Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Revelion 2015 (Special for New Year 2015) Sun Jan 04, 2015 5:53 pm | |
| Era seara de 31 decembrie 2014, o seara care se anunta nu prea prielnica. Desi in mod normal in Fairytopia era vara tot timpul anului sau aproape tot timpulanului existand o iarna scurta, de data aceasta se anuntase o iarna napraznica datorita unui ger ce venea de la Polul Nord. De Craciun viscolise puternic, blocand intreaga Fairytopie iar acum de Anul nou se anunta un nou viscol puternic. Hotarasem sa organizez Revelionul in Sala de mese in loc de Sala de bal deoarece din cauza vremii se anuntasera mult mai putini invitati ca in alti ani, si deasemenea urma sa vina mult mai putini fata de cat sau anuntat. Totusi speram sa am cu cine face revelionul si sa nu raman sa ma distrez singura.
Programul Revelionului:
Ceremonia de primire a invitatilor Sosirea majestatii sale Principesa Sanara Servirea Ordefului si a aperitivelor Deschiderea ringului de dans Concursul de MISS Seara talentelor Servirea felului principal Dans Servirea felului 2 Concert in curtea palatului Joc de artificii in curtea palatului Dans Servirea prajiturilor Sosirea Tortului Regal Taierea tortului de catre printesa Dans Servirea tortului
OOC: Imi cer scuze ca am deschis cu intarziere topicul de Revelion dar chiar daca il deschideam inainte de anul Nou, oricum nu aveam cu cine sa postez in noaptea de Anul Nou fiindca e de la sineinteles ca toti am fost ocupati cu petrecerile de Anul Nou. | |
|