| Subject: Re: Sacul magic Wed Mar 18, 2015 2:42 pm | |
| Rontai in continuare bucata de tacos pana simt o zdruncinatura si pic in sosul de branza. Ah! Apoi Sanara nevazand din cauza intunericului era cat pe ce sa muste din mine si imi pun mainile pe buzele ei, ea facand ochii mari. -Nu. O sa merg la baie. Pot sa ma spal si apoi sar pe covor si alerg spre baie. Am bagat capul pe usa, m-am uitat s vad daca era cineva, ca sa nu ma trezesc calcata in picioare, apoi imi iau avant si sar intr-o chiuveta. Dupa o baie bine meritata si stergandu-ma cu un prosop de hartie, acum stateam si priveam rochia manjita. Incerc sa o modific cu un cristal, dar mai rau arata si oftez. Imi pun un prosop ca sa nu inghet, nefiind imbracata si stand pe marginea chiuvetei ganditoare. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Sacul magic Wed Mar 18, 2015 4:08 pm | |
| Merg la baie si o gasesc pe Arya stand in costumul Evei si ganditoare pe margina chiuvetei. -Stii, am un loc calduros pentru tine pentu restul filmlui. Asta daca accepti. Ii spun eu. | |
| Subject: Re: Sacul magic Wed Mar 18, 2015 4:15 pm | |
| -Ce loc calduros? Dar totusi nu po-ti transforma rochia asta cumva? Nu vreau sa raman in prosop restul zilei! Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Sacul magic Wed Mar 18, 2015 4:42 pm | |
| -Nu. Oricum as transforma-o tot murdara ramane. Trebuie spalata. Cat despre locul calduros, ce zici de cupa stanga a sutienului meu? Lipita de carnea claduroasa a sanului meu si ascunsa privirii de cupa sutienului si de rochia mea? Nu stiu pentru tine ce obiceiuri ai insa pentru mine, sanii nu reprezinta ceva intim sau pudic. | |
| Subject: Re: Sacul magic Wed Mar 18, 2015 5:00 pm | |
| -Prefer sa nu. Apoi mai incerc odata cu cristalul si de data am reusit sa o curat dar capata alta culoare. Cred ca merge si asa admirand eu culoarea rozalie si patratelele. Apoi o trag pe mine. Deci cum arat? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Sacul magic Wed Mar 18, 2015 5:09 pm | |
| -Frumoasa ca o papusica. Esti o papusica foarte dragalasa. Hai sa ne intoarcem in sala pana nu pierdem prea mult din film. Spun eu si ne intoarcem in sala. O plasez apoi pe Arya, pe bratul scaunului in slotul pentru paharele de suc. | |
| Subject: Re: Sacul magic Wed Mar 18, 2015 5:16 pm | |
| Ne-am intors la film si ca sa nu mai patesc alt accident mi-am pus un sort lung peste rochie, pe care il gasisem in geanta. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Sacul magic Wed Mar 18, 2015 5:34 pm | |
|
Last edited by Sanara on Wed Mar 18, 2015 5:49 pm; edited 1 time in total | |
| Subject: Re: Sacul magic Wed Mar 18, 2015 5:41 pm | |
| -Prima si ultima imi plac cel mai mult. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Sacul magic Wed Mar 18, 2015 6:00 pm | |
| -Ti le voi cumpara pe amandoua. Spun eu.
-Acum fii cuminte, sa te imbrac cu una din ele. Spun eu. Si o dezbrac de rochia cu care era imbracata si ii pun rochia albastru deschis. Apoi cer de la vanzatoare si imi dadu vie sa folosesc o noptiera pentru papusi asezata pe tejghea si o mini trusa de machiaj , si ii aranjez parul si o machiez putin. -Oau! Acum arati minunat. Esti gata pentru a merge la teatru. Spun eu. Ma uit la ceas. Va trebui sa zbor am intarziat cam mult. Spun eu s bag in poseta. inainte sa apuce sa protesteze si inchid poseta cu fermoarul lasan d-o iarasi in intuneric. Apoi decolez. Ajung la teatru, cumpar un bilet la piesa care se juca. Era o comedie. Si dupa ce prezint bletul si ajng in sala, o scot pe Arya din poseta. -Imi cer scze. Sper ca nu te-am zdruncinat prea tare. Spun eu punand-o pe umarul meu si acoperind-o cu parul meu. Ma asez in primul rand pe la mijloc. -Sper ca te vei distra, micuta mea papusica. Spun eu. | |
| Subject: Re: Sacul magic Thu Mar 19, 2015 3:08 pm | |
| -Multumesc Sanara si apoi o las sa ma imbrace cu una din rochii. Dupa ce a terminat cu machiajul si m-am trezit cred ca pentru a cincea oara in geanta, am ajuns in final si la teatru. Acum stateam pe umarul ei, in timp ce cauta locuri libere. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Sacul magic Thu Mar 19, 2015 3:35 pm | |
| In sfarsit gasisem locul liber n primul rand la mijloc si ma asez acolo. Apoi se stine lumina si piesa incepu. | |
| Subject: Re: Sacul magic Thu Mar 19, 2015 5:12 pm | |
| Ma asez pe un alt scaun liber si luminile se stinsera. Fum iesi pe scena, desemnand inceputul piesei. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Sacul magic Thu Mar 19, 2015 5:21 pm | |
| -Sper doar sa nu vina un intarziat si sa se aseze pe tine. Spun eu chicotind. | |
| Subject: Re: Sacul magic Thu Mar 19, 2015 5:51 pm | |
| -Nu, sub nicio forma. In curand se ivira actorii din fum si un castel intunecat intra in scena. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Sacul magic Thu Mar 19, 2015 6:06 pm | |
| -E interesant. Foarte frumos. Spun eu. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Sacul magic | |
| |
| | | | Sacul magic | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |