| Camera 371. | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Kirin MEMBRU
Sex : Mesaje : 78 Kwan : 96
| Subject: Camera 371. Sun Mar 08, 2015 6:56 pm | |
| Dupa ce Kirin lasase si el o punga de bani, semn al platii pentru consumatia lui si a fratelui sau, îi oferi bratul sau lui Ari si impreuna mersera spre camera 371. Dupa cateva minute, ajunsera la camera respectiva si el descuie usa. Intra inauntru si aprinse lumina. Camera era mobilata in stil Empire şi consta în piese masive cu linii rafinate, un pat încadrat de două tăblii, două noptiere, un şifonier placat cu oglindă şi o oglindă de toaletă cu dulăpioare încorporate şi un săcunel. Husa patului, pe fond bleumarin, cu imprimeuri moderne, înviora atmosfera sobră instaurată prin mobilierul stil. Obiectele decorative erau presărate cu discreţie, unele devenind astfel ad-hoc : vaze din loc în loc, aplice în formă de sfeşnice, sticle de parfum. Ramase surprins de rafinamentul camerei si de faptul ca avea un singur pat, dar nu trada nicio emotie si spuse: "Te rog, intra."
- Spoiler:
Numele Personajului: Elior (Eli) Kirin El-Galahar Sex: Masculin Neam: Vrajitor Statut: Casatorit Numele sotiei: Atsu Ari Ki-Ooku Tao Tokugawa-Han Poza sotiei: Sfat pentru ceilati barbati: Stati departe de sotia mea, daca nu vreti sa va intepe Scorpionul Negru!
| |
|
| |
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Re: Camera 371. Mon Mar 09, 2015 1:45 pm | |
| Ea intra in camera, cercetand-o cu privirea. Trebuia sa recunoasca: se simtea frustrata intr-un fel ca era acolo cu un barbat ce abia-l cunoscuse, insa imprevizibilul situatiei îi adusese pe-amandoi in acea "incurcatura". Se duse stangace spre patul imens din camera si se aseza jos, fara sa mai astepte vreo invitatie. "E doar un singur pat in camera. pesemne ca au gandit-o drept camera matrimoniala sau camera cu pat dublu." remarca ea. Isi scoase incaltarile din picioare, caci o dureau labele de cat de mult statuse incaltata. "Imi cer iertare." se scuza ea pentru gestul ei. "Daca mai stateam mult incaltata, simteam ca innebunesc." ofta ea indelung.
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Camera 371. Mon Mar 09, 2015 1:55 pm | |
| 'E vrajitor?' se intreba ea in gand. 'Oare el sa fie cel despre care mi-a vorbit globul Selenei?' isi continua ea gandul. 'Hei! Ari Tao! Revino-ti!' clatina ea discret din cap ca sa-si alunge eventuale alte ganduri. "Mi-ar prinde bine putina muzica." se trezi ea zicand de-odata.
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| Subject: Re: Camera 371. Mon Mar 09, 2015 2:30 pm | |
| | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Camera 371. Mon Mar 09, 2015 2:35 pm | |
| Il asculta ca vrajita. Nici nu putea urmari mainile lui pe clapele pianului. Cand el termina de cantat ea spuse: "Foarte frumos. Te si invioreaza, te si relaxeaza in acelasi timp." remarca ea. Ea se intinse pe pat, ca sa-si odihneasca trupul si inchise putin ochii ca sa-i relaxeze, insa adormi, caci oboseala acumulata in acea zi plina de evenimente isi spuse cuvantul.
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Camera 371. Mon Mar 09, 2015 4:21 pm | |
| Nu stia cata vreme trecuse, insa Ari deschise ochii. Era inca noapte sau era intuneric de la ploaie? Nu stia. Se uita prin camera si observa ca tanarul adormise in fotoliu. Era imbracata inca in hainele de la restaurantul hanului. Se dadu jos din pat si facu o vraja prin care ea sa fie imbracata intr-o rochie lunga alba, tip camasa de noapte, cu bretele. Observa ca acea camera are balcon. Lua patura de pe patul sau si il inveli pe el. Intinse mana, vrand sa-i aranjeze o suvita rebela de par, dar nu ceda impulsului de a o face. Isi retrase mana si deschise usa, iesind pe balcon. Se duse spre partea dreapta a balconului si inspira adanc in piept aerul ploii. Nu mai ploua rapait, insa ciuruitul apei de pe un burlan aflat in apropierea balconului, îi dadea impresia ca aude o cascada. Un vanticel placut îi rasfira parul lung pe care ea si-l lasase liber pe spate. Deodata, o durere surda o taie in dreptul umarului stang, exact umarul pe care avea ea cercul. Se sprijini de zidul hanului, inghemuindu-se. Durerea se intensifica, insa ea stranse din dinti, caci nu vroia sa tipe si sa-l trezeasca pe el din somn. Isi duse mana dreapta pe umarul stang. Ardea efectiv. Nu mai simtise o astfel de durere pana aunci. Era prima data cand i se intampla asta.
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Camera 371. Mon Mar 09, 2015 4:41 pm | |
| "N-am vrut... sa te trezesc..." spuse ea intretaiat. "Te rog... Cauta niste gheata... E singura sansa ca durerea mea sa dispara..." vorbi ea.
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Camera 371. Mon Mar 09, 2015 4:46 pm | |
| Durerea incepea sa devina din ce in ce mai insuportabila... La auzul vocii lui blande si ingrijorate, ea ceda impulsului. Oricum, nu mai gandea limpede in acele momente. Isi dadu mana jos de pe umar, lasand sa i se vada cercul acela de marimea unui ou de gaina. Parea rosu, incandescent. O ardea de vie la propriu si la figurat. "Gheata... ma ajuta..." spuse ea intretaiat.
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Camera 371. Mon Mar 09, 2015 5:03 pm | |
| Cand îi simti buzele pe umar, ea avu un frison. Isi intoarse capul ca sa vada ce facea el de-i saruta ei umarul si observa: el insufla gheata peste acel cerc incandescent. 'Stai!' isi zise ea. 'Are puterea ghetii? E un vrajitor cu puterea ghetii in sangele lui? Un vrajitor de gheata?!' isi continua ea gandul, facand niste ochi mari. 'Se pare ca pana la urma globul a avut dreptate!' mai gandi ea. Nici daca s-ar fi bagat intr-o calota glaciara nu ar fi simtit atat de multa racoare si binecuvantare asa cum simtea in acele clipe. Cat bine putea sa-i faca acea respiratie a lui insuflata ei direct peste "rana"... "Kirin..." incepu ea. "Multumesc. Nu mai ma doare..."
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Camera 371. Mon Mar 09, 2015 6:11 pm | |
| "Eu." raspunse ea simplu. "Am vrut sa o salvez pe sora mea mai mica. Fac parte dintr-o familie cu indelungate traditii imperiale." incepu ea. Isi rezema capul pe pieptul lui. I se parea un gest foarte firesc. "Nu mi-am dorit niciodata titluri de printesa mostenitoare ori alte titluri. Imi placeau cartile mele pe care le citeam si cantatul la harpa, care ma relaxa. Sora mea mai mica a facut anumite prostii si un vrajitor a vrut sa-i arunce ei vraja ce-o port eu. Am luat vina ei asupra mea si l-am rugat pe acel vrajitor sa-mi puna mie "stigmatul" si asa s-a si intamplat." povesti ea.
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Camera 371. Tue Mar 10, 2015 12:14 pm | |
| "Nu pot spune ca e bine, insa am luat vraja asupra mea ca un fel de penitenta. Penitenta pentru toate neatentiile mele din trecut, pentru toate boacanele care le-am facut." spuse ea. "Nu pretind ca as fii o sfanta. Am facut si eu destule de-a lungul vremii." ofta ea. "Am acceptat vraja cu o oarecare bucurie, caci putea sa ma potoleasca intr-un fel sau altul." adauga ea.
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Camera 371. Tue Mar 10, 2015 12:26 pm | |
| Cand auzi intrebarea lui, ea reveni brusc cu picioarele pe pamant. Se ridica in picioare si zise scurt: "Da, se poate rupe... dar numai cu o conditie nasoala, greu de implinit. E... o prostie!" incepu ea sa planga si fugi in camera. Se aseza pe pat, acoperindu-si fata cu palmele si plangand in hohote.
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Camera 371. Tue Mar 10, 2015 12:44 pm | |
| Vazand acea fata a lui, inima ei se inmuie. Nu stia de ce sau cum, insa Kirin incepuse sa-i patrunda adanc in suflet. Isi intinse timida o mana spre fata lui si cu palma-i mangaie obrazul incet. "Da. Te iert, Eli. E in regula." spuse ea, privindu-l in ochi.
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Camera 371. Tue Mar 10, 2015 1:51 pm | |
| Îi sustinu privirea, mangaindu-i chipul. "Si eu te doresc." spuse ea aproape soptit.
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Camera 371. | |
| |
|
| |